Marzenko, dzięki za miłe słowa... cieszę się, że mogłam Cię zobaczyć! Zrobienie komuś nawet małej przyjemności, to spora satysfakcja - fajnie, że wykorzystałaś tę możliwość i dasz radość bliskiej osobie... Udanego weekendu!
Josephine, witam serdecznie i cieszę się, że zmotywowałam Cię do działania - może wstawisz kilka zdjęć ze swoimi kompozycjami świątecznymi? Miłość do storczyków chyba obie podzielamy, nieprawdaż? Moja kolekcja nie jest wielka - ok. 30szt. - ale kocham je niezmiernie
Piotrze, witam serdecznie nowego gościa i cieszę się, że mogłam sprawić Ci przyjemność z pokazania swojego ogrodu... obiecuję rewizytę w najbliższym czasie
Wandziu, jak możesz wątpić?? ;-))
Feluś, lampy ogrodowe nie są solarne, ale zasilane na zwyczajny prąd... zresztą oświetlenia w ogrodzie nie używamy non-stop, a raczej okazjonalnie, także oszczędności na rachunku z tego tytułu nie zobaczymy... bardziej z oświetlenia domowego, gdzie też zmieniliśmy żarówki na ledowe. Pytałaś jeszcze o storczyki - tak, kwitną u mnie cały rok, ale najintensywniej o tej porze