Niesia, dziś mój żółw ma wolne Tylko troszkę oszlifowałem przed głową, zaokrągliłem. Nie wiem, czy by tak już nie zostawić, czy oszlifować do samej głowy.
Nie wiem, czy to widać. Tam gdzie ma być głowa zrobiłem taki szkic. Zostawić tak, czy się męczyć i oszlifować do samej kreski? Tak samo z nogami. Zostawić, czy oszlifować?
patasko a może by tak zrobić żółwia bez nóg? po prostu tylko skorupa by była byłoby łatwiej .....co do głowy to nie wiem bo nie bardzo widać jaka ona jest długa
stworzyłam coś takiego, z góry przepraszam, że tak nierówno ....chciałam tylko zrobić zarys jak ja to widzę. Głowa mogłaby zostać bez szlifowania, tylko nie wiem jak ona w rzeczywistości wygląda, jaka jest długa, może trzeba skrócić....sam musisz zdecydować.............. ale najlepiej zrób po swojemu, żeby później nie było na mnie
Niesia, jutro wstawię fotki, myślę, że będziesz zadowolona
Mam już nasiona tykw:
Apache dipper
Speckled snake
Butelkowa
Cobra i Marenka jeszcze się suszą i zajmie im to ze 3 miesiące. Te dwie odmiany są łatwo dostępne w PL w handlu. Jeżeli ktoś chce nasiona to piszcie PW
Niesia, o dziwo ma grube ścianki w porównaniu do reszty Teraz mam mały problem, nigdzie nie ma okrągłych szklanych koralików 5mm... Są wszystkie, tylko nie te.