Halinko,pytasz o ławeczkę-tak wykonał ją mąż już 10 lat temu,widać,że praca solidna,bo ławeczka ciągle trzyma się mocno. Czytałam u Ciebie wcześniej,że nie masz smagliczki,mogę tobie ją zaoferować -mam mnóstwo i muszę się jej pozbyć.Jeśli chcesz -daj znać.Zapraszam do mnie grazyna45.Ogród masz bardzo ciekawy i będę do niego zaglądać-pozdrawiam
Halinko,też do tej pory nie korzystałam z tej możliwości zdobywania roślin,ale czytam na forum,że mnóstwo ludzi w ten sposób zdobywa poszukiwane okazy.Podajesz na PW[prywatna wiadomość] swoje namiary a ja tobie wysyłam paczkę z roślinkami.Myślę,że na razie się z tym wsztrzymamy,bo za duża susza,ale jak spadnie deszcz naprawdę chętnie prześlę smagliczkę i nie tylko ją,ale moze coś jeszcze ciebie interesuje.Pozdrawiam
Niestety ten łan to nie gożdziki to rogownica ,Chciałabym doczekać się tylu gożdzików,ale one tak szybko się nie rozrastają.Mam białe gożdziki,tylko tyci łanik
Pozdrawiam i wpadam do Ciebie aby przypomnieć sobie Twó ogród,bo z pewnością już w nim byłam.
szkoda, ze to nie goździki, na zdj nie widać dobrze, ale i tak pięknie to wygląda...
ciekawe, kiedy ja tak będę miała, każdą roślinkę w odpowiednim miejscu, wszystko oplewione i zmulczowane.... każdy centymetr ziemi przemyślany i skomponowany... ech, kupa pracy przede mną....
Pozdrawiam, Iwona. moje wątki ten się nie myli co nic nie robi
Krysiu ,mam perukowca 2 lat i nie kwitł mi jeszcze,zawsze na wiosnę mi obmarzał,może dlatego nie kwitł,nie wiem.Dzięki,że do mnie zaglądasz i zapraszam.Pozdrawiam. Zuziu,ten klematis jak rozwija swe pąki to taki jest jego kolor ciemny,Jest w pełnym słońcu i w miarę czasu trochę jaśnieje.Ma jeszcze sporo pąków,z czego się cieszę,mam drugi kupiony tego roku i już przekwitł coś mu nie pasuje,na pewno ta susza.Może nie uschnie i na drugi rok pokaże co potrafi .Pozdrawiam.
Halinko, piękne poranne widoki! Takich jaszczurek to moje dzieci okropnie się boją, bo niestety na naszej działce jest pełno różnych dziwnych lokatorów, ale nie chca tak pozować do zdjęć jak Twoi!
Halinko pękny ogród a ta skarpa ze schodami,taką bym chciała mieć ale u mnie jest za płaski teren ile ziemi bym potrzebowała .Pasowała by u mnie za domem ciekawe co mój mąż na to powie.
Moniko nie jestem dzieckiem,ale też się boję takich żyjątek.Trochę się nabiegałam z aparatem,by pstryknąć im fotkę.Ptaszków chyba nie będzie,bo ptasia mama zostawiła jajeczka i nie wraca.