Darmokoty ,Diabliki i inne kocidła w ogrodzie

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Darmokot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2012, o 20:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Darmokoty ,Diabliki i inne kocidła w ogrodzie

Post »

Ewa u mnie też wieje z tym, że ten wiatr bardziej na marzec pasuje niż na środek zimy
Bogusiu bardzo serdecznie dziękuję za życzenia noworoczne, Tobie również życzę spełnienia marzeń,miłości najbliższych oraz żeby ogród cieszył Twoje oczy,żebyś po każdej wizycie w ogrodzie czuła się jak nowonarodzona z potężną dawką pozytywnej energii!
Pat sprawdź na poprzedniej stronie wątku. U mnie te zdjęcia są widoczne, z 28 grudnia. Jeśli nie ma to napisz to wstawię.
Aniu witam cieplutko w moim ogrodzie i zapraszam na kolejne odwiedziny :wit
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

aaaa rzeczywiście...rano na wolnym necie byłam i nie otworzył, ale teraz już jest jak trzeba :wink:
U nas wieje tak brzydko...taki przenikliwy wiosenny wiatr, powiedziałabym że halny, gdyby nie to, że do gór trochę za daleko :wink:
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Nie dziwne, że porównałeś pogodę do marcowej-pada od długiego czasu :?
Szczęścia w nowym roku życzę :D Do mnie już się uśmiechnęło :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
Darmokot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziękuję Ewo.
Życzę wszystkim szczęśliwego 2013 roku, 100 razy lepszego niż 2012 ;:cm
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Michale jak dobrze, że któregoś dnia weszłam w nowootwarty Twój wątek. Jestem przez to bogatsza o piękne doznania estetyczne (Twoje zdjęcia) i poznałam Ciebie razem z Twoimi podopiecznymi (czy Sępik wrócił?). Masz we mnie wierną bywalczynię i dlatego życzę Ci dużo zdrowia i radości w Nowym Roku, żebyś tu mógł wstawić jeszcze dużo zdjęć, a jak znajdziesz jakieś jeszcze nie publikowane to też nam pokazuj ;:196
Awatar użytkownika
Darmokot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Krystianie dziękuję za życzenia.
Marysiu wielkie dzięki za miłe słowa i życzenia. Sępik na szczęście wrócił dziś po południu wymarznięty. Ale jak zwykle musiał się wplątać w kłopoty. Otóż jak pojadł to wyszedłem z domu a on w tym czasie wysmyknął mi się między nogami, ale pomyślałem że i tak zaraz go złapię. Chciałem w piecu rozpalić więc poszedłem do komórki w której trzymam ścięte słoneczniczki na rozpałkę, wziąłem wiechę chaberdzi i zaniosłem do pieca, zamknąłem komórkę. Po rozpaleniu zapędziłem resztę kotów do domu a Sępika nie było. Przeszukałem cały sad i okolice domu, chodzę wołam i nic. Przysięgłem sobie w duchu że jak go złapię to już więcej nie pójdzie na dwór. I tak łażę i szukam i wołam aż tu nagle jakiś cieniutki pisk skądś się wydobywa. Idę do tej komórki ze słoneczniczkami,otwieram drzwi a stamtąd wyleciał jak z procy Sępik, wymarznięty bo tam jest zimniej niż na dworze, i piszczy wniebogłosy. Po wejściu do domu od razu zwinął się w kłębek na fotelu. Jego mama Emilka jakimś siódmym zmysłem wyczuła powrót zziębniętej córki do domu(była w całkiem innym pomieszczeniu niż Sępik), od razu przybiegła do Sępika, położyła się obok niej, lizała jej uszy i głowę i ogrzewała jakieś pół godziny aż w końcu usnęły obydwie obok siebie. Nie mogłem wyjść z podziwu jaka z niej jest dobra matka,przecież Sępik ma już 1,5 roku a Emilka zajęła się nim jak kociątkiem.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Michale ale piękna historia, cieszę się że Sępik szczęśliwy w Nowym Roku i Ty dobry ich Panie też. My od północy też spędziliśmy z młodymi półtorej godziny w miłej atmosferze, a koty były szczęśliwe też, udzieliła się atmosfera. I to jest dobre zakończenie tej nocy. Mama grzeje swoje stare (bądź co bądź), ale dziecię. Dobranoc jutro już będzie 2013 ;:196
Awatar użytkownika
Beatrice
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2009, o 21:34

