Ogródek Robaczka cz. 5

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogródek Robaczka cz. 5

Post »

jutro porobię zdjęcia tych naklejek bo dziś już nie dam rady......dopiero teraz do domu wróciłam :roll:
szkolenie miałam i teraz jestem już ponad 12 godzin na nogach :shock:
hehe zabawę w odśnieżanie miałaś przednią........ale dziś znowu sypało i sypie :wink:
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dobry wieczór, Kasik!
Front domu udekorowany jak się patrzy - jest reprezentacyjnie i zapraszająco... łuki mają uniwersalne zastosowanie :)
Ja jeszcze nie powiesiłam lampek z przyczyn ode mnie niezależnych, ale na pewno w tym tygodniu to się wydarzy... Waham się pomiędzy skromnie oświetloną koreanką, jak co roku, i pójściem na całość ;-))
Miłego wieczoru ;:196
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Agus idz na calosc ;:172
Awatar użytkownika
kozino
1000p
1000p
Od: 9 sty 2011, o 22:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

O maj Got :!: Zawały dostanę, nie dość że masz bajkowo przed domkiem to jeszcze taką cafe serwujesz. Teraz przed snem to nie dobrze robi, oj chyba nie usnę po takich drastycznie pięknych obrazach :wink:
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Dobry wieczór miłym gościom!
Podjazd odkopany, wejście też a ja powoli odtajam przy kominku...M trochę jakby zdrowszy, skusił się na moją miksturę imbirową z miodem i twierdzi, że mu pomaga ;-))
Sąsiedzi poszli na całość i całe chaty w srebrnych soplach mają, więc na ulicy jasno jak w czasie pełni :lol:

Dorotko, nie przejmuj się, Cafe to maruda, u mnie kwitła kilkoma kwiatami, nie wiadomo czy przezimuje, bo mam ją od wiosny... ale kolorek ma boski, to fakt.
Anushka, dziękuję że wpadasz i zostań proszę, nie wychodź ;-))
Pat, po tym jak robiłaś za króliczka w ogrodzie, wszystko Ci wybaczą :lol: Jesteś dziewczyna z miasta, to szalej ;-))
Agnieszko, dziękuję ;:173 każdy z nas ma swoją bajkę, nieprawdaż? Twoja też urocza, widziałam te cudaśne ozdoby!
Wando, jesteś kochana, ale gospodyni ze mnie marna. Dekorowanie to przyjemność, wyciągnęłam pudełka z garażu i w jedno popołudnie wszystko było gotowe, ale...chata jeszcze do ogarnięcia, chociaż gości mam od czwartku, a święta wyjazdowo, więc gotować nie muszę :oops: Spokojnie zdążysz, jeszcze sporo czasu ;:196
Edytko, aż się rumienię ;:131 Bardzo mi miło, dziękuję!
Kasia, Wam również życzę zdrówka ;:196 Łuki zostaną w takiej formie, nie będę robić cyrku z oświetlaniem wszystkich, co za dużo, to niezdrowo :wink: Przysypało nas solidnie, ale to mnie akurat cieszy, bo róże całe pod śniegiem, azalie i lawenda hiszpańska (która ponoć nie zimuje) też. Może przetrwa?
Madziu, dzięki! Ja od czwartku do niedzieli mam gości, w niedziele wyjeżdżam służbowo na 4 dni, a w kolejny piątek jadę do rodziców na święta ;-)) i tak mi się skurczył przedświąteczny czas na przygotowania..Nie wiem czy wiesz, ale była u Ciebie dzisiaj w saloniku na kawce po południu... ;:224 Podziwiałam widok z pięknych wielkich okien (!), przysiadłam na sofce i podziwiałam kunszt dekoratorski właścicielki. A Twój pies mnie bacznie obserwował z ogrodu hihihi
Marzenko, przykro mi słyszeć, że znowu masz problemy z oczkami, to niedobrze...oby doktor jutro pomógł ;:168 Rodzice będą u mnie od czwartku, ale w sobotę wracają do domu przez Wrocław... Mogę Ci podesłać jakiś świąteczny gadżet od mamy, jeśli chcesz ;:196
Lulka, dzięki! Czekam na Twoje ozdoby!Łuków wszystkich nie będę raczej dekorować, byłoby chyba przesadnie jasno i mało subtelnie...
Julek, współczuje tego kołowrotka z pudełkami - po remoncie zawsze trudno się odnaleźć ;:219 Może jednak wyłowisz gdzieś ten kartonik ze srebrnymi bajerami z ubiegłego roku...? ;:131
Asia, cyknę fotkę sąsiadom dla Ciebie - sama stwierdzisz, że u mnie nie potrzeba więcej ;:306 Dwa domy całe w soplach a w środku jeden ma techno party ;:172
Majka, dzięki, ja też lubię ten klimacik!A jak Twoje przygotowania do świąt? :)
Iwonko, zdjęcie było "przed" bo bardziej malowniczo ;-)) Odśnieżanie uskuteczniałam wczoraj i dzisiaj, niezłe ćwiczenie :lol:
Marta, wygląda na to, że miałaś ciężki dzień bidulo...dzisiaj chyba nie Ty jedna..mam nadzieję, że już troszkę odpoczęłaś ;:168
Aguś, ja też zalecam - idź na całość :tan Masz piękny, duży domek i bajeczny ogród, który może zyskać ciekawą świetlną oprawę... ps. kąpiel pomogła? ;-))
Jule, widzę, że już jesteś w formie ;-))
Kozino, bardzo mi miło! dziękuję serdecznie za wszystkie ciepłe słowa i zapraszam ponownie!
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Dzień dobry!
W nocy znów dosypało trochę śniegu, ale zapowiadają odwilż od soboty, więc pewnie na święta wszystko stopnieje...
Do 1 marca zostało tylko 78 dni

