raflezja-Iwonko
Dzięki za podanie nazwy mojej trzykrotki,cenię to sobie bardzo bo nie zawsze ma się i chęci i czas by poszukać w necie
Nolinka-Dorotko,Monikwiaty-Moniko
Bardzo miłe to co piszecie o moich foto ujęciach kwiatka setkrezji-dziękuję, ale jest on tak filigranowy i o tak subtelnej barwie,że nie łatwo się go zdejmuje i nie jestem zbytnio zadowolony z tych ujęć
Kasiuta74-Kasiu,IkaD-Iwonko
To chyba naprawdę wdzięczność i pomyśleć,że zaledwie za zmianę podłoża i trochę wody z nawozem.Iwonko ja też nie miałem pojęcia,że ona kwitnie i tym większa dla mnie niespodzianka a ma jeszcze w zanadrzu trzy pączki kwiatowe.
Ewamaj66-Ewka
Sama widzisz ile korzyści daje taka wymiana poglądów,którą bardzo sobie cenię,proponuję dołącz przy następnej okazj.
haliofitka-Iwonko
Nie taki diabeł straszny jak go malujesz,ze mną jak z dzieckiem.....Wprost przeciwnie proszę częściej a będziesz miała okazję nie tylko mnie wyprowadzić z błędu i przy okazji podszkolić.
Nastia-Nastko
Witam szczególnie miło,jako mojego kolejnego nowego Gościa i dziękuję za bardzo miłe słowa,zapraszam częściej a do hodowli diffenbachii zachęcam-bardzo wdzięczna roślinka ale o soku trującym-uwaga na dzieci i oczy!
Filigranowa27-Pati
Wiesz dla mnie to w ogóle zaskoczenie,że ona kwitnie ale trzeba się spieszyć z fotografowaniem bo jego żywotność trwa tylko da dni podobnie jak u hibiskusa ale ma jeszcze trzy pączki.
Dziękuję Wam za miłe posty i kolejne odwiedziny i pozdrawiam wraz z wszystkimi odwiedzającymi mój wątek i zapraszam ponownie