Mam nadzieje, ze  to chwilowe i na wiosne puszcza nowe pedy

dziękuję...ja też zaczynałam od jednej,uśmierciłam ją,ale w zeszłym roku dopadła mnie ta fuksjomania
  dziękuję...ja też zaczynałam od jednej,uśmierciłam ją,ale w zeszłym roku dopadła mnie ta fuksjomania  

warto,polecam to wsaniałe i wdzięczne  kwiaty
  warto,polecam to wsaniałe i wdzięczne  kwiaty  

dziękuję za te miłe słówka,będę do Ciebie częściej zagldałał...kochana ja tez tego co się nauczyłam to głownie z forum
  dziękuję za te miłe słówka,będę do Ciebie częściej zagldałał...kochana ja tez tego co się nauczyłam to głownie z forum  Lobelie polecam wysiana samemu ogromnie cieszy
  Lobelie polecam wysiana samemu ogromnie cieszy   
   ja uwielbiam ją
  ja uwielbiam ją  

a u mnie żadnej fuksji jeszcze nie było, na razie oglądam u Ciebie. Mam parę kwiatków wprowadzanych i wyprowadzanych i niektóre nie pokazują swojej dobrej strony może w końcu uschną i zamienię je na jakąś piękną fuksję. Dobrego dnia !
  a u mnie żadnej fuksji jeszcze nie było, na razie oglądam u Ciebie. Mam parę kwiatków wprowadzanych i wyprowadzanych i niektóre nie pokazują swojej dobrej strony może w końcu uschną i zamienię je na jakąś piękną fuksję. Dobrego dnia ! 

Majeczko
  Majeczko 

cieszę się że mnie odwiedziłaś ta Fuksja to Hollys Beauty
  cieszę się że mnie odwiedziłaś ta Fuksja to Hollys Beauty   

Ogromnie mi się podoba. Wiem, że utrzymanie takich pięknych roślin kosztuje wiele wysiłku, tym bardziej podziwiam
 Ogromnie mi się podoba. Wiem, że utrzymanie takich pięknych roślin kosztuje wiele wysiłku, tym bardziej podziwiam