Ogród-ek GEwy - Gewa1220
Gruboszek wiedział,że u mnie będzie mu wspaniale i teraz jest w sanatorium z innymi moimi kwiatuszkami.
(sanatorium to mój ganeczek,gdzie są przez całe lato moje kwiatuszki) dawałam fotki ganeczka,są one tam do końca lata.Pod koniec je zabieram i mówię ci są nie do poznania,bo tam jest taki klimacik jak w szklarni i one rosną jak na drożdżach,a potem biegam po mieszkaniu i sama nie wiem gdzie mam je ustawiać,tak ładnie wyglądają.
(sanatorium to mój ganeczek,gdzie są przez całe lato moje kwiatuszki) dawałam fotki ganeczka,są one tam do końca lata.Pod koniec je zabieram i mówię ci są nie do poznania,bo tam jest taki klimacik jak w szklarni i one rosną jak na drożdżach,a potem biegam po mieszkaniu i sama nie wiem gdzie mam je ustawiać,tak ładnie wyglądają.
Marzeno, ogród faktycznie nie jest wielki , a moja zachłanność posiadania " wszytkiego" czasami mnie właśnie gubi na nim
, brakuje mi miejsca aby wyeksponować piękno kwiatów i dlatego często w ruch idzie u mnie łopatka
. Ale ja wiem z własnego doświadczenia ile czasu poświęcam niecałym 100 m ziemi , a gdybym tak miała trochę więcej to rodzinka chodziła by głodna a dom zarósł by pajęczynami
. pozdrawiam i zapraszam ponownie i wyskoczę z rewizytą do Ciebie , Ewa

- eukomis
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ogródek
Witaj Gewa masz śliczny ten ogródeczek co z tego , że mały ale twój własny, w nim możesz odpocząć i przygląać się jak pięknie kwitną kwiaty, Ja mam też malutki ogródek ale cieszę się , że jest.pozdrawiam i zapraszam do mnie Halina
- Onak
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 lip 2006, o 17:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Faktycznie te funkie - uroczo wyglądają - jak to roślinka potrafi zachwycić różnorodnością ulistnienia, nawet jak nie ma kwiatów - super zdjęcia - gratuluję! 

Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie

-
- 500p
- Od: 17 lut 2008, o 22:48