Witajcie w mojej bajce ...się piszącej :) oby do wiosny :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Deirde
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2007, o 10:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Witajcie w mojej bajce ...się piszącej :) oby do wiosny :)

Post »

No cóż kobiety - zapłakać się można - Pashminy nie będzie.
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Dorotko,spałam dziś jakby ktoś dał mi młotkiem po głowie.
Za oknem zero stopni, słoneczka niema ,najbardziej jednak mnie cieszy liczba 98 cudo.
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Hej Dorotko :wit

Zamówiłaś we Floribundzie? Szybka jesteś ;:306
Kawę rano chlupnęłam,bo w głowie mi się kręciło ;:224
Chlapa u mnie ,kap,kap pada sobie...zaraz po śniegu nic nie będzie ;:185
Awatar użytkownika
Locutus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2010, o 16:48
Kontakt:

Post »

O matko... kot-masochista... :shock:

Pozdrawiam!
LOKI
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

dobra...byłam w Floribundzie...wrzuciłam kompulsywnie do koszyka to i owo...i odczekam teraz z tydzień, żeby nabrało mocy urzędowej...jest nadzieja, że wcześniej wydam pensję na święta i nie będzie za co kupić :twisted:

Milej soboty, tylko za okno nie patrz, bo brzydko, że oczy wypadają :roll:
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Pat, bez obawy - Pan Tomek życzy sobie wpłatę luty/początek marca, także róże do Ciebie na pewno przywędrują....

Abuuuuuu! Płakać mi się chce z powodu Pashminy ;:145
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Dokładnie, ja już także 'popełniłam' zamówienie w F. Wpłata miesiąc wcześniej, czyli mnie więcej w lutym...
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Marysiu ale u mnie ciapa przez cały dzionek...pada siapi ...ale ten dszcz to był najgorszy.,...brrrr,No gorszy był jeszcze biszkopt mój czekoladowy który opadł...ale w smaku i owszem owszem ;:108 Tylko nie dało rady go ciachnac na 3 warstwy...tylko 2 :roll: Gosia...no ja nie wiem co z tą Pashminką...no rarytasik jeden ciągle nam się z rąk wymyka ;:145 Moze jeszcze nam co wyskrobią co ... ;:170
Efciu ja też nie narzekam na sen ;:306 U mnie 5 stopni było ,ciapa się robi...na dodatek padał deszcz...obrzydliwość ;:145
Aneczka się nie śmiej :wink: Ja tam w ten sposób humorek sobie idealnie poprawiłam ,a wróciły do oferty różyczki które były wysprzedane....to nie mogłam pozwolic aby mi znowu czmychnęły :uszy
Pati ...będzie Pani zadowolona ;:303 ,a tak a propos,s t co tm Pani wybrała...bo ciekawam przebardzo ;:65 Dont wory ..płacimy na poczatku marca...takze po ludzkiemu jest we firmie Pana Tomka ;:333
Aguś no tak załuje ,ze nie byłam zaróżowiona w tamtym roku i nie zamówiłam razem z dziewczynami tych cudów z Francyji....a teraz przyjdzie nam polow ać na ta Pashminkę....ech :roll: Zobaczymy jak bedzie na baletowej, ta Pani mówiła ,ze o lie bedzie do zdobycia to ja przywiezie i inne circusy :uszy
Sweetka tez popełniłaś zamówionko , i tak trza a nawet trzeba ;:196 człowiekowi od razu błogo na serduchu , co tam słodziutka wybrałaś ładnego :wink:
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

;:303 Tralalala niedziela ;:303 fajny ogród w Majce...ogladącie ...no zdecydowanie moje klimaciki...takie wiejskie ;:173
U mnie ciepło 3 stopnie na plusie , kapie z dachu .....a do wiosenki 97 dniów ;:303

Obrazek
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

eeee...do wiosny to jakieś 3 dni patrząc po temperaturze za oknem :) Nie lubię odwilży w środku zimy, bo robi nadzieję na wiosnę niepotrzebnie...wolę porządną zimę, jak pan Bóg przykazał od grudnia do lutego, a potem od razu wiosnę :wink:

Zamówiłam (prawie, bo mi jeszcze ręka drży przed kliknięciem "Do kasy") kanoniczne róże do ogrodu angielskiego czyli New Dawn, Louise Odier, Queen of Sweeden (droga jest, ale taka cudna), Chopina bo podobno bezproblemowy i jakoś tak mi sama wpadła do koszyka Queen of Bermuda - nie mam na nią pomysłu jeszcze, ale czuję, że mnie woła gromkim głosem... myślę jeszcze nad tymi mieszankami rosa rugosa na żywopłot... i parę okrywowych bym chciała...i w końcu muszę usiąść i narysować plan ogrodu zamiast kupować na oslep :wink:
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Cześć Dorotko ,cyferki u ciebie są coraz ładneijsze :;230 :;230 :;230
Dziś u mnie jest tak paskudnie że coś mi sie wydaje że na spacer nawet kijem mnie nie wygoni.
Bywało że na działkę szłam nawet jak byłó - 27 stopni ale dziś ,nieeeee to sie nie uda.........
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Dorotko witaj w 97 dniu dzielącym nas od wiosny i spójrz rośnie kolejna różomaniaczka ;:306
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

A ja dzwonię do ciebie od rana,żebys obejrzała Maję,a gdzie masz telefon?????////
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pati...kolejna rózomaniaczka rosnie w siłę ;:303 Oj pieknie bedzie u Ciebie i masz gdzie poszalec kochana ;:108 Pogoda jak mówisz iscie wiosenna dzis i u mnie , znowu 5 na plusiku ...i ciapa, ale za to słoneczko było ładniusie :uszy
Hej Efciu ;:196 A ja wybyłam dzisiaj ...i mimo tej ciapy to wiesz słoneczko było fajne :uszy i poznała rapera z Twoich rejonów...tzn z Rzeszowa :wink:
Witaj Marysiu.....wiosna nam się zbliza wielkimi krokami ;:306 Dobra ...zdaży :wink: O Patusi mówisz.....no Te co wybrała rózyczki beda cudnie wygladały w jej ogrodzie ;:303
Małgosiu no widzisz...ja tak mam ,telefon niemoze byc dla mnie smyczą....bo o nim zapominam i lezy gdzies daleko a ja go nie słysze ;:306 Ale nie martw się zawsze oddzwonię tak widze ,ze sie dobijałaś ;:196 Bo lubie pogaduchy z Toba ;:4 Majke ogladałam , fajny wiejski ogród....lubie takie klimaciki ;:108

Obrazek
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

A ja na sam koniec włączyłem , zapomniałem ;:145 ;:145 ;:223 ;:223 Pogoda nadal zimowa , jest odwilż jednak nadal pada śnieg. Niewiele przybyło, siada , bo mokry. Wczoraj strasznie wiało , wieczorem ucichło i od tej pory pada. .Moja'' wiosna ma być wcześniej , 1 marca i tylko 87 dni zostało. ;:215
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”