Moje Ogrodowe krople pamięci...
- wielkakulka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- gajowa
- Od: 11 maja 2011, o 07:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moje Ogrodowe krople pamięci...
A potem razem z Tobą - i z nami - do Sulejowa!ra_barbara pisze:Jak ta moja córcia dojdzie do siebie (co daj Boże) chyba zgarnę ją tu jak nicna ...terapię smiechem

Mówię serio

pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki
Basiu
,czy na pewno litem?? Lit podobnie jak wapń, magnez, potas czy żelazo należy do podstawowych pierwiastków życia. Odpowiada za równowagę psychiczną i decyduje o jego stanie emocjonalnym. W nadmiarze jest toksyczny i stąd konieczność częstego badania krwi. Dzieje się to jednak po długotrwałym stosowaniu. Poprawa następuje powoli, ale w 25 % leczonych - nie jest skuteczny. Można to jednak stwierdzić dopiero po kilku tygodniach czy nawet miesiącach.
Mogą być jednak także i inne przyczyny tej choroby np. niedobór serotoniny, a nawet niektórych witamin. Napisałam Ci o licie bo nasza rodzina to przerobiła.
Sulejów i śmiech
może pomóc, ale na stałe zalecam to, co Ty stosujesz : DZIAŁKĘ i ROWER tj. pasję, ruch i światło
które wpłyną na wzrost tego hormonu szczęścia ( serotoniny)
Trzymaj się. Bądż silna. Będzie dobrze.

Mogą być jednak także i inne przyczyny tej choroby np. niedobór serotoniny, a nawet niektórych witamin. Napisałam Ci o licie bo nasza rodzina to przerobiła.
Sulejów i śmiech

Trzymaj się. Bądż silna. Będzie dobrze.

ciocia Dorota
- ra_barbara
- Od: 15 sty 2010, o 10:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Basiu ale przepiękny bukiet. Cudo ! 

- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 paź 2009, o 15:36
Basiu no jeszcze mi powiedz że u Ciebie tak ciepło
Ale jak Ty zaczarujesz to wszystko może być możliwe bo dla Ciebie nie ma rzeczy niemożliwych i tak trzymaj i miej nadal tyle wigoru w sobie

Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
- ra_barbara
- Kontakt:
Dzięki Marysiu
Ewa
Elu
znowu widzę.Te kwiaty z lata były
A nie przywitałam sie z Jagusią, witaj kochana i zagladaj do nas, jak minie zły czas w moich "ogrodowych kropelkach...." zawita
i
to będzie fajnie i wesoło...a już jakaś nadzieja się budzi, bo Dziś było ociupinkę lepiej
A oto co mój eManuel dziś wyprawiał, na chałupę się wspinając wkręcał nową drucianą antenkę do naziemnej TV bo C+ skończyła żywot w naszej rodzinie, pilotów mniej między nogami i kanałów tylko 15 a nie 300

A takie obrazki wyhaftowała dla mnie moja córcia
która wraca do nas pomaleńku

Ewa

gajowa pisze:A potem razem z Tobą - i z nami - do Sulejowa!
Mówię serio

Elu

Pogłaskałas mniebo jesteś jej potrzebna ,no ale okazuje się że jesteś wszystkim potrzebna i nie zastąpiona

A nie przywitałam sie z Jagusią, witaj kochana i zagladaj do nas, jak minie zły czas w moich "ogrodowych kropelkach...." zawita

A oto co mój eManuel dziś wyprawiał, na chałupę się wspinając wkręcał nową drucianą antenkę do naziemnej TV bo C+ skończyła żywot w naszej rodzinie, pilotów mniej między nogami i kanałów tylko 15 a nie 300

A takie obrazki wyhaftowała dla mnie moja córcia

Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Basiu
dla córci..lubię hafty...mam kilka ...a mnie jeszcze bardzo podobają sie jak to w starych chałupach bywało wyszywanie obrazków na białym płótnie...to się chyba nazywa landszaft...
ale czy tak pisze się he, he nie znaju ja... 

- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 paź 2009, o 15:36
Basiu musi być dobrze ,ale ja zawsze uważam że to są trudne choroby i ciężkie dla rodziny,ale co zrobić człowiek tego nie wybiera,ale jak jest już iskierka w tunelu to jest dobrze 

Pozdrawiam, Ela
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Ja też chciałabym taka makatkę "Zgoda buduje niezgoda rujnuje" coś o wodzie też było - Misiu landszaft to nie wiem czy obrazek malowany nie był ale też nie wiem!lora pisze:Basiudla córci..lubię hafty...mam kilka ...a mnie jeszcze bardzo podobają sie jak to w starych chałupach bywało wyszywanie obrazków na białym płótnie...to się chyba nazywa landszaft...
ale czy tak pisze się he, he nie znaju ja...
Świeża woda zdrowia doda!
- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Basiu, dobrze że córka powoli się podnosi z choroby: współczuję i jej i Tobie, bo znam to z autopsji...ale każde wyjście z zapaści chorobowej daje nadzieję, że można, że da się i że będzie lepiej 

-
- Od: 8 kwie 2012, o 14:10
Basiu
Hafty Twojej córki bardzo piękne
. Lubię haft krzyżykowy, nadaje się też na obrusy, firaneczki i bluzeczki. Kiedyś to robiłam, ale teraz ręce od łopaty coś mało delikatne
.
Znasz to powiedzenie, że w życiu musi być dobrze i niedobrze, bo jak jest tylko dobrze - to jest niedobrze. Jesteś otoczona taką ilością dobrej energii przesyłanej Ci przez przyjaciół, że to musi zadziałać, nie ma bata
.
Życzę powrotu do wesołości
Jagoda

Hafty Twojej córki bardzo piękne

Znasz to powiedzenie, że w życiu musi być dobrze i niedobrze, bo jak jest tylko dobrze - to jest niedobrze. Jesteś otoczona taką ilością dobrej energii przesyłanej Ci przez przyjaciół, że to musi zadziałać, nie ma bata

Życzę powrotu do wesołości

- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Jestem tu co dzień....czytam....ale nic nie piszę -bo po prostu nie wiem co
Nie znam się na takiej chorobie....to po co masz czytać jakieś głupoty....kibicuję tylko żeby było dobrze i cieszę się że zaglądasz do mnie
AAaa....mam pytanie co do tej tv.....czy ona jest darmowa tak całkiem? jak to wygląda w realu?? czy te opłaty za odbiornik na poczcie też płacisz czy już nie ??

Nie znam się na takiej chorobie....to po co masz czytać jakieś głupoty....kibicuję tylko żeby było dobrze i cieszę się że zaglądasz do mnie

AAaa....mam pytanie co do tej tv.....czy ona jest darmowa tak całkiem? jak to wygląda w realu?? czy te opłaty za odbiornik na poczcie też płacisz czy już nie ??
- ra_barbara
- Kontakt:
Grażynko DARMOWA CAŁKIEM ale abonament trza opłacać My z racji mego męża inwalidy z 1-wsza grupa nie płacimy!!!
Moje kochane ....MUSZĘ JECHAĆ
do mojej bardzo załamanej córki jest gorzej, jest bardzo żle idę sie pakować....bądźcie ze mna jjjjak zawsze....
Nie będe miała dostepu do forum tam....
i nie wiem na jak długo jadę.....
Moje kochane ....MUSZĘ JECHAĆ

- gajowa
- Od: 11 maja 2011, o 07:34
Basiu - jesteśmy tutaj, czekamy, a w przestrzeni będzie krążyć cała masa pozytywnej energii - poczujesz ją! 
Wysłałam Ci pw.

Wysłałam Ci pw.
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki