Kwiatuchy Aguchy :)

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
Agnisia31
1000p
1000p
Od: 2 paź 2012, o 20:16
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Kwiatuchy Aguchy :)

Post »

mniodkowa pisze: to ja od razu z grubej rury, żeby mi naprawił swoimi super drogimi przyborami :;230 i nie ma dyskusji ;:224 (nie interesuje mnie, czego tam brakuje :wink: )

Ja znowu znam takich facetów, co jak kupili sobie droga rzecz np. śrubokręty to potem mówili, że im szkoda tego używać, bo mogą się popsuć i wtedy wydana kasa pójdzie w błoto. To ja się pytam gdzie tu sens i logika, po cholerę kupować takie drogie rzeczy skoro nie można ich używać ;:88
No, ale to już problem faceta, bo generalnie trzeba to naprawić i już ;:108
Awatar użytkownika
Agaciu
500p
500p
Od: 24 paź 2012, o 17:20

Post »

Agnisia31 pisze:
mniodkowa pisze: to ja od razu z grubej rury, żeby mi naprawił swoimi super drogimi przyborami :;230 i nie ma dyskusji ;:224 (nie interesuje mnie, czego tam brakuje :wink: )

Ja znowu znam takich facetów, co jak kupili sobie droga rzecz np. śrubokręty to potem mówili, że im szkoda tego używać, bo mogą się popsuć i wtedy wydana kasa pójdzie w błoto. To ja się pytam gdzie tu sens i logika, po cholerę kupować takie drogie rzeczy skoro nie można ich używać ;:88
żeby ogładać i chuchać i dmuchać i macać i się chwalić przed kolegami że się to ustrojstwo MA
Pozdrawiam - Agnieszka
Moje "chwaściory" doniczkowe :)
Z innej beczki Pogaduchy u Magduchy
Awatar użytkownika
Agnisia31
1000p
1000p

Post »

Tak samo jest z samochodami. Mój sąsiad ma auto, stoi całymi dniami, wyjeżdża tylko jak jest święto. Wyjmuje akumulator i ładuje go co jakiś czas, myje go co jakiś czas. Przecież to lakier się rysuje, akumulator niszczeje, sam samochód niszczeje, i po co to wszystko, żeby się pokazać, że ich też na auto stać. BEZSENSU ;:202
Awatar użytkownika
katharos
1000p
1000p
Od: 4 sie 2012, o 12:16

Post »

A tak pochwalić się ze się ma ...ważna rzecz :;230
Awatar użytkownika
Agaciu
500p
500p

Post »

konsumpsyjny styl życia teraz mamy - każdy tylko" chcieć i mieć" a nikt nie pomyśli, że trzeba mieć pieniądze na utrzymanie a potem takie skutki, że tylko od święta wyjazd z garażu :)
katharos pisze:A tak pochwalić się ze się ma ...ważna rzecz :;230
najważniejsza u facetów chyba, ale oni twierdzą że się nie chwalą - że to damska rzecz :) ale my robimy to otwarcie a nie mimochodem :)
Pozdrawiam - Agnieszka
Awatar użytkownika
katharos
1000p
1000p

Post »

dlatego nas kochają ;:170
Awatar użytkownika
Agaciu
500p
500p

Post »

Kasiu - oni nas BARDZO kochają i nawet nie wiedzą czemu :;230 :;230 Jak mój M - ciągle chodzi i to powtarza - "Za co mnie Bóg pokarał taką tobą?" Ale wymienić za żadne skarby nie chce - a mu nawet proponowałam - i nic - siedzi nadal cholera jedna :;230 :;230 :;230 :;230 :;230 ;:224
Pozdrawiam - Agnieszka
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
katharos
1000p
1000p

Post »

Mój też mi mówił że mnie wymieni do czasu aż z dachu leciał a ja go łapałam :;230 po rekach mnie całował i juz wymieniac nie chce :;230
Awatar użytkownika
Agaciu
500p
500p

Post »

katharos pisze:Mój też mi mówił że mnie wymieni do czasu aż z dachu leciał a ja go łapałam :;230 po rekach mnie całował i już wymieniac nie chce :;230
hahaha :;230 :;230 to ty stron łoman jesteś że go złapałaś i sie nie płamałaś :D
Pozdrawiam - Agnieszka
Awatar użytkownika
Agnisia31
1000p
1000p

