Przemku! Zdjęcia z córcią chyba nie będzie. Raz, to jednak internet...A dwa, ktoś musi robić zdjęcie
Grażynko (kogra)! Mocno się zastanowię nad patyczkowanie. Z różami nie próbowałam, a z hortensjami zaliczyłam 2 zgony. Aczkowiek były to ddwa przydakowo odłamane patyczki w niekoniecznie ku temu dobrym czasie. Ale może spróbuję,
Iwonko (iwona0042)
Kubasiu! Kartka z banku setnie mnie ubawiła, bo komu jak komu, ale im zależy, by kredytobiorca żył i był zdrowy, a tym samym do pracy i spłaty
Ewo (ewamaj66)! Nie do końca ten iglak przed drzwiami wejściowymi do domu wyszedł mi tak, jak chciałam. Ale dekoracja donicy owszem. To gotowy jutowy worek w kolorze butelkowe zieli, opasano bordową wstążką z wyprzedaży i frendzelkową bomką. W tym zakresie wyszło idealnie...
Aniu (wielkakulka)! Panna wybrała wianek w tradycyjnym stylu. Były również inne, ale ten spodobał nam się z uwagi na te świeczki i świetnie wygląda na stoliku kawowym w salonie.
Izo! To gipiurowy obrosik, bynajmniej nie recznie robiony. Mam cały komplet w salonie. Zaczęło sie od tego, a potem kupiłam w metrażu gipiurę i dorobiłam obrus na duży stół i serwetki pod bibeloty. Lubię takie drobiazgi...
Loki! Mnie akurat ten specyfik podziałał. Koty się wyniosły z ulubionej rabaty, a kosodrzewina odżyła, co mnie bardzo cieszy. Powiem Ci, że i mnie zapach tego specyfiku przeszkadzał, ale jako że był sluteczny i koty nie wróciły, nie żałuję...
Stasiu (stasia_ogród)! Zaczęłam dekorowanie domu, bo niemal we wszytskich wątkach pięknie i światecznie, więc pozazdrościłam. Ale dopiero wczoraj, jak wymyłam okna i wyprałam firanki, to poczułam, że świeta tuż tuż. Zapach świątecznych przygotowań robi więcej niż 100 wianków, bombek, czy światełek
Iwono (majowa)! Nigdy nie dorównam Twoim ozdobom, ale dziękuję
Marzka (sosenki4)! To zabawne, bo już poprzednia część miała wystaczyć do wiosny
Asiu (asia2)! Twoje zeszłoroczne pierniczki są śliczne. A jaka ilość

Ja jeśli robię to niemal pojedyńcze sztuki. Ale w tym roku to nie moje dzieło. Dostałam... Nie wiem skąd wzięło się podejrzenie, że to ja dokonałam tak doskonałęgo dzieła!
Lidziu (slila1), Misiu (lora), Krysiu (Ignis05), Ewo (ewmaj66), Asiu (daffodil), Loki (Lokutus), Stasiu (stasia_ogrod), Asiu (asia2), Edzywiec, Gosiu (Margo2), Moniko (monikwiaty), Kasiu (robaczek_Poznan), Marto (Shirall)! Dziękuję Wam za piękne życzenia. Oby się spełniły... Jak miło mieć urodziny i na forum