Ogród marzeń - KDanuta
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
- Od: 24 kwie 2008, o 10:57
Zuziu faktycznie zapachy w ogrodzie odurzające, róże, jasminy, liliowce, goździki - mieszanka jak najlepsze perfumy,
, wieczorem długo siedzę na tarasie i wchlaniam , delektuje się nimi.
A to dopiero część róż zakwitła a jak dołączą lilie to istna perfumeria
Izabello przepraszam ale wczoraj już nie szukałam , dopiero dzisiaj będę szperała w notatkach
a teraz parę fotek moich różyczek z bliska

A to dopiero część róż zakwitła a jak dołączą lilie to istna perfumeria

Izabello przepraszam ale wczoraj już nie szukałam , dopiero dzisiaj będę szperała w notatkach
a teraz parę fotek moich różyczek z bliska

- Wisienka
- Przyjaciel Forum
- Od: 9 lis 2006, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ale świetne te róże!
A pęcherznica tak obficie okryła się kwieciem!
Danusiu - ja też zaczęłam robić zdjęcia dopiero dla potrzeb forum.
Nawet z tego powodu przeczytałam instrukcję obsługi, bo nie wiedziałam, jak robić zbliżenia!:lol:
No i ... zaczynam myśleć o lepszym aparacie!
Ale aparatka sama jestem, no nie?
Pozdrawiam!

Danusiu - ja też zaczęłam robić zdjęcia dopiero dla potrzeb forum.
Nawet z tego powodu przeczytałam instrukcję obsługi, bo nie wiedziałam, jak robić zbliżenia!:lol:
No i ... zaczynam myśleć o lepszym aparacie!

Pozdrawiam!
Pozdrawiam serdecznie
-
Dziękuję Gigo , Zenku za odwiedziny i miłe słowa
ogród tworzy sie dla siebie dla wlasnych potrzeb, i według własnego gustu, ale jest bardzo miło gdy ktoś inny, który podziela takie same pasje pochwali , to jeszcze bardziej motywuje do pracy.
Wisienko[/b] mnie też się marzy nowy aparat , bo teraz muszę pożyczać od syna i nie bardzo umiem go obsługiwać bo nie ma instrukcji a on wiecznie sie spieszy i nie ma czasu mnie nauczyć. Marzenia sie spełniają gdy się czegoś bardzo pragnie , to i ja mam nadzieję żę wkrótce będę go miała, pa
a teraz parę fotek następnych róż które rozkwitły i ostatniego kwitnącego różanecznika

i żylistek biały w pełnej krasie

i nowo założona rabatka z iglaków ,azali i różaneczników w miejsce uschniętego trawnika

ogród tworzy sie dla siebie dla wlasnych potrzeb, i według własnego gustu, ale jest bardzo miło gdy ktoś inny, który podziela takie same pasje pochwali , to jeszcze bardziej motywuje do pracy.
Wisienko[/b] mnie też się marzy nowy aparat , bo teraz muszę pożyczać od syna i nie bardzo umiem go obsługiwać bo nie ma instrukcji a on wiecznie sie spieszy i nie ma czasu mnie nauczyć. Marzenia sie spełniają gdy się czegoś bardzo pragnie , to i ja mam nadzieję żę wkrótce będę go miała, pa

a teraz parę fotek następnych róż które rozkwitły i ostatniego kwitnącego różanecznika

i żylistek biały w pełnej krasie

i nowo założona rabatka z iglaków ,azali i różaneczników w miejsce uschniętego trawnika

-
Lisko no i zemścił sie na mnie komputer bo wysiadł zupełnie, imiałam przez to fatalny wieczór ,mąż zły że przegraliśmy ja wściekła bo plany zepsute, półtorej godziny zmarnowane a tu tyle ogrodów do podziwiania ;:2
Zuziu mnie kusi żeby cały trawnik zmienić w rabatki, tylko fundusze stoja na przeszkodzie by ulec pokusie, planuje że
w jesieni dokupie kilka róż parkowych, przez co zmniejszy się trawnik. W tej chwili kwitnie już większość róż , liczyłam to mam ich 82 szt, wieczorem gdy siedzi się na tarasie to zapach piękny, kojarzy mi się to z ucztami u Nerona, nie brak nawet sypiących się płatków różanych gdyż przy tarasie są róże na łukach

Zuziu mnie kusi żeby cały trawnik zmienić w rabatki, tylko fundusze stoja na przeszkodzie by ulec pokusie, planuje że
w jesieni dokupie kilka róż parkowych, przez co zmniejszy się trawnik. W tej chwili kwitnie już większość róż , liczyłam to mam ich 82 szt, wieczorem gdy siedzi się na tarasie to zapach piękny, kojarzy mi się to z ucztami u Nerona, nie brak nawet sypiących się płatków różanych gdyż przy tarasie są róże na łukach