Ewo,Yanko dziękuję za odwiedziny,wiosennie ci u mnie jest bardzo Ewo w to bratek rogaty /viola cornuta/ bezobsługowy sieje się sam i rośnie gdzie chce,kwitnie praktycznie cały rok Wiolu bo nasza aura teraz będzie odwrotnie ustawiona,'Boże narodzenie po wodzie Wielkanoc po lodzie'
Marysiu nie strasz zimą,co prawda lubię jak jest biało na dworze ale po 20 marca to już powinny się zacząć prace ogrodowe,u mnie to mało wiosny ale u Lidzi nawet wiciokrzew zaczyna kwitnąć
Dzisiejszy dzień to wiosnę przypominał i gdyby nie mrożny wiatr wszyscy by się na to słońce nabrali Przynajmniej z pieskiem mogłam pospacerowac troche dłużej w tym słoneczku.
Marysiu witaj po świętach .
Widzę, że ciepła pogoda skłoniła Cię do spacerku i prawie wiosenne fotki z ogrodu wstawiłaś.
Bratki kwitną w najlepsze .
U nas pomimo odwilży śniegu jeszcze dużo, ale cieszy mnie to , gdyż na moim wschodzie z pewnością jeszcze surowa zima przyjdzie i roślinki będą miały okrycie.
Pozdrawiam Cię serdecznie .
Tereniu niby mróz nocą ale dzień na plusie a jak to będzie dalej to zobaczymy,najwyżej będę okrywać wszystko liśćmi jak przyjdą większe mrozy bez śniegu,byłaby to druga taka zima