Niekończąca się opowieść...
- survivor26
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Niekończąca się opowieść...
no i nie wiadomo, gdzie u Ciebie oczy obrócić: z jednej strony przepiękny ogród i świetne z niego widoki (nawet z drutami w tle), z drugiej zjawiskowa Szkocja, a z trzeciej piękna zima 

- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Asiu, u Ciebie jak zwykle jest co podziwiać - fotograficzny kunszt i cudne pejzaże. Nie ujmując niczego bajkowej Szkocji, widoki z Twojego tarasu wcale nie gorsze
Podpisuję się pod apelem o większy zapas zdjęć w przyszłym roku, coby na całą zimę starczyło ;-)) 33 ary to wielki teren do zagospodarowania, ciekawa jestem Twojego ogrodu za kilka lat..po dotychczasowych osiągnięciach w części tarasowej ogrodu jestem pewna, że poniżej też stworzysz piękny zakątek.
Pozdrawiam serdecznie

Pozdrawiam serdecznie

- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Asiu, to "zimowe" zdjęcie jest fantastyczne.
- Gencjana
- Od: 27 sty 2010, o 22:14
Asiu, bardzo jestem ciekawa fotek ze Szkocji. 1 to za mało. 

- drewutnia
- 1000p
- Od: 1 gru 2011, o 13:06
Ale trudno by było dla takiego rododendronu znaleść cień(ale okaz)
piękne zdjęcia(jak zwykle)
piękne zdjęcia(jak zwykle)

-
- Od: 22 lut 2011, o 23:21
Chciałam wszystkim Foumkom życzyć Wesołych Świąt i podziękować za możliwość bycia razem z Wami. Chciałabym życzyć wszystkim aby nadchodzące Święta były:
............. były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
by kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość
by sylwester zapewnił szampańską zabawę,
a kolędowych śpiewów nie było dość.
A wszystkie Aniołki świata niech nad Wami czuwają

............. były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
by kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość
by sylwester zapewnił szampańską zabawę,
a kolędowych śpiewów nie było dość.
A wszystkie Aniołki świata niech nad Wami czuwają

- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Witaj Asiu poświątecznie, dziękuję za cudownego aniołka i życzenia od serca. 

-
- Od: 13 lip 2009, o 20:55
Witaj Asiu! Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
Dziękuję za piękne życzenia. Taki aniołek wzbudza nadzieję .
Zazdroszczę Ci tak dużej działki. I bardzo podziwiam za ogrom wkładanej w nią pracy.
I czekam na kolejne relacje z Twojego pięknego ogrodu.
Dziękuję za piękne życzenia. Taki aniołek wzbudza nadzieję .
Zazdroszczę Ci tak dużej działki. I bardzo podziwiam za ogrom wkładanej w nią pracy.
I czekam na kolejne relacje z Twojego pięknego ogrodu.
Hej Asiu! Ja Tobie też życzę szczęśliwego Nowego Roku!
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Asiulku, Twoje pierwsze życzenie się ziściło: jak okiem sięgnąć - biało!
Następne też się spełnią, a ja Ci zyczę, żeby jak najszybciej, czyli wiosną
Duzo szczęścia w Nowym Roku!

Następne też się spełnią, a ja Ci zyczę, żeby jak najszybciej, czyli wiosną

Duzo szczęścia w Nowym Roku!

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Asiu wzajemności życzę.
Pewno wiosną zaszalejesz z różami.
A wieści są dobre.
Oby wszystko nam się udało i byle do wiosny.

Pewno wiosną zaszalejesz z różami.
A wieści są dobre.

