Witajcie w mojej bajce ...się piszącej :) oby do wiosny :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witajcie w mojej bajce ...się piszącej :) oby do wiosny :)

Post »

Wbrew pozorom Agus chyba nie :wink: To tuz stare dzieci ;:306 powoli robia sie bezobsługowe ;:113
Aniu uwielbiam gwar ich w domu....bez tego jest bez na dziej nie ;:222
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

No to czerp łyżkami tę słodycz :) w jakim są wieku?
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Najstarsza córka Aguś ma 20 z hakiem studiuje na 2 roku, najstarszy syn 18 tegoroczny maturzysta bedzie , sredni 16 a najmłodszy 14 ...a brzdac 4,7 miesiecy :wink:
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Keetee pisze:Najstarsza córka Aguś ma 20 z hakiem studiuje na 2 roku, najstarszy syn 18 tegoroczny maturzysta bedzie , sredni 16 a najmłodszy 14 ...a brzdac 4,7 miesiecy :wink:
Myślałabym, że to mi umknęło, ale tyle dzieci nie sposób nie zauważyć, zatem to Ty się nie chwaliłaś....czuję się malutkim żuczkiem marudząc, że z dwójką czasem ciężko...szacun, Matko-Polko! :wink:
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Dorotko jesteś wspaniałą mamusią a do tego nikt kto Cię widział nie powiedziałby, że masz piąteczkę i do tego już niektóre tak duże ;:196 . Ty i Ewka z Tęczy zaręczyłyście się już chyba w przedszkolu, tak młodziutko wyglądacie ;:113
Na mnie przyszedł czas oczekiwania na wnuki a moje pociechy wcale nie palą się do rodzicielstwa :;230
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No i jestem....o matulu broniłam sie , uważałam ...a objadłam się wczoraj do granic nieprzyzwoitośc ;:306
Ale mielismy wspaniały dzień w świetnym towarzystwie ;:303
Dziś juz czuje się dobrze :wink:
Jak tam u Was kochani ,u mnie zimy nie ma ....ciapa i błotko sie zrobiły... ;:219 Myslałam ,ze padne jak wczoraj pokazywali opalajacego sie faceta gdzieś w Europie ,ponad 20 stopni ;:306
Sławku -Tatku-Dziadku :wink: dziekuje serdecznie za życzonka ;:196
Patusiu moje dzieciaki przewijaja sie przez watek...a kto by je liczył ,Agusia juz nie mogła sie doliczyc ...to jej pomogłam ;:306 Jak tam maluchy , zdrowe :?: Kawusie juz machnełas ...bo w razie co to zrobiłam ...wpadaj ;:196
Ewcia ...no widzisz, jestem niezle zakonserwowana ;:306 powietrze na Ślasku dobrze konserwuje ;:306 Wyszłam za mąz majac 21 lat ,w przedszkolu nie zawracałam sobie gowy facetami ;:306 Sama nie wiem jak te dzieci porosły, myk myk i tacy dorosli są ;:173 madrzy ;:173 samodzielni ;:173 Wierz mi czasem jak na nich patrze , to sama nie wierzę ;:306 Podobno wnuki ...to jest dopiero czad , moja mama dosłownie oszalała jak sie urodziła moja Zuza ,wszystko zatem przed Toba,....zycze Ci aby Cie nie przetrzymywali w tym oczekiwaniu zbyt długo ;:196

no bym zapomniała ...87 dni do wiosenki ;:31

Obrazek
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Wpadam na kawę symultanicznie: jedną nogą na wyspie, drugą u Ciebie :wink: W zasadzie możesz już zaprzestać odliczania...u nas wiosna już jest...13 stopni ;:oj Przyuważyłam przez okno pąki na trzmielinie i róży, jak jeszcze wrócą mrozy, to szlag trafi roślinki...ale może nie i w lutym będziemy już dalie wysadzać? :) Miłego!
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Hej nie gadja,niech jeszcze śpia roslinki grzecznie :wink: Ja dzisiaj Pat zagapiłam sie na paki na bzie koralowym...sa takie duze...ale bedzie cudny na wiosnę , połaziłam i poogladałam rózyczki , trzymaja sie wszystkie ładnie na razie...oby tak dalej ;:333 Stuk stuk kaweczką ;:304
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Dorotko też się broniłam jak Ty i niestety przepadło...dobre kilka kilo przybędzie mi przez świeta- przydałoby sie szlacheckie piórko do gardziołka ;:306
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

O, masz Purpurea Plena Elegans? Choruję na tego powojnika... ;:167 Nie sprawia kłopotów, prawda? Kwitnie cały sezon? Napisz coś o nim, plizz.
Podziwiam Cię, bo na co dzień masz co robić, nawet jeśli dzieci w dużej mierze samoobsługowe... jednak zadbać Ty musisz o wszystko, więc czapki z głów ;:196 Moja babcia miała łącznie z moją mamą 10-ro dzieci, więc wiem o czym mowa :)
Miłego dnia!
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Aguniu ;:196 Purpure'a...fajnym powojnikiem jest ;:108 Masa drobnych kwiatów , no i cały czas kwitnie,scinam na wiosne 20 cm nad ziemia i odrasta cała masa pedów .U mnie chyba jest ze 3 lata , nigdy nie chorował ,polecam ...no i w twoich kolorkach...będzie pani zadowolona ;:303
łał Twoja babcia ....to dopiero wyczyn jest ;:173 ...u mnie to normalka :wink:
Hej...słyszałam ,ze planujesz wiosenne porządki ;:306
Ewciu...ja zazwyczaj mało jem...ale przy okazji...no i tam gdzie byłam...to nie da sie , po prostu nie da sie odmówic, taka wiesz prawdziwa polska gościnnosc....musiałam spróbowac prawie wszystkiego...flaczki, sledziki, podłoże, krokiety, gołabki, pierozkii ,karp ...czujesz to ;:124 Karpia nie jadłam od lat , bo ja nie robię...był wysmienity ;:108 chyba zacznę robić :uszy
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Wlasnie pisalam u Agus, ze u mnie tez mozna bylo by isc cos posprzatac na ogrodku ;:108 Tyle zarelka jeszcze jest, ze trzeba bylo by sie troche poruszac zeby to wszystko przerobc hihi
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Dorotko, ja jutro wybieram się na obchód ogrodu ;:65 Już wróciliśmy ze świątecznych wojaży i odpoczywamy w domku ;:173
Zapas jedzonka mam taki, że przez 2 tygodnie nie musze gotować :lol:
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Dorotko widzę, że obie mamy w tym roku maturzystów 8-)
Powojnik przepiękny, ciekawa bardzo jestem jak przetrwają kolejną zwariowaną zimę moje tegoroczne powojnikowe nasadzenia, powiem szczerze, że żałuję, ze posadziłam wielkokwiatowe, mogłam podosadzać włoskie, tak jak miałam większość, teraz takie zimy, ze normalnie strach sadzić delikatniejsze rośliny ;:223
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Hello ,koniec byczenia sie !!!
Święta sie skończyły ;:306 nareszcie :roll:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”