Ogródek-kalejdoskop-lojki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2011, o 20:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Ogródek-kalejdoskop-lojki

Post »

Basieńko życzymy ci dobrego czasu na wyjazd i pięknej pogody a współlokatorów zarąbistych. ;:138 ;:215

Ewunia jestem i jakoś nie mogę się rozkręcić na początek grozi mi nagana bo się dowiedziałam że mister szoper " tajemniczy klient" ocenił mnie bardzo srogo nie powiedziałam dzień dobry i i jakieś tam jeszcze cholera może człowieka wziąć starasz się przez cały czas a tu przyjdzie ci taki co mu za nic płacą i jesteś załatwiona na cacy.Jak można lubić taką pracę i ludzi jak nie wiesz kto w kieszeni na ciebie łom nosi.Gdyby nie to że mąż jest na "kuroniu" to bym to walnęła i niech sobie stoją w kilometrowych kolejkach.Jak byłam w sanatorium to widziałam jak tam obsługują klientów to faktycznie się nuż w kieszeni otwiera ale u nas dziewczyny jak się nie uśmiechną to już mają po głowie na prawdę mnie serce boli ale to 5-ty rok ja tak mam że 5 lat w jednym miejscu może trzeba się rozglądać za inną pracą a los tylko daje mi znak czas pokarze tylko teraz masakrycznie ciężko o pracę dla staruszków.Zmieniam jednak temat i troszkę miłych wspomnień. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Jolciu kochana,rozumię cie świetnie ,my staruszkowie zupełnie inaczej patrzymy teraz na pracę ale tę manianę zrobili ci na górze.
Moja Monika jest młoda ale też ma oczy dookola glowy bo nie wiadomo na kogo trafisz w pracy.Wiem ,nie jest ci łatwo ale moze trzymaj to co masz na razie ,ciumam byle do świąt.
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Jolus nie martw sie , brak dzięń dobry to przeciez jeszcze nie koniec swiata ...wszyscy jestesmy ludzmi....badz dobrej mysli ,a moze faktycznie bedziesz miała lepsza pracę , kto wie ...ja trzmam kciuki ,bedzie dobrze Joluś ;:4 Odpocznij sobie i wpadnij wię ej na f.o...nawet z kłopotami , wtedy bedfzie Ci lzej ...zobaczysz ;:196
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Jolcia witaj kochana jak tam święta?
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ewciu ,Basiu,Gosiu,Helenko,Wiolu,Dorotko,Ewciu,Andrzejku Tadziu wszystkim wam bardzo dziękuję za życzenia pamięć i wsparcie jak to miło jak siadasz przed kompem a tu tyle ciepłych wypowiedzi niezmierne dziękuję i postaram się nie narzekać a zabrać się do pracy może ten rok pomimo numeru będzie pomyślny?Z mojej strony także jak najserdeczniejsze życzenia dla was i całej reszty naszych forumków ;:196 ;:196 ;:167 ;:167 ;:167

-- 25 gru 2012, o 13:57 --

Ewunia święta jeszcze w trakcie jutro mam jeszcze gości ale dzisiaj ja idę komuś nabałaganić i objeść ale kiedy to zrobimy jak nie w święta już i tak nigdy dla siebie nie mamy czasu więc używajmy póki się da. ;:138 ;:136 ;:114
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Eluś dziękuję za życzenia i piękny obrazek skąd wy takie ściągacie ja nic nie mogę znaleźć dzisiaj dalszy ciąg świąt tyle zachodu a tutaj koniec czekam na gości a jutro do pracy mam nadzieję że jeszcze będą mieli zapasy i dużo klientów nie będzie. :wit
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Jolu,jak po swiętach?Tyle przygotowań,rabanu,a dwa dni zleca w mgnieniu oka tylko pełne lodówki zostaja i człowiek je na siłe,żeby się nie zepsuło.
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witaj Gosiu chciałam ci odpisać jeszcze w starym roku ale się nie udało bo forum było jakoś zamknięte ,święta minęły jak zwykle na obżarstwie z nudów a teraz trzeba myśleć jak to spuścić .W Nowym roku życzę Tobie Gosiu i wszystkim forumowiczom żeby ten rok był spokojny,żeby wszyscy w zdrowiu i z pogodą ducha realizowali swoje zamierzenia .Żebyśmy wszyscy mogli cieszyć się piękną pogodą i spełniać w naszych ogrodach i nie tylko.Nasze prace zawodowe niech się tworzą a nie znikają jak do tej pory i żebyśmy uwierzyli w własne możliwości i w to że w tym małym wymęczonym kraju będzie kiedyś dobry prawdziwy gospodarz.Tego wam wszystkim życzę na ten rok i następne. ;:167 ;:3 ;:196
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p
Od: 15 cze 2012, o 21:16

Post »

Dziękuję za życzenia. ;:168 I ja również ,w tym nowym roku chcę Ci życzyć wszystkiego dobrego , dużo zdrowia i sił do pracy w ogrodzie i realizowania planów nie tylko ogrodowych. :wink:
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Krystianie mam wielką nadzieję że się spełnią ,dzięki. ;:138 ;:3
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p
Od: 4 cze 2010, o 09:34

Post »

Dziękuję za życzonka ;:196 I Tobie życzę wszystkiego co najlepsze...
spełnienia marzeń ogrodowych i życiowych :D
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witaj Grażynko w moich skromnych progach myślę ciągle o wiośnie ,powolutku można by snuć plany co zakupić żeby nie przesadzić a być zadowolonym z nasadzeń.Postanowiłam że nie będę siać w tym roku żeby mieć parapety wolne ale nie wiem czy wytrzymam.Tak mi się marzy ciepełko i... Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
szyszunia
1000p
1000p
Od: 4 lis 2009, o 13:38

Post »

Ależ mi się tęskni za takimi widokami w realu :roll:
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Chyba nam wszystkim ale to szybko zleci ja teraz będę myślała o oszczędnościach i zlocie może jeszcze o wiosennych zakupach na małą skalę w temacie ogrodowym i czas pryśnie ,teraz lecę robić sernika bo obiad już mam dobrze wstać o 5.00 to dużo czasu na roboty sobotnie. :heja
pipio
1000p
1000p
Od: 9 maja 2010, o 11:52

Post »

Jolu zwiedziłam Twój ogród ;:138 i z utęsknieniem czekam na wiosnę ;:65 Tak dużo pokazałaś wiosennych kwiatuszków,że już się chce je zobaczyć u siebie w realu ;:167
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”