Mój ogród - grazyna45
- zuzia55
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Grażynko !Jak zwykle pięknie u Ciebie i śliczne zdjęcia,no a sunia jaka fotogeniczna,miałam kiedyś czarną labladorkę,ale że była bardzo łagodna to ktoś mi gwizdnął,za pierwszym razem wróciła ze zdartymi łapkami musiała bardzo długo iśc ,leżała potem 2 tygodnie ,za drugim razem już nie dotarła.Dlatego teraz mam agresywnego psa,nikomu nie przyjdzie do głowy zbliżyc się do niego.Ale moja córka nadal suszy mi głowę aby jej kupic labladorkę. Kącik kawusiowy super.Pozdrawiam i życzę aby ranne wstawanie było przyjemnością a nie koniecznościa.Pa...
- grazyna45
- Od: 3 maja 2008, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Współczuję Zuziu,co za ludzie,jak można tak ukraść psa.Poruszyła mnie ta historia głęboko,aż trudno uwierzyć wśród jakich ludzi żyjemy,chyba nie można już nikomu ufać. Razem z córką proszę o labradorka. Nasza Korunia nie jest "czystą rasą labrador" ale usposobienie i charakter po matce labrador.Miłego dnia dla Ciebie i Twoich bliskich-pozdrawiam
'
'
Grażynko bardzo lubię oglądać zdjęcia z Twojego ogrodu. Tak masz wszystko "poukładane".
Zauważyłam na kilku zdjęciach przemykającą wierzbę japońską dużych rozmiarów. Miałabyś zdjecie całej? Badzo mi się podoba ostatnio i wszedzie wypatruję tej wierzby patrząc w jakim towarzystwie rośnie
Zauważyłam na kilku zdjęciach przemykającą wierzbę japońską dużych rozmiarów. Miałabyś zdjecie całej? Badzo mi się podoba ostatnio i wszedzie wypatruję tej wierzby patrząc w jakim towarzystwie rośnie

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Nie ma Grażynki. To ja usiądę sobei na ławeczce wśród drzew (nie przy stoliku - do stolika przydę jak Grazynka przygotuje kawę a nie chce przeszkadzać) Popatrzę sobie na drzewka i kwiaty, podumam... pomyślę, jak tu pięknie musi być o wschodzie słońca i że tylko Grażynce dane jest to zobaczyć na żywo.
Grażynko, jak zrobisz kawę i pozwolisz mi zobaczyć wierzbę zawołaj mnie ... przyjdę do stolika:).
Grażynko, jak zrobisz kawę i pozwolisz mi zobaczyć wierzbę zawołaj mnie ... przyjdę do stolika:).
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- empuza
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Grażynko
Śliczny masz ogród, taki elegancki i dostojny a kącik kawusiowy
super!
Cudnie tak wstać rano i pochodzić po rosie z kawką w ręku....ach... Gratuluję!

Śliczny masz ogród, taki elegancki i dostojny a kącik kawusiowy

Cudnie tak wstać rano i pochodzić po rosie z kawką w ręku....ach... Gratuluję!
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
-
- 500p
- Od: 17 lut 2008, o 22:48
Bożenko błagam tylko nie za wiele tych słodkości ... bo ja obiecałam sobie, że tym razem (przy rzucaniu palenia) nie przytyję
Na razie (3 tygodnie) trzymam się 
Bożenko chodź do mnei na ławeczkę pogadamy popodziwiamy i poczekamy aż Grażynka zaprosi nas do stołu

Bożenko chodź do mnei na ławeczkę pogadamy popodziwiamy i poczekamy aż Grażynka zaprosi nas do stołu
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
- 500p
- Od: 2 lut 2008, o 17:12