Trawy też będę u Ciebie podpatrywać. Marzy mi się trawa pampasowa

Marysiu na naukę nigdy nie jest za późno....ale chyba z Nas każdy ma i zna te sposoby ucieraniaMaska pisze:Nie, nie choremu kładzie się na piersi (chorej) dwa ziarnka pieprzu i uciera - nie będę Cię uczyła jak
Aguś a wiesz, nawet nie mam fotki całości tarasu, mam tylko zdjęcia fragmentu przy balustradzie, bo robiłam zdjęcia begonii...aguniada pisze: Aga, wiklina z drewnem bardzo fajnie się komponuje, więc według mnie Twój pomysł na taras jest bardzo dobry... chyba jeszcze go nie pokazywałaś - może rzucisz jakąś fotką, dla zobrazowania całości?
Jule, byłem już dwa razy u lekarza. Nadal nie słyszy nic istotnego ale antybiotyk na kolejne 5 dni dałJule pisze:PanaM, koniecznie do lekarza zaprowadz
papier, jak i chusteczki ma to do siebie, że się kończy. Musisz być czujna mając w wyobraźni obraz konsekwencji... zasmarkanie może być mniejszym problememJule pisze:dobralam sie do papieru toaletowego
dziękuję ale nie pijęMaska pisze:Agnieszko to banieczki i dwa ziarnka pieprzu !
jestem żywotnie zainteresowanyMaska pisze:Nie, nie choremu kładzie się na piersi (chorej) dwa ziarnka pieprzu i uciera - nie będę Cię uczyła jak
chciałem kategorycznie zaprzeczyć obiegowej opinii prezentowanej tu przez Koleżankęmagenta pisze:M. 36,9 ale bardzo słaby...