Oby wszystko nam się udało i byle do wiosny.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
- Od: 22 lut 2011, o 23:21
Witam Was Forumki bardzo serdecznie
Włóczę sie po Waszych pieknych ogrodach, a swój zaniedbuję.... Po prostu nie mam już co pokazać..., ale za rok sie poprawię... chyba
Jako, ze jest to pierwszy wpis w tym roku chciałabym Wam wszystkim życzyć wszystkiego co najlepsze, samych sukcesów i spełnienia najskrytszych marzeń. No i przede wszystkim wszechobecnej i wszechogarniającej zieloności poprzetykanej pięknymi, kolorami ?.. A w tym wszystkim niech Wam pomaga super zdrowie.
A odpowiadając jeszcze na bardzo?. dawne posty
Jagi
moja droga mam nadzieję, że Święta spędzone z dziećmi przyniosły Ci wiele radości i uśmiechu, a 2013 będzie dla Ciebie dobrym rokiem. Chociaż czytałam u Ursulki, że straciłaś bardzo bliską osobę. Może nie powinnam tego już wspominać, ale chciałabym się do Ciebie przytulić i powiedzieć, że rozumiem. Pamiętam jak było ciężko, gdy odszedł mój tata?
Wiesz, byłam kilkakrotnie w Anglii ale jakoś też do mnie wiele rzeczy nie przemawia. Natomiast Szkocją jestem zauroczona. Ludźmi, krajem, widokami, setkami zamków i pałaców, roślinami i ogrodami ? po prostu cudowne. Jedyne co odstrasza to pogoda. Przyzwyczaić się do prawie codziennych opadów i do tego jeszcze często silnych wiatrów wymaga silnej woli. Ale cóż - coś za coś.
Dla Ciebie Luśka upolowana z wielkim trudem podczas nieustającejzimowej drzemki. Widzisz wyrzut w jej oczach?

Pati najlepiej mieć oczy dookoła głowy. I myslę, że Ty akurat wiesz co to znaczy mając dwójkę rozkosznych pociech. Ale skoro już nie wiesz w którą stronę patrzeć, to proponuję jeszcze inną?. Mam nadzieję, że się spodoba:

Kasiu dziękuję bardzo za pochwały, ale to Tobie należą się prawdziwe słowa uznania
. Stworzyłaś tak piękny ogród w tak krótkim czasie. A Twoje zdjęcia to mnie doprowadzają do ochów i achów. Naprawdę przepiękne rabaty stworzyłaś i cudownie je uwieczniasz na zdjęciach. Gdzie mi tam do Ciebie?.
Co do tej nowej części to w tym roku na pewno nic tam nie zdziałam. Po pierwsze kasiorka, a po drugie jeszcze inne czynniki. .. A tymczasem popatrz do czego zagospodarowany fragment nowej część również się nadaje

A mój syn koniecznie chciał się przelecieć?
Od razu uprzedzam ? nie wiem do kogo należy ta maszyna i nie mam z tym lądowaniem nic wspólnego. Sama chętnie bym polatała?..
Dorotko też lubię zimowe zdjęcia. Oczywiście nie w nadmiarze, ale jako przerywnik ?. Wiem, że na Forum trwa już ogólne odliczanie do wiosny, ale mam nadzieję że się nie pogniewasz za jeszcze jedną zimową odsłonę. Trochę odmienne i przewrotne, ale?zimowe

Adrianno, wiem że jedno zdjęcie to za mało, ale boję się że mnie wyrzucą jak będę poruszała nie ogrodnicze tematy i zamieszczała nie ogrodnicze zdjęcia. Ale myślę, że za takie nie dostanę po łapach?

Ewo, Majko, Tamaryszku, Asiu2, Izuniu, Grażynko
dziękuję Wam jeszcze raz za życzenia. Dla Was razem i każdej z osobna widoki z mojego ogrodu z 1 STYCZNIA - dla mnie samej nie do wiary

Przepraszam Was za totalny misz-masz w zdjęciach. Ale z braku laku....

