agatka123..dziękuję.. nie chodzi czy mam pięknie..tylko tak sobie teraz chcę powspominać kolejne miesiące..w skrócie co mi kwitło..większość tych kwiatów pokazywałam w poprzednich stronach..ale teraz wstawiam te na które latem czasu nie było..a przy okazji przypominam sobie co mam:)))
Małgoś....tego nie wiem..ale moje bardzo szybko racą płatki..kumpela ma takie śliczne ogrodowe..duże kwiaty one kwitną chyba dłużej..jednak jak tak jest ich więcej to się tego nie zauważa..później ozdobą są makówki..więc rekompensują brak płatków;)))Lilie och jest ich dużo . sama nie mam nawet połowy..a wydaje mi się że już trochę ich mam
Ja mam taki czerwony mak z czarnym srodkiem,ale rozrosła mi się z tego duza kępa,przesadxziłam go,bo denerwowało mnie to,ze po jednym dniu nie było sladu po kwitnieniu.
Wiosna musze dokupic troche lilii,mało miejsca potrzebuja ,a ich zapach jest niepowtarzalny.
Witam..
Dzisiejszy dzień niczym wczorajszego nie przypomina.. szaro buro i ponuro..na dodatek zimno..zerowa temperatura..ziemia zamarznięta na kość..i zimny przenikliwy wiatr..wygonił mnie z porannego spaceru w ogrodzie...):
Teraz ciepła kawa..i znowu wracam do wspomnień..ten kolorowy świat bardziej mi się podoba
Ja także wolę kolorowy świat Oczywiście może być i zima, byle nie była szara i bura, tylko biała...
Piękny ten Twój ogród z takim mnóstwem ślicznych roślin
Reni, jakże mi się oczka śmieją do takich widoków W tle tej ogólnej kolorowej bujności dostrzegłam ciekawie przystrzyżone iglaki. Niektóre "wzorki" odgapię wiosną Dziękuję za insprację