Jestem kochani tylko od czasu do czasu wypada popracować
Wczoraj wymyśliłam genialną rzecz - że mój M. ma wygrać w lotka, kupimy mieszkanie sąsiadki obok bo ma południowy balkon i południowe parapety to będzie miejsce na nowe kwiatki i sianie roślinek Jak mu to powiedziałm to myślałam, że padnie że śmiechu Człowiek głupieje normalnie Majeczko, Beciu, Joluś, Marzenko, Iwonko - dziękuję za odwiedzinki, cieszę się bardzo że do mnie zaglądacie Szef mi tu nic nie zablokował, by tylko spróbował Żyć bym mu sie dała
No to ja zaraz lecę wysłać, teraz byłam z psem na spacerku i trochę liści powysypywałam na te cudaki co wiosnę poczuły, bo nocą znowu ma przymrozić, a u nas na zachodzie już wiosna była, ale miałam dzisiaj sen, teraz mi się przypomniał dostałam 3 wielkie koperty bąbelkowe z roślinami i nasionami i jeszcze takie kuleczki kolorowe do namoczenia i w tym kwiaty i zastanawiałam się kto mi to wysłał, bo tego nie zamawiałam ale sen, już mi się takie rzeczy śnią
I ja mam podobny plan. Wygrana i duży domek z ogródkiem, tarasem i wieeeelkim ogrodem zimowym.
I ja gram, choc nieregularnie, ale też obstawiam nie te liczby, jak Celinka