Post »

Kasiu a warto go było łapać?? :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

uuuuu grubo - łapać faceta z dachu ;:111 myślę, że sama wylądowałabym na ortopedii jakiejś :;230

a a'propos samochodu na pokaz, to mam pod blokiem takiego "prosiaczka" na niego mówimy ;:224 znaczy toyora yarris jakiś, ale taka różowiutka, ma ją facet koło 50, do pracy dojeżdża służbowym co go zabiera spod bloku, ale codziennie na 15min przed tym przyjazdem słuzbowego on wychodzi, swojego prosiaczka głaska, czyści, koła wymienia na parkingu... stoi ciągle w tym samym miejscu, zimą wsiada jeszcze rusza 3 metry do tyłu, 3 do przodu - tak ze 2-3 razy, wysiada i do pracy... a potem w niedzielę do ... kądkolwiek ;:218 i wtedy ktoś go zawsze podstawi :;230 (i nie zawsze to jestem tylko ja ;:224 ) i musi stanąć biedny gdzieś obok, ale jak tylko prze okno widzi, to biegnie choć o jedno miejsce bliżej przestawić prosiaczka :;230 a kiedyś stanęłam w niedzielę i tydzień stałam bo służbowym dojeżdżałam, facet pewnie omal zawału nie dostał :;230
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Awatar użytkownika
Agaciu
500p
500p

Post »

ale ty jesteś niedobra - prosiaczkowego wełaściciela do zawału doprowadzasz :;230 :;230 :;230
Pozdrawiam - Agnieszka
Awatar użytkownika
Agnisia31
1000p
1000p

Post »

A to mnie taki jeden sąsiad z drugiej klatki, jak postawiłam auto na "jego" miejscu, zostawił mi karteczkę z informacją cdn... ;:202 Nie wiedziałam o co kaman, więc kartkę do kosza wyrzuciłam. Ponieważ ja byłam w tym czasie na szkole, więc auto sobie stało chyba pół roku na "jego" miejscu. :tan Po przyjeździe ze szkółki rodzice mi mówią, że ja wezwanie do prokuratury mam. ;:202 Zastanawiałam się o co chodzi, a ten doniósł na mojego ojca, że łapówki bierze, bo pracownik państwowy, i skąd on może mieć tyle kasy, że ma dwa samochody.
I teraz skumałam o co chodziło z tym cdn...
A mój głupi sąsiad nie wiedział, że to drugie auto moje, a kupiłam je za własne pieniążki.
To a propo sąsiadów wariatów.
Awatar użytkownika
Agaciu
500p
500p

Post »

Agnisia31 pisze:A to mnie taki jeden sąsiad z drugiej klatki, jak postawiłam auto na "jego" miejscu, zostawił mi karteczkę z informacją cdn... ;:202 Nie wiedziałam o co kaman, więc kartkę do kosza wyrzuciłam. Ponieważ ja byłam w tym czasie na szkole, więc auto sobie stało chyba pół roku na "jego" miejscu. :tan Po przyjeździe ze szkółki rodzice mi mówią, że ja wezwanie do prokuratury mam. ;:202 Zastanawiałam się o co chodzi, a ten doniósł na mojego ojca, że łapówki bierze, bo pracownik państwowy, i skąd on może mieć tyle kasy, że ma dwa samochody.
I teraz skumałam o co chodziło z tym cdn...
A mój głupi sąsiad nie wiedział, że to drugie auto moje, a kupiłam je za własne pieniążki.
To a propo sąsiadów wariatów.
co za debil - normalnie nie wierzę że tacy ludzie po ziemi chodzą! ;:202 ;:202 ;:202
Pozdrawiam - Agnieszka
Awatar użytkownika
Agnisia31
1000p
1000p

Post »

też nie wierzyłam dopóki wezwania do prokuratury nie zobaczyłam. Pytam się prokuratorki kto złożył takie doniesienie, a ona mi mówi nazwisko, więc wiedziałam, że mowa o mim sąsiedzie. Na szczęście sprawa umorzona i rozeszło się po kościach, ale co nerwów idiota zepsuł to inna historia. teraz jak przechodzę koło niego to się śmieje z jego głupoty. Czasami coś mu dogryzę z tym cdn... Nie byłabym sobą gdybym tego nie zrobiła :;230 :;230
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”