Kwiatuchy Aguchy :)
Re: Kwiatuchy Aguchy :)
ach, szkoda. No coz pozostaje nam prosic Katharos by spojrzala na ta calathee jak bedzie w tym bricomarche..

- katharos
- 1000p
- Od: 4 sie 2012, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Będę w inter to do brico polecę specjalnie dla was, a może i dla siebie coś znajdę 

U mie inter jest za daleko a Briko to chyba dopiero w Pucku - bynajmniej to znam 

Bardzo bedziemy wdzieczne Kasiu.katharos pisze:Będę w inter to do brico polecę specjalnie dla was, a może i dla siebie coś znajdę
Ja do ricomarche mam z jakies 20km, bo jest w Pabianicach. Pojechalabym, ale moj syn ma ostre zapalenie gardla w ropniakami, a do tego co zje, to wymiotuje. I tak dzis bylam na zakupach to przy kazji blisko mam obi wiec kupilam sobie calathejke - zdjecie wstawie pozniej

jeszcze raz Kasiu bardzo dziekuje

- masik
- 1000p
- Od: 4 wrz 2012, o 13:44
- Kontakt:
O co chodzi z tym brico? Ja mam rzut kamieniem od domu jakby co.....
w brico kwiatki są 

- katharos
- 1000p
- Od: 4 sie 2012, o 12:16
Aguś są kwiatki w brico
Aguś nie dziękuj mi bo jeszcze nie masz za co a nawet jak byś miała to się podobno nie dziękuje
Ja też mam prawie 20 km. ale tam basenik nowy powstał, a my obowiązkowo co niedzielę na basen chlup, potem po spożywcze drobiazgi do biedronki i do inter , więc znajdę sposób żeby brico też zaliczyć

Aguś nie dziękuj mi bo jeszcze nie masz za co a nawet jak byś miała to się podobno nie dziękuje

Ja też mam prawie 20 km. ale tam basenik nowy powstał, a my obowiązkowo co niedzielę na basen chlup, potem po spożywcze drobiazgi do biedronki i do inter , więc znajdę sposób żeby brico też zaliczyć

katharos pisze:Aguś są kwiatki w brico![]()
Aguś nie dziękuj mi bo jeszcze nie masz za co a nawet jak byś miała to się podobno nie dziękuje![]()

Masik jest w brico taka calathea http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/10e ... 6bce5.html dlatego proszę Kasię by mi i Izie ja kupiła

i zdjęcie mojej dzisiejszej zdobyczy z Obi

ponadto widziałam jeszcze taką, ale ona kosztowała 69 zł. i była taka wielka jak moja córka

Piękne calathee...dlaczego u mnie nie ma brico???????:D
- masik
- 1000p
- Kontakt:
Nareszcie zrozumiałam. Jakby co daj znać.....Ja mam w zasadzie b. za płotem.
A nabytek cudny
A nabytek cudny

masik będę pamiętać, jak coś dam to napiszę na pw
, bo czekam na jutrzejsze zdanie relacji Katharos 

- masik
- 1000p
- Kontakt:
Spoko maleńka, zwłaszcza, że w każdym brico jest co innego. Ja już raz naczytałam się reklam polując na białego grudnika...a przyjechało jakieś dziwo. W każdym razie pamiętaj i jakby co...i wal jak w dym 

Masik

- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Śliczna jest Twoja nowa kalatejka
Niech Ci ładnie i zdrowo rośnie. 

Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Oby elcia1974 bo zima nie sprzyja roślinkom
, przynajmniej u mnie