Różano-liliowcowy ogród pod dębem cz. 8

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Irena37
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2008, o 18:27

Re: Różano-liliowcowy ogród pod dębem cz. 8

Post »

Wandziu pierwszy raz odwiedzam twój ogród i jestem pod ogromnym wrażeniem, po prostu zagubiłam się w przepięknym i niezwykłym gąszczu roślin. Widoki niesamowite, zieleń iglaków oraz innych krzewów tworzy wspaniały klimat a że wiele zalet twój ogród posiada, nie sposób wszystkiego wymienić. Spacer i przebywanie w nim to prawdziwa przyjemność. ;:138 :D
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Wanda, wszyscy jesteśmy w podobnym nastroju :( Twój ogród i tak z chęcią odwiedzę jeszcze wiele razy :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
takasobie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2009, o 22:32
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Eeee! nie martw się o posty! Damy radę! Czasami technika płata figle! Dobrze, że można było zrobić odtworzenie forum z wczoraj!
To co pokazałaś, zrekompensowało wszystkie słowa! Co za piękne widoki!!! Cofnę się do nich na wiosnę, jak będę dodawać rośliny do posadzonych w tym roku róż. ;:173
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Tadziu, oj warto, warto mieć róże. Ja do czasu ich posadzenia byłam ukierunkowana tylko na liliowce. Teraz jednak liliowce poszły chyba na dalszy plan, a róże są zdecydowanie w czołówce. I chyba właśnie dlatego - choć jest to paradoksalne - że wymagają tyle uwagi, bo stanowią przez to wyzwanie. A ja bardzo lubię wyzwania :D :D

Klaryso, byłam już u ciebie i pogadałyśmy, mi.in. o bodziszkach. Pozdrawiam cieplutko ;:196. Co do OLiwki to nigdy z nią nie pisałam, tylko raczej podczytywałam. Link do wątku o bodziszkach znam i nawet coś tam umieściłam swojego. ;:108

Azo, czy naprawdę tak daleko do wiosny? Ja już ją czuję całkiem dobrze. Od jutra Olu, od Nowego Roku, to już pójdzie nam szybciutko.

Ireno37, ogromnie się cieszę, że do mnie trafiłaś. I pomyśleć, że spotkałyśmy się dopiero po czterech latach. Miłe jest dla mnie to, co mówisz o moim ogrodzie. Chciałam ci się odwdzięczyć rewizytą, ale niestety masz wszystko pozamykane. Jednak zdążyłam się zorientować, że działkę masz wspaniałą. Tak, WSPANIAŁĄ ;:180 U ciebie to dopiero gąszcz roślin. CUdowne azalie i inne krzewy. Na razie, gdy cię nie ma, będę to sobie powolutku oglądać i czytać, a potem to już zamierzam bywać regularnie.

Ewamaj, nastrój zniechęcenia powoli mija. Skoro wszyscy jedziemy na tym samym wózku, nie ma się co przejmować. Do twoich wizyty już się przyzwyczaiłam i ciebie także staram się regularnie odwiedzać, bo jeśli chodzi o koncepcję ogrodu, gramy, zdaje się, na jedną nutę ;:196

takasobie, dziękuję Miłeczko za odwiedziny. Z tą techniką wiadomo, jak jest. Nieprzewidywalna. Pamiętam, jak była zawierucha na FO i zostało zamknięte na jakiś czas. NIe mogłam sobie wtedy miejsca znaleźć.
Co do róż to teraz mi w głowie zawitały bodziszki jako dodatek. Nie sprawdzałam tego jeszcze, ale kupiłam kilka odmian i z wiosną spróbuję, jak to działa :D NIe wiem, jak to się sprawdzi przy robieniu kopczyków na przyszłą zimę. Zobaczymy...

Małgocha, dziękuję za życzenia. Trzymajmy się, kochana i niech nic nas nie odciągnie od tego, co kochamy - od ogrodu ;:196
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Całkiem nam blisko w kwestiach ogrodowych :D Tylko u Ciebie więcej pięknych kompozycji, a ja dopiero sadzę tajemnicze zakątki.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Wandziu zazdroszczę Ci energii ;:oj
To "łapiesz" dla nas promienie słońca w swoim klimatycznym domu, przemykasz po ogrodzie lub planujesz przyszłoroczne nasadzenia...
Kochana życzę Ci, aby ta radość życia nigdy Cię nie opuściła ;:196
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Monikwiaty
1000p
1000p
Od: 27 lis 2011, o 23:59

Post »

Wandziu mnie tez zniknęły wszystkie moje wpisy z wczoraj i też nie mam siły powtarzać u wszystkich ,tym bardziej że zdjęć i postów które komentowałam też już nie ma . Szczęśliwego Nowego Roku ;:196
Pozdrawiam, Monika.
Wstążeczka
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

WANDZIU...ktoś wyżej pisze o Twojej niedoścignionej energii....też myślę to samo....wszędzie jesteś a ja o Tobie zapomniałam czy Cię pominęłam.....obiecuję od Nowego Roku solenną poprawę ;:108 ;:108
....a dzisiaj na nadchodzący NOWY ROK mnóstwo radości, zdrowia i wszystkiego naj...naj...najlepszego...

pozdrawiam serdecznie....
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.

Post »

Ewamaj, eee tam, wcale nie mam takich fajnych kompozycji, najwyżej czasem coś samo się uda... nadal eksperymentuję... ale przynajmniej już się konsekwentnie trzymam wybranej kolorystyki :wink:
bwoj, Marysiu, heliofitko, Monikwiaty, leszczyno dziękuję ;:196 i wzajemnie ;:108
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

WANDECZKO....jeszcze leniuchujesz.....wstawaj, ja już dzisiaj z działki wróciłam....ale smutno na niej nawet sikorek dzisiaj nie było.....wszędzie cisza, spokój ludzie śpią, ptaki pochowane......
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Wando, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Niech Ci się darzy w domu i w ogrodzie ;:138
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Noworocznie pozdrawiam, Wandziu i życzę, by ukochane róże i inne rośliny przyniosły nam w 2013 wiele satysfakcji!
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Wandziu fantastycznie spiewa Twoja córka i jaka do Ciebie podobna ;:173 pogratuluj jej i ode mnie ;:196

A dla Ciebie fantastycznego Nowego Roku kochana ;:4
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.

Post »

Leszczyno o godz.13.00 z działki wróciłaś? To znaczy, że bal mieliście na działce, tak? I dopiero w południe powstawaliście? No to gratuluję takiej ostrej balangi ;:63 My po wczorajszej imprezie poszliśmy sobie dzisiaj na spacer nad jeziorem. Tafla już popękana, mewy latają, trawka zielenieje. Super sprawa. Jestem usatysfakcjonowany pierwszym dniem 2013 roku ;:108

Robaczku, Aguniada, wielkie dzięki. To będzie dobry rok. Od razu można to poczuć. I dlatego właśnie najzimniejsze dni zimy mamy już za sobą. Teraz będzie już tylko lekki mrozik i szybciutko przyjdzie wiosna. Tak będzie. I tego się trzymajmy :heja :heja

Keetee, dzięki Dorotko za miłe i ciepłe słowa. Widzę, że dokładnie przejrzałaś ostatnie strony u mnie... Kochana jesteś ;:196
Awatar użytkownika
klarysa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 mar 2011, o 17:29

Post »

Wandziu, poczytałam, że w Nowym Roku-nowe zakupy :wink:
Różane czy bylinowe? Szalałam u p. Podstolca, ale jeszcze kilka róż mi chodzi po głowie.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”