Sosny, sójki, sarny i inne takie
- Rewi
- 1000p
- Od: 17 lip 2012, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Sosny, sójki, sarny i inne takie
Stroik jest fantastyczny, a te reniferki naprawdę fajnie bardzo ładnie to wygląda 

Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Aniu ja mam miejsce pod kominkiem na drewno i dlatego zapytałam, bo jak jest duży mróz to jest drewno na miejscu, a w porze gdy się nie pali kładziemy tak parę polan i jest to takie klimatyczne. Ty jesteś młoda, a my starsi państwo 

- constancja
- Od: 5 sie 2012, o 23:38
Aniu, wianek jest prześliczny i nigdy bym nie powiedziała, że to Twój pierwszy.
A reniferki będą mi się po nocach śniły, takie są słodkie. Pięknie to wygląda... taka elegancka, nieprzeładowana dekoracja kominka. Zresztą sam styl w jakim zbudowany jest kominek, aż prosi się o taką właśnie świąteczną aranżację. Ja niestety w dekoracja bożonarodzeniowych nie mam umiaru. Przepych, blichtr, rokokowe przeładowanie graniczące z brakiem gustu.... wręcz kiczowatość ale w okresie Świąt ja to kocham i nic na to nie poradzę.

A reniferki będą mi się po nocach śniły, takie są słodkie. Pięknie to wygląda... taka elegancka, nieprzeładowana dekoracja kominka. Zresztą sam styl w jakim zbudowany jest kominek, aż prosi się o taką właśnie świąteczną aranżację. Ja niestety w dekoracja bożonarodzeniowych nie mam umiaru. Przepych, blichtr, rokokowe przeładowanie graniczące z brakiem gustu.... wręcz kiczowatość ale w okresie Świąt ja to kocham i nic na to nie poradzę.
Gdzieś w Borach-wątek ogrodowy Bory Constancji - Bory Tucholskie w obiektywie
Pomieszanie z poplątaniem czyli nerwowe ręce Constancji spis tematów
FAQ: canon EOS 450D + ob. canon (18-55) Pozdrawiam. Ewa
Pomieszanie z poplątaniem czyli nerwowe ręce Constancji spis tematów
FAQ: canon EOS 450D + ob. canon (18-55) Pozdrawiam. Ewa
- czar_na
- 1000p
- Od: 17 kwie 2012, o 15:49
Ewo zwariowałaś! Twoje dekoracje są piękne a takich nigdy za dużo! Marzy mi się jeszcze girlanda na belce kuchennej ale ,że nie mam na nią pomysłu jak zwykle zawiśnie tam jemioła wszak kuchnia to serce domu 
Co do reniferków to jak je jeszcze spotkam zostaną Ci zakupione
Dziękuję jeszcze raz za miłe słowa odnośnie mojej zabawy w strojenie

Co do reniferków to jak je jeszcze spotkam zostaną Ci zakupione

Dziękuję jeszcze raz za miłe słowa odnośnie mojej zabawy w strojenie

- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Jak patrzę na kaflowe kominki np. Robaczka to też trochę żałuję, ze wybrałam inny, ale Twój jest także śliczny. Myślę tylko, że na tle innego koloru ten akurat marmur wyglądałby ładniej
Ale to oczywiście moje zdanie... Mam np. limonkowe ściany i kolor marmuru zupełnie inaczej przy nim wygląda...
Reniferki słodziukie
A wianek? Grzeszysz kobieto narzekając na jakieś niedoróbki 

Reniferki słodziukie

- czar_na
- 1000p
Aniu rozważę przy następnym malowaniu ścian, ten kolor został wybrany ze względów praktycznych a i zdjęcie nie oddaje tego jaki jest w rzeczywistości. Póki co zmieniany trochę salon i będzie migdałowo- cynamonowo-czekoladowy z czerwonymi dodatkami.
- sweety
Kolorystyka bardzo zachęciająca, ale zastananowiłabym się nad pomalowaniem kominka innym kolorem niż jakikolwiek odcień beżu, czy brązu. Ten marmur ma specyficzny odcień i niezwykle trudno, moim zdaniem, dobrać korzystny kolor. Masz czas, bo ściany czyściutkie. Poza tym, że u mnie dałam kolorem po oczkach - mamy bardzo podobnie 

- czar_na
- 1000p
Aniu pokaż mi swoje wnętrza tzn ten marmur i limonkę może się zainspiruję. Póki co jutro jedziemy po farbę do kuchni i chyba padnie na miętową herbatę czyli taki zgaszoną, szarą zieleń
Mąż pojechał na mecz hokeja (oglądać rzecz jasna) , córka wykąpana objedzona niepierniczkowymi pierniczkami zawija się w kawałek kartonu i bawi się drugim w którym do niej dziś prezent przyszedł a wypasiony kucyk Ponny leży i kwiczy z braku zainteresowania.
A ja zamiast zrobić coś pożytecznego siedzę na FO

Mąż pojechał na mecz hokeja (oglądać rzecz jasna) , córka wykąpana objedzona niepierniczkowymi pierniczkami zawija się w kawałek kartonu i bawi się drugim w którym do niej dziś prezent przyszedł a wypasiony kucyk Ponny leży i kwiczy z braku zainteresowania.
A ja zamiast zrobić coś pożytecznego siedzę na FO

- sweety
Nie jest idealnie, ale w sumie jestem zadowolona
Parapety też mam z tego marmuru, więc tworzą całość z kominkiem.

- drewutnia
- 1000p
- Od: 1 gru 2011, o 13:06
Hej Aniu ale fajnie urządzasz domek mi sie bardzo podoba
wiązanki
pierwsza klasa

wiązanki

- czar_na
- 1000p
Aniu odważną kobietą jesteś!
zastanawiam się czy Twoja breccia nie ma innego odcienia niż moja moja wydaje mi się dużo ciemniejsza.

zastanawiam się czy Twoja breccia nie ma innego odcienia niż moja moja wydaje mi się dużo ciemniejsza.
- sweety
Aneczko, no właśnie wydaje mi się, że nie. Może to efekt koloru obudowy kominka?
Co do kolorów cały dom mam kolorowy i jak wybrałam to ok, ale jak zaczęli malować, to trochę się przestraszyłam. Ale nawet mojej Mamie się podoba, a ona jest raczej mocno konserwatywna...
Co do kolorów cały dom mam kolorowy i jak wybrałam to ok, ale jak zaczęli malować, to trochę się przestraszyłam. Ale nawet mojej Mamie się podoba, a ona jest raczej mocno konserwatywna...
- czar_na
- 1000p
Aniu muszę odszukać zdjęcia przed przemalowaniem go na brąz choć wtedy też był coś ala beż na nim.
U kogoś takie mocne i intensywne kolory mi absolutnie nie przeszkadzają i nawet mi się podobają ale u siebie chyba bym się w nich nie czuła.
Choć o zieleni pomyślę.
Z innej beczki wyszły mi na płycie nieładne zacieki wydaje mi się ,że to nasz Kwiatek źle ją wypolerował przed zapuszczeniem i za nic nie mogę się ich pozbyć. Masz jakiś pomysł na nie ?
U kogoś takie mocne i intensywne kolory mi absolutnie nie przeszkadzają i nawet mi się podobają ale u siebie chyba bym się w nich nie czuła.
Choć o zieleni pomyślę.
Z innej beczki wyszły mi na płycie nieładne zacieki wydaje mi się ,że to nasz Kwiatek źle ją wypolerował przed zapuszczeniem i za nic nie mogę się ich pozbyć. Masz jakiś pomysł na nie ?
- sweety
Jakiej płycie?