Między blokami
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 cze 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Między blokami
Różo, kiedy ja się nauczę odróżniacz hortrnsje ?!
Ewuniu, śniegu już nie ma i biorąc po uwagę codzienne 120 km za kierownicą nie spieszy mi się. W sobotę wreszcie poszliśmy zobaczyć zjazd z Dębpwca. Zapowiada się ciekawie. Jest nawet siłownia na wolnym powietrzu.
Nie macie wrażenia, że już niedługo będzie wiosna i będziemy wypatrywać wychodzących z ziemi, najpierw, irysów żyłkowych, potem kolejnych cebul.
Ewuniu, śniegu już nie ma i biorąc po uwagę codzienne 120 km za kierownicą nie spieszy mi się. W sobotę wreszcie poszliśmy zobaczyć zjazd z Dębpwca. Zapowiada się ciekawie. Jest nawet siłownia na wolnym powietrzu.
Nie macie wrażenia, że już niedługo będzie wiosna i będziemy wypatrywać wychodzących z ziemi, najpierw, irysów żyłkowych, potem kolejnych cebul.
- Mandragora
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu, nie widziałam jeszcze z bliska naszego nowego stoku na Dębowcu - wiem tylko, że naśnieżany jest wodą z wodociągu
Wszystkiego najlepszego na Nowy Rok

Wszystkiego najlepszego na Nowy Rok

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Aniu głośno jest między blokami? A ja Ci życzę radości na Nowy Rok!
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu spełnienia marzeń i tego co serduszko życzy w 2013 roku 

-
Kochane, dziękuję za życzenia i przepraszam za milczenie. N osiedlu było głośno, ale ponieważ nie mam psa, to jakoś mnie to nie martwi.
Milenko, teraz Dębowiec nie jest naśnieżony. Też słyszałam, że to będzie najdroższy śnieg w Polsce. Cóż... Za naturalnym śniegiem nie tęsknię, ale dziś wybraliśmy się na spacer po okolicy i przerażajace, jaki wszystkie ciurki i potoczki są marne. Śnieg jest jednak potrzebny.
Milenko, teraz Dębowiec nie jest naśnieżony. Też słyszałam, że to będzie najdroższy śnieg w Polsce. Cóż... Za naturalnym śniegiem nie tęsknię, ale dziś wybraliśmy się na spacer po okolicy i przerażajace, jaki wszystkie ciurki i potoczki są marne. Śnieg jest jednak potrzebny.
- Mandragora
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
Oj tak Aniu, czuć suszę, dla mnie najlepszym wyznacznikiem jest mały potoczek za ogrodzeniem domu (który niestety czasem zalatuje szambem, ale mam nadzieję, że niedługo wszyscy w gminie się podłączą do kanalizacji - w końcu niebawem audyt z unii [sorry za off])... Dziś w tę piękną, słoneczną pogodę wylałam pół dużej beczki na deszczówkę pod niektóre rośliny, niby zima, ale korzeniom się przyda
Na nartach nie jeżdżę i zdecydowanie wolę wybrać się na spacer do mało uczęszczanego przez ludzi lasu u mnie na wsi, więc pewnie szybko nowego stoku na żywo nie zobaczę...

Na nartach nie jeżdżę i zdecydowanie wolę wybrać się na spacer do mało uczęszczanego przez ludzi lasu u mnie na wsi, więc pewnie szybko nowego stoku na żywo nie zobaczę...
- ewarb
- 500p
- Od: 9 lut 2012, o 14:20
Ani wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, u mnie było sporo śniegu i deszczu jest mokro. Teraz jest ciepło około 7 stopni, martwi mnie tylko to, że jak w zeszłym roku ruszy wegetacja i znów pomarzną rośliny.
-
ewarb, w głowie się przewraca, w Was śnieg, a w Bielsku, go nie ma.
Milenko, ja też od dawna nie jeżdże na nartach, ale co roku obiecuję sobie spróbować biegowek.
W gruncie rzeczy, u mnie teżź 40 lat temu była jeszcze wieś.
Milenko, ja też od dawna nie jeżdże na nartach, ale co roku obiecuję sobie spróbować biegowek.
W gruncie rzeczy, u mnie teżź 40 lat temu była jeszcze wieś.
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
A 20 km od Bielska dziś spadł taki bialutki 

-
I po drodze w Tychaca też rano był. Byle nie przymarzał. Pozdrawiam przez górkę.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Aniu przypominaj, bo wokół sama biel