Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 13
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 13
Och, Ty moja mistrzyni fotografii! Piękne!
A co to takiego ślicznego na 3. zdjęciu?
A co to takiego ślicznego na 3. zdjęciu?
- aage
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mistrzyni gustu i dobrego smaku, elegancji i harmonii....pięknie. Zapachniało na dobre świętami
Dziękuję że uchyliłaś Nam drzwi swojego domu 

Agnieszko, oj tak, zapachniało pięknie... teraz ze spokojną głową mogę się wziąć za kucharzenie, bo już Marysia mi suszy głowę, czy w końcu coś upiekłam ;-)) Do dzisiaj byłam w lesie z zakupami, ale o 19ej pojechałam do sklepu i bez kolejki kupiłam dosłownie wszystko. Można zacząć gotować, piec, kroić, siekać, przystrajać ;-)) Miło mi czytać od Ciebie serdeczne słowa... dzięki!
Małgosiu, ogromnie dziękuję, kochana! Na trzecim zdjęciu jest taki mini-parawan świąteczny
Małgosiu, ogromnie dziękuję, kochana! Na trzecim zdjęciu jest taki mini-parawan świąteczny

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
A ja jeszcze nic nie czuję. Nos zapchany
Choinka udekorowana. Ale powiem Ci że mile zaskoczyła mnie różnorodność ozdób. Myślałam, że będzie bardziej monochromatyczna.
Ja swoją ubiorę dopiero w niedziele, bo młody jest przyzwyczajony, że w noc po ubraniu Mikołaj podrzuca prezenty.

Choinka udekorowana. Ale powiem Ci że mile zaskoczyła mnie różnorodność ozdób. Myślałam, że będzie bardziej monochromatyczna.
Ja swoją ubiorę dopiero w niedziele, bo młody jest przyzwyczajony, że w noc po ubraniu Mikołaj podrzuca prezenty.
- Edyta1
- Od: 20 paź 2011, o 00:06
Wspaniale wygląda to zestawienie rabatek
. Piękna przemiana, marzy mi się taka bujna roślinność
. U mnie krzewy też trochę podrosły przez te parę lat, ale nie miałam dotąd systemy nawadniania, więc trochę było im trudniej. Zrobiłam rozprowadzenie wody i w końcu wiosną planuję zakończyć prace. Sądzę, że dzięki temu szybciej będzie widać efekty
.
Ponadto moje roślinki mają nieco utrudnione zadanie bo nieustannie przesadzane tracą jednak sporo energii na adaptację
.

Ponadto moje roślinki mają nieco utrudnione zadanie bo nieustannie przesadzane tracą jednak sporo energii na adaptację

Pozdrawiam - Edyta
Zapraszam do mojego ogrodu
Zapraszam do mojego ogrodu
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agus nie, nie, każdy organizm jest inny i mozesz spokojnie przez dlugi czas z tymi funkcjonowac. Ja sie dosc szybko przyzwyczajam do danego preparatu i 100-ki tez mi nie pomagaly po dluzszym braniu ale naprzyklad zwykla tabletka z krzyzykiem potrafila zdzialac cuda w tym czasie - no jakos tak mam
Lubie ten cieply klimat w Twoim domu i zagrodzie

Lubie ten cieply klimat w Twoim domu i zagrodzie

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Agnieszko a wysoki ten parawan (podoba mi się
). Banieczki śliczne jak na kiermaszu w Rynku very expensive. A gdzie pierniczki na choince - no gdzie?
Strasznie szkoda, że banieczki są takie nietrwałe; jak sobie przypomnę ile w moim życiu było pięknych baniek i już ich nie ma. Pamiętam takie sytuacje, jak się drzewko zsychało (kaloryfery) to gałązka się obkurczała i banieczka na nitce zjeżdżała z gałązki i spadała na podłogę rozbijając się.

