Tereniu
Tak pędzisz, że dopiero na 3 stronę się załapałam.
Wszystkie roślinki masz bardzo ładne i te od dawna zadomowione i nowości również
Śliczny kolor ma ten cytrynowy storczyk
Będę jak zawsze częstym gościem.
I ja się witam w nowej części
Z 30 -ma Zaczynałaś? Widać...kolekcja się rozmnożyła, nieźle
Pokazuj kwietniki.
Ja zaczynałam z dwoma storczykami kiedyś, a potem było ich 90szt. Na szczęście kolekcja nieco się skurczyła i teraz mam ich około 60.
Elu wpadaj kiedy tylko masz ochotę nika28 Aniu parapety pewnie za małą chwilkę okażą się za małe Justynko jakoś tak się doniczki same mnożą Krystian miło mi Ci egościć
Witam w Nowym Roku i nowym wątku i życzę żeby Ci wszystko pięknie Ci rosło. Dobrze że nie mogę teraz jeżdzić po marketach gdzie są kwiaty bo to zawsze się żle się kończy no właśnie te podchwytliwe wyprzedaże
Marylko Agnieszko calatee to moja najnowsza miłość Justynko może one kamasutrę czytają Elu, oj tak, te wyprzedaże są bardzo podstępne
Jutro postaram się trochę fotek moich kalatei wstawić, no i multiflora ma znowu pączki
Przybywam z opóźnieniem pięknie zaczęłaś nową część:) wszystkie roślinki śliczne parapetów mogę tylko pozazdrościć... w porównaniu z moimi są baaardzo szerokie. A najładniejszy parapet z kalateami