Moje Ogrodowe krople pamięci...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moje Ogrodowe krople pamięci...

Post »

Śnieg - gdzie jest chciałam dzieciom pokazać co to jest snieg...
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Basiu ,jestem pełna podziwu i uznania dla Ciebie jak wystroiłaś księżniczkę ,oj jak ja kocham takie ubranka nie teraz niby takie modniaste i byle jakie ,pewnie jestem stara ;:7 Ale ja swoją księżniczkę do chrztu,komunii i ślubu też tak ubierałam ,tak ,tak życzyła sobie że ja mam ją ubrać do ślubu,oj wiecie jakie to przeżycie do dzisiaj wspomina jak mnie się ręce trzęsły ;:180 Zastanów się czy Helenka nie ma trochę racji ,wiem dobrze że nie jest to łatwe ;:180
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Kontakt:

Post »

Elu Helenko :oops: dziękuję ;:196 Aniu trza do Misi po puch śniegowy wpaść :;230
No cóż Moje Drogie na tamat MBanderasa i jego charakteru, zachowań... mogłabym książkę napisać.Pati ze swoim talentem literackim, by mi pomogła ;:333 .To bardziej skomplikowany egzemplarz ;:108. Pobłażam? Eee tam ;:185
40-stka pożycia pękła jak bańka mydlana ;:130, żyjemy obok siebie i tak już zostanie... ;:144
Nie chcę być dziś zbytnio przygnębiona...Wam napiszę... często czuję sie bardzo samotna :cry:

...oblejmy więc te smutki, niech odejdĄ w nie pamięć... ObrazekSZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU

Obrazek Obrazek
Artystycznie drgnął mi aparat a choinki na zewnątrz ubierałam po świętach. ;:306
Obrazek Obrazek...autoportret :wink:
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Basiu, wiesz - przyzwyczaiłam się już, że jak rano wstaję to włączam komputer i myślę sobie:pewnie Baśka coś napisała i ... napisała :D
Więc sobie czytam Ciebie zawsze na początek i to jest bardzo miły poranny rytuał, jakbym się witała z kimś bliskim ;:167
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Basiu, super poświąteczne dekoracje! Dawniej trzymało się je aż do 2 lutego, więc spokojnie zdążyłaś na czas :)

A jakbyś jednak rozważała porzucenie Banderasa, to ja bardzo chętnie za Ciebie wyjdę :D ...już dawno doszłyśmy z siostrami do wniosku, że kobietom bez względu na orientację lepiej byłoby mieć żony, a taka żona jak Ty to skarb! :)
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Pati Kochana jesteś ;:167 i autentycznie do łez rozbawiłaś mnie ;:306 .Mam przyjaciółke w mieście, która często mnie pyta - no jak namysliłas się, wyjdziesz za mnie :?: ;:306
Ewa ;:196 cieszy mnie to co napisałaś
jakbym się witała z kimś bliskim ;:167
wzruszona m jest znowu ;:144
... ja bardzo wcześnie budzę się a jeszcze teraz.. ;:oj muszę ogarnąć to wszystko co wiąże się z wyjazdem do miasta, a to tylko 20 dni już zostało ;:222
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Awatar użytkownika
Ruda2011
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 mar 2011, o 10:29

Post »

survivor26 pisze:Basiu, super poświąteczne dekoracje! Dawniej trzymało się je aż do 2 lutego, więc spokojnie zdążyłaś na czas :)

A jakbyś jednak rozważała porzucenie Banderasa, to ja bardzo chętnie za Ciebie wyjdę :D ...już dawno doszłyśmy z siostrami do wniosku, że kobietom bez względu na orientację lepiej byłoby mieć żony, a taka żona jak Ty to skarb! :)
Baśka czy Ty masz zamiar kryminalistką zostać ??? ;:223 Bigamia u nas karalna jest. Na każdej stronie któraś Ci się oświadcza ;:131 . Nie wychodź za Pati - ona ma malutkie dzieci - napracujesz się .... ;:173
Zobacz, moje odchowane, dorosłe, nie trzeba przy nich skakać bo wszystkiego przyuczone .... będziemy działać intelektualnie ;:304
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34

Post »