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
M się upiera, że kotom nie będziemy choinki ubierać, ale może się jeszcze namyśli. Jeszcze tylko dziś trzeba jakoś przeżyć, potem już święta 

- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Nic więcej niż poprzedniczki nie dodam, więc tylko dołączę do ogólnego zachwytu nad przepięknymi bombkami! Strasznie lubię te staroświeckie wzory i mam plan kupować po jednej od przyszłego roku, aż się cała choinka uzbiera
Widać u ciebie, że dom w spokojnych barwach jest swietnym tłem do dekoracji, bo każdy kolor do niego pasuje 

- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Aguś, pieknie udekorowana, choinka i cały dom też. Lubię bywać u Ciebie, czuć tu taki spokój i harmonię...
Ja zakupy robię dziś i niestety w godzinach szczytu, ale i tak mam nadzieję na sprawne uwinięcie się z tym, a od jutra mocno zawijam rękawy
Ja zakupy robię dziś i niestety w godzinach szczytu, ale i tak mam nadzieję na sprawne uwinięcie się z tym, a od jutra mocno zawijam rękawy
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Aga, piękna choinka! Gustowne bombki i dodatki, lubię takie tradycyjne ozdoby. Czuć zapach igieł i atmosferę swiąt
Az chce się jechać do domu i rodzinki! Choinka w domu rodziców jest dla mnie zawsze tą najpiękniejszą 

- variegata
- 1000p
- Od: 24 sie 2012, o 13:45
Aguniu, cudownie u Ciebie
Cieszę się, że poczułaś już atmosferę Świąt
Weekend przed nami i czas tak lubianego przez Ciebie kucharzenia. Miłego

Cieszę się, że poczułaś już atmosferę Świąt

Weekend przed nami i czas tak lubianego przez Ciebie kucharzenia. Miłego

Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
-
- Od: 19 sie 2010, o 18:09
U Ciebie już święta
Cudnie przystrojona choinka i te wszystkie dodatki ...piękne wnętrza
Podziwiam Twoje wyczucie smaku i gust...zarówno w ogrodzie jak i w domu 

marzenia się spełniają! Dana
- Ewiczka52
- Od: 1 lut 2012, o 14:52
Agusiu
Wystrój choinki piękny ,bańki takie różnorodne. Właśnie teraz pojawiają się takie na rynku. Ja jeszcze pamiętam z dawna takie z promienistymi wgłębieniami - były cudne . Parawan świąteczny ciekawy 

Pozdrawiam Ewula
- tu_Brzoza
- 100p
- Od: 5 gru 2012, o 07:44
Aguniu,
pięknie jest! Nastrojowo, gustownie. Dobrze bym się czuła w takim wnętrzu. A brudny róż z pewnością mu nie zaszkodzi.
Fajnie, że głowa już Cię nie boli (czego niestety nie mogę powiedzieć o sobie on/off od wczoraj), a zakupy zrobione. Kamień z serca, prawda? Do której musisz dziś być w fabryce?
U mnie przed chwilą pokazało się słonko. Rzeczy do zabrania przygotowane, myślę czy o czymś nie zapomniałam. Jutro po śniadaniu w drogę. Kot właśnie wepchnął mi się na kolana i pomaga pisać. ;) Gdyby jeszcze psy sąsiadów nie wyły byłoby całkiem przyjemnie.
Pozdrawiam przedświątecznie
Felka
pięknie jest! Nastrojowo, gustownie. Dobrze bym się czuła w takim wnętrzu. A brudny róż z pewnością mu nie zaszkodzi.
Fajnie, że głowa już Cię nie boli (czego niestety nie mogę powiedzieć o sobie on/off od wczoraj), a zakupy zrobione. Kamień z serca, prawda? Do której musisz dziś być w fabryce?
U mnie przed chwilą pokazało się słonko. Rzeczy do zabrania przygotowane, myślę czy o czymś nie zapomniałam. Jutro po śniadaniu w drogę. Kot właśnie wepchnął mi się na kolana i pomaga pisać. ;) Gdyby jeszcze psy sąsiadów nie wyły byłoby całkiem przyjemnie.
Pozdrawiam przedświątecznie
Felka