Mój Raj
Re: Mój Raj
no ja też za tym białym puchem nie przepadał i mogła bym go tylko na zdjęciach oglądać
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
Ale pięknie wygląda niebo na przed ostatnim zdjęciu
Tak współgra ze świeżym śniegiem
Miłego dnia

Tak współgra ze świeżym śniegiem

Miłego dnia

- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
DOROTKO,GOSIU,MONICZKO,RENATKO,MADZIU dzięki, że wpadłyście po
po moim śniegu,niebo rzeczywiście przepiękne 

- bwoj54
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Grazynko....i ja wpadłam przywitać się i podziwać bajeczne, zimowe widoczki.Lubię zimę oglądać przez okno...albo na fotkach...
Miłego weekendu!

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- gracha
- 1000p
Witaj Bogusiu ,miło, że wpadłaś ,wiesz chyba zaczęłam lubić zimę właśnie ze względu na te wspaniałe widoczki a szczególnie jak utrwali się je na fotkach i można w każdej chwili podziwiać
Weekend mam wolny ,jutro od rana biorę się za okna a jest co myć bo mam ich 5, ,podobno jutro ma być plus więc chyba nie zmarznę ,zresztą czapka na uszy ,szalik ,rękawiczki i heja
,
mam też zamiar jutro zrobić pierogi i uszka wigilijne ,włożę je do zamrażarki,niestety w wigilię też pracuję to bym się nie wyrobiła z lepieniem pierogów,, a jak u Was dziewczyny pewnie każda już ma mieszkanie posprzątane na tip top ,,tak sobie myślę że jak by nie było świąt to czy i kiedy robiło by się generalne porządki

Weekend mam wolny ,jutro od rana biorę się za okna a jest co myć bo mam ich 5, ,podobno jutro ma być plus więc chyba nie zmarznę ,zresztą czapka na uszy ,szalik ,rękawiczki i heja

mam też zamiar jutro zrobić pierogi i uszka wigilijne ,włożę je do zamrażarki,niestety w wigilię też pracuję to bym się nie wyrobiła z lepieniem pierogów,, a jak u Was dziewczyny pewnie każda już ma mieszkanie posprzątane na tip top ,,tak sobie myślę że jak by nie było świąt to czy i kiedy robiło by się generalne porządki

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Grażynko, ja sprzątam i generalkę robię jak mam natchnienie i wcale nie na święta, więc i teraz nie robiłam wielkiego sprzątania, natomiast z gotowaniem zaczynam się rozkręcać, dziś podłoże z M gotowałam, a właściwie on, bo to jego działka, mięsko zapeklował, bo to też jego działka, część powędził, ja jutro uszka i pierogi zrobię, bo też taką mam pracę w święta też pracuję
, no i znowu do pracy, a potem co dzień coś zrobię jak będzie wolne i tak do świąt 

- gracha
- 1000p

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wiesz, dużo pochwał za jego pracę i poszło jak z płatka 

- gracha
- 1000p
Muszę wziąć przykład,
z moim też nie jest tak źle jak chce to dużo zrobi ,przedwczoraj ugotował zimne nóżki na to zimno 

- gracha
- 1000p
Witam Cię Elu a jak u Ciebie przygotowania przed świąteczne , 

- abcd
- 1000p
- Od: 15 kwie 2010, o 11:12
- Kontakt:
Prawdę mówiąc nie mogę jakoś się zebrać w sobie i odkładam wszystko na ostatnią chwilę .

- gracha
- 1000p
To co zaplanowałam na dzisiaj prawie zrobione ,jeszcze popowieszam firanki ,nie lubię tego robić bo mi mdleją ręce jak trzymam do góry,ale same się nie powieszą 

- abcd
- 1000p
- Od: 15 kwie 2010, o 11:12
- Kontakt:
Ja dzisiaj w pracy byłam i jutro też . Nic mi się dzisiaj już nie chce a muszę jeszcze obiad na jutro ugotować . Widzę że mamy te same problemy z raczkami
a że nie lubię się kimś wyręczać wiec ......ale cóż poboli i przestanie 

-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 23:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Grażynko ,ja z jedzonka na święta ugotowałam na razie jedynie podłoże a Ty już widzę i uszka i pierogi pracusiu:)