Ogródek Olgi - Olga00

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
empuza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Olu :)
Bardzo ładny początek :!: Iryski piekne a goździki :shock: cudo. Jak byłam w zeszłym roku w Swornegaciach to widziałam takie wysokie goździki u jednej Pani w ogrodzie. Wygladałay nieziemsko :shock:
Na ślimaki proponuję Ci taki niebieski proszek (niestety nie pamiętam nazwy), wysypuje się wokół grządek a na drugi dzień idzie się z wiaderkiem i zbiera skorupki.
Wpadnę jeszcze do Ciebie :)
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

Olu,a co tam w tej skrzyneczce posadziłaś? ;:84 Widzę,że cię wkręciło to forum.Ja rano jak wstaje,to robię ;:40 kawunię i szybciutko na ;:27 a potem biegiem po mieszkaniu,bo muszę nadrobić zaległości :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

witaj Oleńko. Dzisiaj ponownie wpadłam Cie odwiedzic. Goździki o ile wiem to są wieloletnie- super masz ich kolekcję, no i oczywiście iryski a zwłaszcza ten podwójny. Też pierwszy raz widzę taki okaz. Pozdrowionka i do nastepnej wizytki. Zajrzyj kiedys do mnie. papa :P :wink:
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Olga00
500p
500p
Od: 4 maja 2008, o 19:02

Post »

Bogusiu, Dzisiaj wieczorkiem wstawię zdjęcia skrzyneczki, to zobaczysz co tam posadziłam :)

Mam zakaz od M wychodzenia na zakupy, które zawsze kończą się nowym nabytkiem na ogródek.
Tylko ciekawa jestem co w ramach tej kary będzie na obiad jadł. ;:36

Gigo, dziękuje za wizytę :) Do Ciebie też się wybiorę już niedługo. Do kolekcji goździków kilka okazów mi brakuje, ale uzupełnię braki :)
Olga00
500p
500p

Post »

Witam. Agnieszko piszesz o ślimakach w skorupkach, a co z tymi brązowymi bez skorupek, czy na nich też jest jakiś sposób? Bogusiu oto co posadziłam do skrzyneczki. Obrazek
I jeszcze jedna fotka. Może mało widać, ale to jest czosnek.Obrazek
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oleńko co z tobą,jesteś w domciu,bo zamilkłaś nam troszkę. ;:17
Olga00
500p
500p

Post »

Witaj Bogumiłko. Jestem, tylko czasu mi brakuje. Mam nadzieję, że w tym tygodniu będzie troszkę więcej wolnego czasu, ale dzisiaj dam tylko jedno zdjęci kwiatuszka, który ostatnio zakwitł.
Obrazek
To jest aster tylko nie wiem jaki.
Awatar użytkownika
Noen
100p
100p
Od: 13 cze 2007, o 21:02

Post »

Witaj!
Masz dużo pięknych kwiatów. A ogródek się rozwija. Będę tu częściej zaglądał. :D
Awatar użytkownika
zuzia55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 21:26

Post »

Witaj !Masz już sporo kwiatów jak na rozwojowy ogródek.A gożdziki i irys śliczne.Pozdrawiam i zapraszam.
Awatar użytkownika
Lamia
500p
500p
Od: 27 maja 2008, o 14:22

Post »

Cześć Oleńko!

Obejrzałam wszystkie twoje kwiatuszki :) Są urocze!
Iryski w szczególności...

Prezent od koleżanki i jej M też ciekawy.Został zrobiony specjalnie dla ciebie czy kupiony?
Podoba mi się ta skrzyneczkowa doniczka :)
Olga00
500p
500p

Post »

Witaj Lamio! Cieszę się, że odwiedziłaś moje królestwo. Ten prezent został zrobiony specjalnie dla mnie. Iryski już niedługo przekwitną i chyba znowu na rabatkach będzie zielono, bo nie mam pojęcia jakie następne będą kwiatki kwitły.
Zuziu żeby te kwiatki kwitły wszystkie naraz od wiosny do jesieni to byłoby bardzo kolorowo, a o takich rabatkach marzę.
Noen dziękuję za wizytę :lol: Zaraz odwiedzę wasze ogrody, ale boję się, że nabawię się kompleksów ;:103 ;:103 ;:103
i w nocy będę myślała co tu jeszcze zmienić, żeby było ładniej. Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów :wit
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A nie mówiłam, że jak ktoś tu raz trafi, to zostaje ogrodnikiem, czy mu się to podoba, czy nie hi hi ;:112
Olga00
500p
500p

Post »

Witam! Bogusiu to prawda, że praca w ogrodzie wciąga bardzo, ale forum jeszcze więcej. Czasami nie mogę się oderwać od komputera gdy oglądam wasze ogrody, wszystkie są piękne i jak już sobie tak pooglądam to tylko myślę, co tu u mnie zmienić, żeby było ładniej ;:7 ;:7 ;:7
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52

Post »

_oleander_ mam tak samo,ciągle coś wypatrzę i chce to mieć,To gorsze od nikotyny,bo ona mnie nie wciągnęła w nałóg,a forum tak ;:112 Pozdrawiam Halina
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

Witaj Oleńko. Co tam u Ciebie. Ja mam dokładnie tak samo jak Ty i Halinka a forum, to jestem juz uzależniona. Jak tylko mam wolna chwilke to siadam do kompa i latam po ogrodach. Zajrze znów do Ciebie pa. :) :D
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”