Aniu dziękuję za życzenia. Tobie w Nowym Roku życzę Zdrowia, Pogody Ducha i Wszystkiego Naj.
Przy berberysach ładnie będą wyglądały liliowce, przy różach białe poduchy np gęsiówka.
W bodziszkach też rosną róże tylko większe.
Pozdrawiam.
Witam w Nowym Roku i życzę zdrowia bo to jest najważniejsze Bodziszka masz cudnego a Anabelki bym przeniosła do tyłu za hosty bo one duże rosną i hosty zakryją
Witaj noworocznie.Plany ambitne ale pomóc nie mogę bo ja wzrokowiec jestem.Szkoda,że klematisy wybrzydzają bo z różami im do twarzy.
Jak czytam -10 sztuk takich róż.5 szt .takich-to staję się mocno nerwowa.(Ja tylko 1szt ,no ewentualnie 2)
Pięknie wygląda Mercedes(z linku który podałaś-no i pozostałe też pikne ) ale już go nie zmieszczę
Aniu, piękne są te dodatki do ogrodu, ale ceny potworne.
Zobacz taki typ obelisku http://www.schmid-gartenpflanzen.de/ros ... lisk%20II/
tylko uwierz mi ładniej zdobiony, dziś kupiłam w OBI trzy sztuki + kwiatki w doniczce, za to wszystko zapłaciłam 139 pln.
Za tyle jeszcze może być. Wysokość różna, nie mają tylko takiej szyszki ozdobnej na szczycie. Wyprodukowano w Chinach
Świetne te podpory. Ja swoje też kupuję w OBi, ale to takie standardowe. Natomiast gdyby tak się nauczyć samemu spawać? Zaczynam myśleć o tym coraz intensywniej. Dobre zajęcie na letnie wieczory. Nie sądzicie?
Aniu - ale fajna ta stronka - ja buszowałam w clematisach. Muszę wywalić mojego, bo nie kwitł i ledwo zipie, a może po zimie juz wcale zipać nie będzie - bo taka z niego słabizna. Postanowiłam kupić coś z grupy viticelli - bo podobno są bezproblemowe...
No i oczywiście dopisałam do listy kolejną odmianę..."Tango"
Aniu-jaki cudny tort...i na pewno pyszny...syn zadowolony?
a piesio fajnie śpi.....moja Tośka też ma zabawkę ulubioną....małą małpeczkę...
Zielone i kolorowe u Ciebie....oj,tęskno już,tęskno....i tłuszczyk mi rośnie....a poruszać nie ma się gdzie.
tłuszczyk to chyba wszystkim nam rośnie z braku ruchu na świeżym powietrzu.
A na dodatek takie słodkie kuszenie.....
Byle do wiosny.......mizianko dla Reksia.
Aniu przepiękne widoki różane..... Chippendale kocham miłością wielką, mam nadzieję, że mój krzaczek w tym roku wreszcie pokaże na co go stać, to młodziak jeszcze , ale już 2 sezon , więc może się postara
Torcik baaardzo smakowicie wygląda, najlepsze życzenia dla syna
Aniu Giardina u Ciebie bossska-wiesz jak ją uwielbiam a tymczasem musiałam się obyć tylko wspomnieniem z ubiegłego sezonu.Mam nadzieję,że teraz mnie uraczy swoimi cudnymi kwiatami.
Jeśli chodzi o peonię -piwonię drzewiastą w tym fioleciku to donoszę uprzejmie,że nazwy nie posiadala a jedynie etykietkę z kolorem kwiatusia.Identyczny wyszedł jak na zdjęciu ale czekałam 3 lata i już miałam ją wyrzucić ,bo przecież moja cierpliwość się kończyła a miejsce zajmowala i to spore. Pozdrawiam.