Moje datury już kwitną, być może to zasługa nawożenia i tego że stoją na tarasie od strony południowej
Ogródek Dorotki
- izabella1004
 - Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
 - Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Witaj Dorotko mam pytanie czy Ty sypiasz bo masz tak wszystko wypieszczone że chyba w ogrodzie siedzisz bez przerwy. Ślicznie to wszystko dopracowałaś a jak znam życie to jeszcze nie koniec 

Coraz częściej zastanawiam się czy my wszyscy żyjemy w tej samej strefie klimatycznej. W mojej okolicy większość roślin w powijakach a na przykład u Ciebie pełen "rozkwit"
;:10
Zazdroszczę różnorodności roślin i przepięknej okolicy którą widać na niektórych zdjęciach
Pozdrawiam cieplutko

Coraz częściej zastanawiam się czy my wszyscy żyjemy w tej samej strefie klimatycznej. W mojej okolicy większość roślin w powijakach a na przykład u Ciebie pełen "rozkwit"
;:10
Zazdroszczę różnorodności roślin i przepięknej okolicy którą widać na niektórych zdjęciach
Pozdrawiam cieplutko
Zapraszam na spacerek po moim ogródku
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=13523" onclick="window.open(this.href);return false;
Arleta:))

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=13523" onclick="window.open(this.href);return false;
Arleta:))
- Dorota-C
 - 500p

- Od: 25 wrz 2007, o 21:18
 - Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Izabello datury na wiosnę podsypałam łyżką azofoski, a teraz średnio co 2-3 dni podlewam wodą z nawozem do kwitnących roślin  balkonowych.Takim samym podlewam też pelargonie.
Gigo dziękuję za odwiedziny

Witaj Arletko
 . Czasu na pracę w ogrodzie nie mam zbyt wiele, bo każdy wie ile jest pracy w domu i przy dzieciach.A w dodatku mój M jest w domu tylko w sobotę i w niedzielę 

Ale nie ma co narzekać jakoś daję sobie ze wszystkim radę

Gigo dziękuję za odwiedziny
Witaj Arletko
Ale nie ma co narzekać jakoś daję sobie ze wszystkim radę