Włóczę sie po Waszych pieknych ogrodach, a swój zaniedbuję.... Po prostu nie mam już co pokazać..., ale za rok sie poprawię... chyba

Jako, ze jest to pierwszy wpis w tym roku chciałabym Wam wszystkim życzyć wszystkiego co najlepsze, samych sukcesów i spełnienia najskrytszych marzeń. No i przede wszystkim wszechobecnej i wszechogarniającej zieloności poprzetykanej pięknymi, kolorami ?.. A w tym wszystkim niech Wam pomaga super zdrowie.

A odpowiadając jeszcze na bardzo?. dawne posty
Jagi

Wiesz, byłam kilkakrotnie w Anglii ale jakoś też do mnie wiele rzeczy nie przemawia. Natomiast Szkocją jestem zauroczona. Ludźmi, krajem, widokami, setkami zamków i pałaców, roślinami i ogrodami ? po prostu cudowne. Jedyne co odstrasza to pogoda. Przyzwyczaić się do prawie codziennych opadów i do tego jeszcze często silnych wiatrów wymaga silnej woli. Ale cóż - coś za coś.
Dla Ciebie Luśka upolowana z wielkim trudem podczas nieustającejzimowej drzemki. Widzisz wyrzut w jej oczach?

Pati najlepiej mieć oczy dookoła głowy. I myslę, że Ty akurat wiesz co to znaczy mając dwójkę rozkosznych pociech. Ale skoro już nie wiesz w którą stronę patrzeć, to proponuję jeszcze inną?. Mam nadzieję, że się spodoba:

Kasiu dziękuję bardzo za pochwały, ale to Tobie należą się prawdziwe słowa uznania

Co do tej nowej części to w tym roku na pewno nic tam nie zdziałam. Po pierwsze kasiorka, a po drugie jeszcze inne czynniki. .. A tymczasem popatrz do czego zagospodarowany fragment nowej część również się nadaje

A mój syn koniecznie chciał się przelecieć?
Od razu uprzedzam ? nie wiem do kogo należy ta maszyna i nie mam z tym lądowaniem nic wspólnego. Sama chętnie bym polatała?..
Dorotko też lubię zimowe zdjęcia. Oczywiście nie w nadmiarze, ale jako przerywnik ?. Wiem, że na Forum trwa już ogólne odliczanie do wiosny, ale mam nadzieję że się nie pogniewasz za jeszcze jedną zimową odsłonę. Trochę odmienne i przewrotne, ale?zimowe

Adrianno, wiem że jedno zdjęcie to za mało, ale boję się że mnie wyrzucą jak będę poruszała nie ogrodnicze tematy i zamieszczała nie ogrodnicze zdjęcia. Ale myślę, że za takie nie dostanę po łapach?

Ewo, Majko, Tamaryszku, Asiu2, Izuniu, Grażynko

Przepraszam Was za totalny misz-masz w zdjęciach. Ale z braku laku....

- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Cześć Asiu, zdjęcia super, nie nudziłam się.
Maszyna i druga maszyna
skąd to się tam wzięło
Hortensje aż dech zapiera, że one mogą być tak cudne.
Nie poznałaś własnego ogrodu
, jak widać tego dnia było ładne słonko.
Mnie zachwyciły odcienie rudości.
bajka 
Maszyna i druga maszyna

Hortensje aż dech zapiera, że one mogą być tak cudne.

Nie poznałaś własnego ogrodu

Mnie zachwyciły odcienie rudości.

- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Za co mam się pogniewać?? za oknem też biało , śmgłowiec należy do osoby która na pewno na brak pieniędzy nie narzeka,
a zdjęcie z tym drugim"urządzeniem" nie jestem pewna co to jest- to gdzie zrobione?mam wrazenie że to widziałam

- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
No Asieńka, to dałaś "z grubej rury"
To dzialo
Helikopter też niczego sobie. No i teraz śmiało możesz tłumaczyć eMowi, że róże taniej wyjdą niż helikopter, a teren jakoś trzeba zagospodarować

Helikopter też niczego sobie. No i teraz śmiało możesz tłumaczyć eMowi, że róże taniej wyjdą niż helikopter, a teren jakoś trzeba zagospodarować