Mój ogród na fotografii cz. II

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój ogród na fotografii cz. II

Post »

Piotrze miło mi za pokrzepiające słowa , a jeszcze bardziej miło,że mnie odwiedziłeś ;:180 ...
śniegu podaruję Ci ...ile tylko zapragniesz :;230 ..../ ach ...to takie nierealne..ale jeśli upatrzysz wiosną jakieś roślinki...
to chętnie podzielę się ...
Ja trochę już przystopowałam...w tym życiowym pędzie...zmieniły się moje priorytety, hierarchia potrzeb...życie piękne ...a tak szybko mija
...czasami za późno zauważamy.
U mnie znowu w nocy padało i pada teraz ...
Już nam się śnieg znudził, choć ogród w białej szacie wygląda bajecznie... ;:180 i zapraszam...zaglądaj do mnie .
Zrewanżuję się wizytą...bo Twoje miejsce na ziemi...bardzo mnie urzekło. ;:215
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
przemo1669
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 cze 2011, o 11:06
Kontakt:

Post »

Bogusiu żadna, ale jak mus, to mus ;:145 ja i tak teraz często z klasą i sam podróżuje więc rodzinę widzę coraz rzadziej
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Przemku...a ja jestem wtedy szczęśliwa, gdy przy świątecznym stole jesteśmy wszyscy razem ...rodzice, dzieci....wtedy czuję w pełni atmosferę świąt... ;:180
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Wszystko zależy od rodziny. Ja stanełabym na głowie, żeby nie musieć iść do teściowej... ;:145
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu....no to współczuję....ja ze swoją synową mieszkam 10 lat w jednym domu ale osobne mieszkania ...
W niedzielę jemy obiad wspólnie/ ja gotuję/...myślę, że nie robi to z przymusu .... :;230
Wigilię spędzają raz z nami ...drugi -z synowej rodzicami...a w święta spotykamy się wszyscy u nas.
Ja jestem / nie chwaląc się/ teściową bardzo tolerancyjną i nieup.......ą. :;230 ;:180
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zazdroszczę, ja ciągle słucham przy dzieciach:

Przestań ja wychowałam 4 dzieci, co Ty wiesz,...
Kuba nie słuchaj mamy, ona to i tamto...
Zuzia u babci słuchasz sie tylko babci, a nie mamy

A nie zapomnę jej jak leczyłam się juz 2 lata, żeby zajść w ciążę a ona na swoich imieninach powiedziała, że gdyby jej syn wiedział, ze bierze takiego kota w worku co nie może mieć dzieci, to by sie ze mną nie wiązał...a ja leczyłam się u kolejnego lekarza...
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu niesamowite...a co mąż na to?....Mój syn nigdy nie pozwoliłby powiedzieć złego słowa na swoją żonę...w końcu ona tylko moją synową...a oni wybrali siebie na całe życie. To w takim razie mi się należy medal ,za 10 letnie bezkonfliktowe życie z synową...mamy bardzo dobre relacje... a wtrącanie się w wychowanie dziecka...nie wyobrażam sobie...Aniu...aż jestem trochę...z siebie dumna...ale bez przesady ;:180
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Powinnaś być z siebie dumna. M, co on na to - udawał, ze nie słyszy, twierdził, że to żart - on był wychowywany w takim klimacie, gdzie ojciec służył do zarabiania a mama do sprawowania władzy nad rodziną. Nadal tak jest, ze raczej nie zajmuje się papierkami, rachunkami, jakimiś dokumentami - to moja działka. On chce pracować i pracować, żeby zarabiać - a ja wole nie mieć ale widzieć M w domu.
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Bogusiu, ja tylko na chwilkę i co ja czytam, oj Aniu współczuję ;:168
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu..jestes młodą, mądrą kobietą ...ze swoimi zasadami... dziwię się,że nie przedstawisz swojego zdania...nie wypowiesz opinii na temat takiego traktowania...to jest przykre...nie wiem jak mozesz to znosić.Duzo winy jest tu../wybacz/ Twojego męża....każdy człowiek ma prawo do szacunku...a on nie powinien w takiej sytuacji chować głowy w "piasek"

Iwonko....zapraszam....rozgość się... ;:196
bebeluch
1000p
1000p
Od: 26 gru 2010, o 16:35

Post »

Dziewczyny a mój m to nie tylko słucha mamusi ale jeszcze uwierzy jej w każde kłamstwo a ona nim tak manipuluje że fiu fiu
Aniu tylko nie daj dzieci tej babie przekabacić , moi chłopcy byli rozsądni a babcia zbyt głupia gdyż myślała że kłamstwami je napości na mnie jak swojego syna
bardzo szybko się od niej odseparowali
Aniu trzeba od razu na takie zaczepki reagować, ja wiem że to osoba starsza że przez wzgląd na męża człowiek się powstrzymuje ale nie warto , ja też taka była i tylko doprowadziło to do tego że jeszcze bardziej mnie mieszała z błotem , jeśli ona tobie może sprawiać przykrość żartem jak to Twój m określa to Ty tez być dla niej przykra żartem
jeśli nie ma kto Cie bronić musisz sama się obronić
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
Monikwiaty
1000p
1000p
Od: 27 lis 2011, o 23:59

Post »

Bogusiu czytam wpisy i powiedzieć mogę że czasami samemu najtrudniej się bronić . Przywitam się zatem tylko i powiem że współczuje takich relacji jak u Ani . Życzę aby było lepiej i tylko dobrze
Pozdrawiam, Monika.
Wstążeczka
Awatar użytkownika
christinkrysia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2006, o 18:37

Post »

Oj ... poważne tematy poddajecie pod dyskusję ale każda z nas ma swoje doświadczenia.
O życiu z teściową pod jednym dachem też coś wiem ... niewiele brakowało a małżeństwo nasze rozpadło by się. Całe szczęście,że mąż otworzył oczy szeroko , a może aż za bo dostrzegł i zrozumiał bardzo dużo nawet ze swoich lat nastoletnich i wyprowadziliśmy się .
Renato przeżyłaś swoje - mądrych masz synów i dbaj o nich.
Awatar użytkownika
any57
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2012, o 16:56

Post »

a ja miałem najlepszą teściową na świecie,
może to dziwne ale byłem u niej .... number one :D
dla niej nie liczyło się zdanie męża, córek (3), innych zięciów, syna .... lecz moje ;:138
dziewczyny to wykorzystywały - kiedy trzeba było coś w domu zrobić, jakiś remoncik, zakupy to było .... Andrzej powiedz mamie to się zgodzi :;230
Andrzej zaprasza
aktualny wątek
poprzedni
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

Bogusiu , Tobie tak dobrze z oczu patrzy , że nie mogła byś być złą teściową. ;:185 ;:185 ;:215 ;:215
Nie ma dwu identycznych teściowych , ale ,,przeginanie'' obojętnie w którą stronę nie wpływa dobrze na małżeństwo. To co usłyszała Ania , jest żenujące. Nic bardziej upokażającego nie mogła Ci zaserwować. A nastawianie dzieci przeciwko matce to ta sama półka. Myślę , że męs ka część jej rodziny tak mocno siedzi pod jej butem , że nawet na myśl im nie przychodzi , by sprzeciwić się jej despotyzmowi. ;:202
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”