Dzień dobry
Szaro-buro za oknem więc nie miałam chęci na wstanie z łóżka..zapach kaweczki dopiero mnie zmobilizował
Rewi, ta róża to
Nostalgie, a kot bezimienny
Marysiu, u mnie dzisiaj taka pogoda, że też nie odważyłabym się pić kawy na tarasie

Zimno, wieje i deszcz
Ula, stosuję wiosną hydrocomplex - na trawnik i wszystkie rośliny. Napisałam standardowy, bo każdy nawóz z dużą ilością nawozu będzie ok. Dużo osób stosuje azofoskę.
Kozino, witaj! bardzo dziękuję za życzenia

Ja też coraz intensywniej myślę o wiośnie, ale w takie dni jak dzisiaj trudniej sobie ją wyobrazić...
Ewa, Konwalia, Monia, małe koty są fajne, zwłaszcza na zdjęciach ;-)
Agnieszko, pogoda była naprawdę piękna, więc w promieniach słonka kawka na tarasie smakowała wyśmienicie
Elu, dobrze, że mnie znalazłaś, ja też mam zaległości u Ciebie
Boniu, dzisiaj zauważyłam że pękają nasionka heliotropu, myślę, że za kilka dni będzie nawet co sfotografować

Na razie mój obiektyw nie uchwyci takiej mikro-skali ;-) Dużo zamówiłaś nasionek, będzie co podziwiać! Chciałam kupić białe lwie paszcze, ale nie znalazłam. Byliny też wybrałam, podobnie jak lilie, z różami jeszcze poczekam ;-)
Cześć
Marta! Pogoda u nas taka sama, do bani. Chciałam wyjść na chwilę do ogrodu, ale nie przestaje padać...Miłego, mimo wszystko
Iwonko, witaj! dziękuję za wpis i komplementy, bardzo mi miło, że mój ogród Cię zainspirował

Jeżeli chodzi o agro, miałam położoną na wszystkich rabatach, ale odkąd powstają rabaty różane (od ubiegłego roku) agrowłóknina jest systematycznie wywalana, bo podziurawiona i tak nie spełnia swojej roli. Poza tym ciągle coś dosadzam, więc agro odpada. Pomaga jednak na rabatach gdzie są głównie duże krzewy, bo ogranicza chwasty, których u mnie cała masa
Miłego dnia kochani, choć za oknem plucha, ale za to
do 1 marca mamy tylko 54 dni