Iwonko powiem, że nie bardzo miałam o czym pisać, bo tylko wybieranie tych kamieni -prawie całe wakacje nam na tym minęły. Przez to też mało fotek robiłam, no ale materiału budowlanego trochę zdobyliśmy dzięki tej pracy. Kilka ścieżek powstanie z kamienia i studnię nim obkleimy.
Tutaj taka przymiarka jak to mniej więcej będzie wyglądało- mi się podoba
Ewuś ja też dwa lata temu pozbyłam się mieczyków ale jednak bardzo je lubię i postanowiłam odnowić kolekcję, tym razem o przepiękne kolekcjonerski okazy. Mam też trochę takich popularnych. Łatwiej mi je przechować niż dalie. Te chyba będę musiała co roku kupować, chociaż ładne karpy mi porosły, ale zostały w altance i pewnie przemarzły
Dalie miałam pierwszy raz, bardzo są fajne bo późno kwitną i długo, problem tylko z tym przechowywaniem. W bloku w piwnicy jest ciepło.
Ewciu gajowa tak ja też jak patrzę na słoneczne fotki to wiem że warto czekać na wiosnę i lato- szybko zleci. Na forum ciągle piszemy o roślinach, ogrodach i zima szybko mija.
Kasiu pracy przed nami dużo ale po malutku się to wszystko ogarnie. Ja też nie wszystko ociepliłam, mam nadzieję że jeszcze co nieco uda mi się zrobić przed wielkimi mrozami.