Dziewczyny, dzięki za wsparcie na tym dziwnym poligonie doświadczalnym
Plumi, witaj ... masz swój wątek? Bo jakoś nie mogę namierzyć... Bo ciekawią mnie te "wyklute pomysły" po obejrzeniu powyższych zdjęć Czuję, że to będą hity!
No niestety jakoś nie mam czasu na założenie własnego wątku,a zbieram się z tym już ho ho
Na razie opłakuję usychające kwiaty
W końcu coś tu zmontuję,jak nabierze "mocy urzędowej"
Anabanano, widzę, że nie próżnujesz . Pomysł z postrzelonymi ogrodami bardzo, ale to bardzo udany .
Mam właśnie foteczkę czegoś w tym guście z ostatniej podróży, czy mogę się wprosić i Ci ją tu wkleić?
"Nie deptać stokrotek pod płotem, bo chociaż stokrotka maleńka, to w każdej jest nuta piosenki i w każdej poezji kropelka."
Pozdrawiam Stokrotka U stokrotki polnej cz. 1cz.2
Anabanano, nie odpowiadasz, czy można się tu trochę porządzić. A ja mam zdjęcie i trochę wahałam się, czy go użyć .
Na zdjęciu jest płotek, a za płotkiem kwiatki... jest lato a tu wszystko SZTUCZNE . Zdjęcie zrobiłam na jednej z wiosek na Ukrainie.
"Nie deptać stokrotek pod płotem, bo chociaż stokrotka maleńka, to w każdej jest nuta piosenki i w każdej poezji kropelka."
Maska pisze:Ale płotek bomba. Czy te lilie też sztuczne?
Maseczko, wszystko co przy płotku i wzdłuż ogrodzenia (takie L) to kwiaty sztuczne, w środku ogrodu wszystko żywe.
Tak sobie myślałam, że to może jakiś sposób na złodziei... .
Pomysł na wątek super. Mnie i koledze w pracy najbardziej te stołki w barze przydrożnym się spodobały , potem to autko, no i drzewo kluczy niepotrzebnych.