Post »

Michałku, cudownie, że Sępik jest i ma tak kochaną mamunię, więc życzę Wam wszystkim dobrobytu nie tylko kociego :) w Nowym Roku :)
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28

Post »

:wit Michale! Piękna , wzruszajaca historia z Sępikiem...
Zauważyłeś ,że usunięto mój post z życzeniami.
Mimo wszystko życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze i najlepsze. ;:180
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Fajną masz kocią mamę! dostała dodatkową kiełbaskę w nagrodę? :wink: I wszystkiego dobrego, żeby Ci się we wszystkich dziedzinach życia szczęściło tak jak z hodowlą niezwykłych kotów!
Awatar użytkownika
Darmokot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Beatko dziękuję i życzę Tobie oraz Rodzinie szczęśliwego wejścia w Nowy Rok :wit
Bogusiu moje życzenia też wcięło ale już nie wiem u kogo :( Życzę udanych 365 dni, a kolejnych pożyczę za rok ;:196
Pat dziękuję, wzajemnie,najlepszego ;:136 ( czekam na książkę z działaniami w rezydencji pod Lwówkiem :D ) Emilka wczoraj dostała puszkę ale dziś na obiad muszę jej dać coś szczególnego. Zobaczcie jak to jest, że kotka tak wspaniale zajmuje się dzieckiem a taka np Katarzyna Wu trzaśnie dzieckiem o próg i jeszcze zostanie selebriti :?
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Michale dlatego lepiej oglądać wyczyny kocie i innych żyjątek niż TV. Za dobry rok ;:304
Awatar użytkownika
konwalia12
1000p
1000p
Od: 24 lut 2012, o 19:59

Post »

Drogi Michale, zaglądam do Ciebie z rewizytą i po prostu ne wiem co powiedzieć. Jej...... ;:oj No nie werzę, jak możesz chwalić mój skromny mały ogródeczek, kiedy Ty masz u siebie po prostu kolorową dżunglę! Nie spodziewałabym się, że zmiana może zajść tak szybko i tak wspaniale.. Masz bardzo bardzo wiele kwitnących roślin.... Tego Ci zazdroszczę :oops: Przyznam, że odkąd tu zajrzałam postanowiłam się ostro wziąć za ogród, żeby wstydu nie robić... W dodatku mieszkasz w pięknym miejscu, możesz obserwować pikne wschody Księżyca (czerwonego jeszcze nie widziałam!). Koty też wspaniałe. Jestem Twoją fanką ;:180 ;:180 ;:180 ;:180 ;:180
Mam jeszcze pytanie. Czy mógłbyś mi polecić jakieś rośliny kwitnące z tych co ty masz do mojego ogrodu? :oops:
Ogród w lasku
Krótki filmik o moim ogrodzie
Jeśli umiecie patrzeć, zobaczycie, że cały świat jest ogrodem. Anusia
Awatar użytkownika
Ignis05
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 gru 2009, o 14:08
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Michale, :wink: dzięki za życzenia i Tobie też życzę wspaniałego nowego roku. ;:138
Piękna historia z kocimi przygodami. ;:oj
:wit
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Koty są zaskakująco czułe wobec siebie. Rozrzewnia mnie zwykle widok kocura liżącego małego Hamleta, wzajemne lizanie sobie pyszczków i uszu, opieka kotek nad nie swoimi kociakami (jedna pozwalała się ssać, mimo że sterylna :shock: ), piętrowe układanie się do snu. Kocie matki są bardziej przewidywalne niż ludzkie :roll:
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”