Obrazek

Miłego dnia :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Hej Kasiu :wit 78 dni już się cieszę...niech te dni topnieją jak najszybciej ;:108
Wstawiłaś fotkę z perspektywy i oczywiście lawenda,muszę się postarać na wiosnę ,aby dokupić kilka porządnych sadzonek.

Miłego dzionka ;:3
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

A taką miałam nadzieję na białe święta ;:223
Awatar użytkownika
kozino
1000p
1000p
Od: 9 sty 2011, o 22:38

Post »

Dzień dobry :wit
Jak miło taki piękny obrazek zobaczyć z rana ;:138

Czytałam w styczniu horoskop dla Polski na 2012 rok Piotra Gibaszewskiego i pogoda sprawdza się w 98 %, on właśnie prognozuje że na Święta będzie odwilż . Już drugi rok z rzędu się pogoda sprawdza.
Pozdrawiam, Emka
Ogród
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Kasiu skoro lubisz ćwiczenia z łopatą w dłoni, to serdecznie zapraszam do mnie, bo jak na razie, to na odwilż nie zapowiada się ;:185
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Kasiu ;:196 za propozycję, ale w natłoku spraw nie rób sobie kłopotu z wysyłaniem ozdób. Coś wykombinuję z tego co mam. Nawet z lasu przyniosłam "śmieci" - ktoś obcinał jałowce i tuje i wywiózł to do lasu. Pozbierałam i chcę girlandę na kominek zrobić jak constancja. Co mi wyjdzie? Pokażę :oops: , ale póki co jeszcze się za to nie zabrałam. No mam lenia jak stąd na biegun północny i z powrotem.
Pokaż sąsiadów :heja ,
A u Ciebie tyle światełek co jest to wystarczy. Z gustem i bez przesady. Jest akurat.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Hej Kasiulka ...nie martwiusiaj się , na swieta znowu ma być slicznie i biało ;:303
Ale cudo fotka ....kurka jeszcze tyle czasu do róz i lawend....ale damy rade ;:304
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Ja tam jestem nastawiona sceptycznie do tych białych świąt. Przez ostatnie kilka lat raczej ich nie było.
Najgorsze, że idzie ciepło. Wolałabym już żeby do końca zimy było jak jest. Może niech już więcej nie pada, ale tez niech ten snieg zostanie.
A prezenty to mam już kupione prawie wszystkie. Został mi m. i syn. Syn to prościzna, wszystko mam już obmyślone. Gorzej z m.
A teraz mnie dopadło zapalenie zatok. Ale juz lepiej. Moge przynajmniej siedziec w pionie, bo wczoraj tylko łóżeczko.
A z chorującymi facetami to tak jest. Namówić ich na łyknięcie jakichkolwiek lekarstw to katorga. Dzisiaj musiałam posłużyć się szantażem. Ale, żeby lekarz :roll:
No, ale chyba natury nie przeskoczysz :D
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

Kurcze ...ale gnacie - gdzie się Wam tak śpieszy - na Sylwestra :;230 ? Ja dopiero teraz , czytając o dekoracjach na zewnątrz musiałam się cofnąć do tyłu ...by je odszukać . Przyjemnie ...elegancko , bez udziwnień - efekt osiągnęłaś minimalizmem , a to najważniejsze , by nie zatracić dobrego smaku - ;:215 ;:180 .
Nie daleko mnie jest taka wioska , w której facet , gdy wrócił z Ameryki , to ma całe kontury domu oświetlone i w ogrodzie świetlne ozdoby ...sanie z Mikołajem , sarenki i cuda jaja - niczym z filmu " Kevin w Nowym Jorku ".

Moim marzeniem - gdy byłam małym dzieckiem -było , by Tata ubrał świerk srebrny , który miał trzy metry ...teraz około 15 m. Niestety - żarówki pomalował zwykłe ...zrobił połączenie tychże ( był elektrykiem /rzemieślnikiem ) i ...nigdy ich nie założył ;:185 .

Serdecznie tulaski ;:168 Kasieńko :wit .
Awatar użytkownika
Nutka81
1000p
1000p
Od: 13 maja 2010, o 13:01

Post »

Kasiu, pocieszasz z tą nadchodząca wiosną :D Ja póki co myślałam tylko o zimie i mrozach...ale jak któraś z kolei osoba mówi, że "idzie wiosna", to aż mi cieplej ;:306
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka :wit
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”