Majka
Różane umilacze bardzo ładne idealny zestaw na piątek
Uwijasz się przed świętami, pewnie w domku masz już wszystko gotowe. W wolnej chwili pokaz nam jeszcze jakieś wspomnienia, bo u nas zimnooo..
Dobrze, ze masz śnieg, u mnie roslinki muszą sobie radzić bez niego.
Miłego dnia
A ja znów sobie bimbam i grasuję po forum zamiast w kuchni Zima na razie świetna, dziś rano tylko -10, niech tak zostanie Śnieg mam, mróz nieduży, gotowania niewiele, a sprzątanie zaczynam od jutra-życie jest piękne
Majeczko, śliczne, różane wspomnienia! W nowym sezonie będą jeszcze bogatsze i piękniejsze, bo pojawią się nowe odmiany. Zima wygląda na dość łaskawą i jest szansa na wyjątkowo bujne kwitnienie, czego Ci życzę w nadchodzącym Nowym Roku!
Witam serdecznie poświątecznie wszystkich miłych gości
Buszowałam po forum i sklepach internetowych w pierwszy dzień Świąt, bo w tym dniu miałam labę, mogłam spędzić ten dzień na luziku?.. było cudownie? ?
Kasiu-robaczku, Ewciu-majowa, Beatko-beata68, Dorotko-Keetee, Aga-aguniada, Moniczko-vertigo,
Majeczko-edulkotku dziękuję za miłe słowa i moc życzeń Świątecznych.
Poczytałam właśnie, że już wiosenne porządki zaczęłyście w ogrodach, mnie też ciągnie i jutro jadę na działeczkę. Zobaczę co w przyrodzie słychać. Sprawdzę jak wyglądają kartony i okręcę jeszcze ze trzy róże, bo zapomniałam.
Zawsze jest tak, że w lutym musi być porcja mrozu i to solidna. Ten mróz i już mocne słońce w południe będzie najbardziej szkodzić różyczką. Mam nadzieję, że zasłonięte kartonem dadzą sobie radę.
Umilacze na dziś, słonko nam świeci i już niedługo na naszych rabatkach będzie tak?
a, tak wygladało na rabatkach dwa dni później .....