Zmieniłaś stopkę... :)
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Ruda2011 pisze:[
Baśka czy Ty masz zamiar kryminalistką zostać ??? ;:223 Bigamia u nas karalna jest. Na każdej stronie któraś Ci się oświadcza ;:131 . Nie wychodź za Pati - ona ma malutkie dzieci - napracujesz się .... ;:173
Ale za to przyuczona jestem do roli jedynego żywiciela: mogę na drewno zarobić, żeby Basia nie musiała za choinkę w lesie robić :;230
Awatar użytkownika
Ruda2011
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pati przebiłaś mnie ;:306 Ja jestem blokowym nierobem - oddaję Ci pole ;:306
Umiesz walczyć - szacun ;:215
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

HIhihih.....jak tak WAS czytam i do tego analizuję moje życie z eM to coraz bardziej podoba mi się 'Seksmisja" ;:4
to były baaardzo mądre kobitki ;:306 ;:172
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Awatar użytkownika
Ruda2011
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko 50 lat temu mój tata twierdził, że chłop powinien się z chłopem żenić - razem auto naprawią, razem do knajpy pójdą ;:306 ....... i ciuchów wzajemnie sobie nie zazdroszczą .... ;:306
No tak, ale to było 50 lat temu, nie było metroseksualnych gostków ...
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

....jak dobrze, że ja ten komputer otworzyłam....wszystkie swędy i mendy po wczorajszym lumpieniu mi minęły jak Was poczytałam..........a Basia Twojego Banderasa do pionu albo zostawić samopas na jakiś czas........niech jedzie do miasta......
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Krysiu jak dobrze ze przyczyniłyśmy się Tobie w rozpędzeniu tych "swędów"? ;:oj i "mendów" ? :shock: . Aaaa lumpenie było ....to Ty też bywasz nie grzeczna ;:306
Gdzie te czasy gdy po pracy na torach(też ) żegnało się stary rok ;:218
Mariolka to z moim chłopem żaden chłop by sie nie związał, on tępy technicznie, kolegów nigdy nie miał..."nie lubię ludzi"-mawiał i tak było, faceci pod blokiem grzebali w swoich autach przy tym jeden drugiemu coś pomógł, mój nie!!!........koniec.... :!:
Grażynko "Seksmisja" to super fajny film ;:215
Mariolko pamiętasz....
Ruda2011 pisze:
ra_barbara pisze: Obrazek
Basiu jesteś najbardziej niemożliwą wieśniaczką, jaką znam :;230
Masz Ty Kobito fantazję zgoła ułańską
Wędzarnia wymiata, wyyymiaaataaa ;:215
Teraz już pewnie wiesz, że ogień rozpaliłaś bezpośrednio pod boczusiami :;230 .
Siedzę chora w domu i humor mam taki bardziej wisielczy - poprawiłaś mi go na cały wieczór. Kocham Cię Baśka - wyjdź za mnie :;230
Ruda2011 pisze: Ja jestem blokowym nierobem - oddaję Ci pole
...tak nie możesz o Sobie ;:185 A kto szpadelkiem przerzuca kilka arów ziemi, a kto rowerkiem po stolicy pedałuje, a kto tu nas rozśmiesza do łez ;:306
Ruda2011 pisze: Nie wychodź za Pati - ona ma malutkie dzieci - napracujesz się .... ;:173
Zobacz, moje odchowane, dorosłe, nie trzeba przy nich skakać bo wszystkiego przyuczone .... będziemy działać intelektualnie ;:304
.<..a przy tym to normalnie idzie sie posikać ;:306 ;:306

Ruda....Z tobą by konie kraść
Do rany Cię przyłożyć
Tobie by baśnie szeptać
Nocą liczyć gwiazdy
I wierzyć wciąż w Ciebie
Tak jak w rozkład jazdy

Pati ;:196 możesz mnie przysposobić...będę Ci robiła za nianię przy Waszych cudnych dzieciaczkach i nawet tego zamazanego na niebiesko kotka wezmę pod swe skrzydła, oprócz tego poszlifuję Wam też to i owo a zwłaszcza to owo
Oj uśmialam sie dziś jak chyba już dawno nie... ;:306
Bawcie się dobrze ;:4 Wszystkie ;:cm
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

BAŚKA...nie tylko nie grzeczna........bywam i grzeszna też............pewnikiem jak Ty byś raz po raz grzeszną była łatwiej humory i nastaje Banderasa byś zniosła ;:108
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”