Moje Ogrodowe krople pamięci...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Moje Ogrodowe krople pamięci...

Post »

Moja starsza córka też tirówa :D Teraz trochę mniej, bo durne chłopaki w przedszkolu twierdzą, że dziewczyny nie mogą bawić się autami :evil:

Śliczna dziewuszka no i nic dziwnego jak do babci podobna :)
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Basiu to nie tylko uroda, ale i charakter babciny, dobra dobra a klon męski jest :?: do końca jeszcze chyba jednemu zostało :lol: (nie pamiętam ale wydałaś syna czy córcię niedawno :?: )
Pat tylko nie tirówka (tilówka tak!), bo to zupełnie co innego znaczy ;:oj
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Pati
bo durne chłopaki w przedszkolu twierdzą, że dziewczyny nie mogą bawić się autami :evil:
to takie naleciałosci od pokoleń że "baby do garów" i niańczenia dzieci i.... jeszcze czegoś :wink: ? mają "przeznaczenie" ;:222
Marysiu najmłodsza latorośl (wreszcie) wydała się w kwietniu, ale Aga- zgaga :wink: dzieci mieć nie chce ;:185
Emi jest od naszego syna i oni nie planują więcej...u starszej córki jest na szczęście dwójka Mati i Kubuś (te Mikołaje) ale czy klon męski z Kuby...no nie daj Bóg by jakiekolwiek cecho-wady odziedziczył po M Antonio- banderosso..choć może kilka zalet by się znalazło
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 maja 2009, o 21:53

Post »

Basiu a nie znasz powiedzenia : chcesz rozśmieszyć Pana Boga powiedz Mu o swoich planach Więc niech się ta Twoja ZgAga tak mocno nie zarzeka, czas pokaże, czy nie zmieniła poglądów.
Ja po urodzeniu pierworodnego za nic nie chciałam drugiego dziecka przez 3 lata :oops: To potem mi się odmieniło, ale los mi się odwrócił i na Tomka czekałam w sumie 9 lat. I jest teraz mój ukochany mały synek ;:108
No a chłopaki jak się zakumplują z dziewczynkami w przedszkolu, to sobie nawzajem nawet pożyczają swoje najukochańsze autka ;:333 U nas tak było, że często Tomek wracał z przedszkola z nieswoją zabawką, bo się dzieciaki zamieniały ;:131
Pozdrawiam serdecznie - Agnieszka
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Agusiu moja ZgAga ;:333 -super zlepek zrobiłaś.A więc Agatka z innego powodu nie chce mieć dzieci i boję się że słowa dotrzyma ;:108
A myśmy dziś mieli w lesie przygodę, najadłam sie stracha i :oops: .Wyobraźcie sobie ;:303 wreszcie dorwał nas leśniczy ;:306 ;:306 ;:306 a właściwie MAntonio wpadł jak normalny złodziejaszek,z kłodą drzewa stojącą w bagażniku rowerowym na baczność.....ja spoko :lol: ...skręciłam rowerem w boczną drożynę leśną jadąc jak gdybym faceta jadącego za mną nie znała (42-roków) ;:306 ;:306 ;:306
Adrenalino ;:303 ...wróć ;:306 :;230 ;:333
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

BASIEŃKO....jak jeszcze drewna zwozisz to jesteś u siebie ;:138 ;:138 .....a niech na tego Twego eMa ktoś pokrzyczy.....oberwał :?: :?:
.....święta już za nami.....cudnie tą chrzcielnicę wystroiłaś......a teraz chyba odpoczywasz przed wyruszeniem w ciasny świat....

BASIU.....życzeń świątecznych nie składałam ale na Nowy Rok życzę Tobie aby wszystko o czym marzysz w Nowy Roku niech się wydarzy.....

;:196 ;:196
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34

Post »

Baśka, już czytam w drugim wątku o zaaresztowaniu M-a ;:306 ale nie dowiedziałam się, czy wypuszczony??? ;:oj
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Skoro mówi, że idzie na wygnanie to chyba wypuszczony, ale nie dokończyła opowieści ;:185
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

BASIA....jak przymkną...nie płacz pomożemy Tobie....paczki będziemy słać tylko wskażesz gdzie :;230
Awatar użytkownika
Beatrice
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2009, o 21:34

Post »

Basiu w razie co możesz liczyć ode mnie na paczki z cebulą i smalcem, przecież nie można opuścić człowieka w potrzebie ;:168 ;:306 tylko adres daj ;:215
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Beatko ;:196 chyba nie widziałam Twego posta :oops: M-a nie posadzili i niestety nie cierpi cebuli, dziwok ;:219 , nie pali ;:209 nie pije...tego co ja ;:304
Poginęły ostatnie posty ;:oj :?: :!: Moje zdjęcia z chuineckami... ;:145
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

BASIEŃKO.....bardzo wyczerpujące wiadomości odczytałam ;:196 ;:196 jutro będę pytać ........dam Tobie znak jak to u nas działa....

....a na NOWY ROK życzę Tobie aby był on pozbawiony przykrości a niech niesie ze sobą szerokie pasmo sukcesów i samych radości....

pozdrawiam serdecznie w Starym Roku
Krysia
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

Basiu ;:oj pogineły wpisy ciekawe dlaczego nie rozumiem... :(
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Tak Misiu ...a ;:oj no.... poginęły ;:145 :?: :?: :?: A Ty masz snieg, słyszałam i na sankach zjazdy...ja dzis samotnie skuterkiem 30 kilosów nabiłam, do rodziny.Jechałam gdzie chciałam i nikt mi kolan w żebra nie wbijał, nie dyrygował....super mi było bez Band...... ;:215
Krysiu Tobie też życzę byś juz nie miauczała :wink: (żart)i.... Zdrówka i Radości z tworzenia w nowym pieknym domku ;:196
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56

Post »

;:3
Przeczytałam zaległości, obejrzałam fotki i babcine dzieła i .... ;:111

Czytając, nasunęła mi się taka refleksja. Czy Ty przypadkiem za bardzo nie pobłażasz swojemu Banderasowi? Może właśnie trzeba nim trochę wstrząsnąć?
Wnoszę, że on w Waszym małżeństwie przyjął pozę pokrzywdzonego, takiego co to mu się należy i szczególna troska i dogadzanie, znoszenie jego humorów, itp.
Trzaśnij pięścią w stół i powiedz finito. Na pomoc w chorobie może liczyć, ale na nic więcej.
Ty Święta Barbara jesteś! On Ciebie wielbić powinien! Możesz mu przeczytać ten post, tzn. ostatnie zdanie. :;230

Basiu, czy Ty w szale twórczym robiłaś może szydełkowe firaneczki. Tak mnie naszło coś, chyba po obejrzeniu Twoich robótek...
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”