mrinwestor... tak , już od dzieciństwa cccc1969 ... rzeczywiście szkoda , że tylko jedno , ale zawsze to coś dziękuję katharos ... prawda ? a jak to wszystko zakwitło Rewi ... postaram się
Może tu będzie widać więcej :
file:///C:/Documents%20and%20Settings/komputer/Pulpit/SSA40904.JPG
ewamaj66 ... ja tak samo , po mojemu ogródek to same kwiaty więc nie lubię tych nowoczesnych ogrodów z krzewami , drzewami itp. Dlatego próbuję zrobić ogródek wiejski
Hej
Świetnie , że tutaj trafiłeś. Jest nas mało, każdy facet na wagę złota. A tym bardziej w Twoim wieku. Pobędziesz tutaj długo . Powodzenia w tworzeniu ogrodu.
Krzewy są niezbędne Poczynając od moich ulubionych róż, które mogą osiągać całkiem potężne rozmiary, przez hortensje bukietowe aż do jaśminowców i lilaków. Jaka to wiosna bez bzu? Swój ogród zamierzam osłonić żywopłotem z tuj. Pomysł pozbawiony jakiejkolwiek oryginalności, ale czysto praktyczny-taka tuja rośnie jak chwast, mam trudny klimat i ponad setkę róż, które nie lubią przeciągów.
wiolamanka ... ładnie prawda ? a to wszystko zasługa mojej babci
ewamaj66 ... ach , nie pomyślałem o tych. Oczywiście bez , jaśmin i takie różowy krzew , miał kwiaty w kształcie trąbek to krzewy mojego dzieciństwa , jeśli można tak powiedzieć i oczywiście je uwzględniam i mam aktualnie , oprócz tego różowego
Krystianie gratuluję sreberka miło jest jak młodzi ludzie zajmują się ogrodami
liczę na to że się nie zniechęcisz tylko będziesz z nami na forum cały czas.
Też masz ładne kwiaty i altankę widzę , ja dopiero
zamierzam na wiosnę taką altankę stawiać to znaczy nie sama
Witam Krystianku.Właśnie odwiedziłam twój skromny ogródek ,i jestem zaskoczona że nie jest on taki maludki.Piękne ,czyste rabatki.Cieszy mnie ,że mimo młodego wieku zaimujesz się ogrodem ,a nie grami komputerowymi.Brawo Muszę też powiedzieć że masz piękne imię.Moja wnuczka miała być chłopcem o imieniu Krystian ,a że jest dziewczynką to ma na imię Ada.Życzę Ci powodzenia w uprawie warzyw i kwiatków.