Moje ogródkowe zmagania cz.2
- lulka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moje ogródkowe zmagania cz.2
Mówię poważnie, jakbyś się nie wprosiła, to bym nawet nie wiedziała, że bywasz w stolycy 

koneweczki miodzio
gdzie takie super sprzedają ??
ja w domu u mamy miałam fotele z bambusa - na dzień dzisiejszy fotele mają 28 lat - mają się super - z tym,że to domowe, nie mają kontaktu z dworem, jakbym gdzieś w życiu takie widziała to do domu bym wzięła , nigdzie już takich nie ma

ja w domu u mamy miałam fotele z bambusa - na dzień dzisiejszy fotele mają 28 lat - mają się super - z tym,że to domowe, nie mają kontaktu z dworem, jakbym gdzieś w życiu takie widziała to do domu bym wzięła , nigdzie już takich nie ma

A dla mnie fotel się znajdzie?
Jak nie, to na schodku mogę przysiąść
Jak nie, to na schodku mogę przysiąść

- lulka
Anushka wiklina w domu też się nie źle trzyma, ale bambus to solidny material
Konewki kupiłam na all, ale są też na str weltbilt. Zastanawiałam się między konewkami, a mini lampkami w stylu starych naftowych, ale dojrzałam u sąsiada te drugie, więc padło na konewki.
Aga pewnie, że się znajdzie, wyklepię specjalnie podusię żeby była mięciutka
. Na schodku lubię posiedzieć. Jak mi chałupę wykańczali, a w ogródku były chaszcze do ramion, to przysiadałam sobie na wspomnianym schodku i marzyłam jak to będzie fajnie usiąść na tarasie
. W tym roku chyba pierwszy raz będę z niego tak na serio korzystać. 

Aga pewnie, że się znajdzie, wyklepię specjalnie podusię żeby była mięciutka

Weltbild to dawny Klub Książki prawda?? czasem w pracy składałyśmy zamówienia grupowe na jakieś bzdety czasem, już katalogów nie dostaję, teraz za to dostaję do domu Działkowca
bo jak opłaciłam rok temu składki jako nowy członek to mi w prezencie zamówili roczną prenumeratę Działkowca
Koneweczki super

Koneweczki super

- lulka
Cały czas można tam książki zamawiać, jednak ja mam swoją ulubioną księgarnię. Najwyżej rozejrzę się w internecie za czymś fajnym, a potem lecę do księgarni. Działkowca nie kupuję, raczej hmmmm...Mój Ogród? Jakoś tak Weltbild czasami ma fajne rzeczy do domu i ogrodu.
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
lulka pisze:Maju, to się nazywa prawdziwie różane zakręcenie. Ciekawa jestem kolejnych kombinacji na Twoich rabatach. Ja też u Ciebie podglądam, nie zawsze zostawiając ślad. Ja chyba przed domkiem wymienię żurawki na różyczki, a te pierwsze wsadzę do bali, które kupiłam jesienią
Myślę intensywnie
![]()
Oby stół do wyciągnięcia nóg nie okazał się katafalkiem![]()
Madzia poprawiasz nam humorek

Pomysł na żarówko-różyczki

Fotele pierwsza klasa, mucha nie siada. Prezencik fajowski można się zapatrzyć ?. i na sanki się niebawem wybrać.
Wiesz, że zima ma wrócić po 15 stycznia.

- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Fotele bajeczne! Ależ będzie klimacik, hohoho
Pięknie!
ps. kielisznika właśnie kupiłam

- lulka
Maju, w ubiegłym roku było dokładnie tak samo. Chce wiosny oczywiście, ale nie jestem optymistycznie nastawiona na rychłe nadejcie ciepła. Generalnie w długoterminowe prognozy nie wierze, bo zazwyczaj się nie sprawdzają.
Lukrecjo. To już masz zakup za soba
. Ja jeszcze chwile zaczekam. Fotele bajecznie, ciekawe tylko czy wygodne 
Lukrecjo. To już masz zakup za soba

przyślą na wiosnę czy już teraz ?? sadzonka czy nasiona ??Lukrecja pisze:Fotele bajeczne! Ależ będzie klimacik, hohohoPięknie!

ładny ten kieliszek, aczkolwiek najpierw przeczytałam,że wychyliłaś właśnie kieliszka

- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A to ci heca!anushka pisze:Lukrecja pisze:
ładny ten kieliszek, aczkolwiek najpierw przeczytałam,że wychyliłaś właśnie kieliszka

- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00

Wpadłam przywitać się noworocznie

Fotele cudne

- lulka
Anushka, Lukrecja No proszę na chwilę człowiek zniknie, a tu kieliszki wychylają za plecami
Dobrze, że wiatr szaleje, to nie widać kogo znosi na lewo przez wiatr, a kogo przez wychylony kielonek
Aga miło Cię widzieć, również życzę najlepszego i trochę więcej "luźnego" czasu. Zapraszam
Dzisiaj dostałam info o krążkach, zadzwonił szalenie miły Pan i powiedział, że wysyła paczuszkę. Także Aga i Kasia, szykuje się spotkanko
Cały czas planuję taras w głowie, co gdzie postawię, co musze dokupić itp,. Udało mi się zamówić w hurtowni 3 fajne latarenki solarne, ktore wylądują oczywiście na tarasie i ozdobną szklarenkę, z sadzonkami jeszcze się wstrzymuję, bo potem chodząc po ogrodniczych pluję sobie w brodę, że nie zaczekałam z zakupami i nazamawiałam przez internet. Jedynym wyjątkiem będą nowe klemki, które zamówię wkrótce

Aga miło Cię widzieć, również życzę najlepszego i trochę więcej "luźnego" czasu. Zapraszam
Dzisiaj dostałam info o krążkach, zadzwonił szalenie miły Pan i powiedział, że wysyła paczuszkę. Także Aga i Kasia, szykuje się spotkanko

Cały czas planuję taras w głowie, co gdzie postawię, co musze dokupić itp,. Udało mi się zamówić w hurtowni 3 fajne latarenki solarne, ktore wylądują oczywiście na tarasie i ozdobną szklarenkę, z sadzonkami jeszcze się wstrzymuję, bo potem chodząc po ogrodniczych pluję sobie w brodę, że nie zaczekałam z zakupami i nazamawiałam przez internet. Jedynym wyjątkiem będą nowe klemki, które zamówię wkrótce

potem jest żal jak się widzi w sklepie i nie można kupić co ???
no i jak zawsze u ciebie strzał w dziesiątkę z dekoracjami
no i już któryś wątek z kolei gdzie się pisze o krążkach... jakie krążki jeśli można wiedzieć

no i jak zawsze u ciebie strzał w dziesiątkę z dekoracjami

no i już któryś wątek z kolei gdzie się pisze o krążkach... jakie krążki jeśli można wiedzieć

- imwsz
- Od: 22 lip 2011, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Madzie a Ty już sobie dobudowałaś jakąś przechowalnie dla wszystkiego co należy schować na zimę, aby na dworze nie wystawało
Sprawdzałaś koneweczki, dają dosyć jasne światło czy to forma typowo ozdobna?

Sprawdzałaś koneweczki, dają dosyć jasne światło czy to forma typowo ozdobna?
Pozdrawiam - Ilona
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny