Próbowałam robić porządek w zdjęciach ,i co nie co tam jeszcze jest . Jak był sezon to wydawały się nieatrakcyjne ale teraz to miód na jesienne serce .
Ela masz jeszcze te róże przy ścianie
Jeśli tak to ja się piszę na patyki od nich
Naczytałam się i naoglądałam o różach z patyka, trzeba spróbować
A teraz dobranoc - idę
Zostawiłam dwie niezawodną czerwoną i różową . Te co wypuszczały te dziwne wielkie pędy z jednym kwiatem na czubku wyrzuciłam . Także patyczki są Twoje .
Rewi Tak wyglądał fajnie ale właśnie się rozpadł jego czas się skończył . Służył za kwietnik 6 lat , to konar po bzie , kiedyś był posadzony w tym miejscu bez sensu .
Teraz M. musi wymyślić coś bo nie wyobrażam sobie tego miejsca bez tego akcentu .A tak to wyglądało latem .
Trala la Ela nowy pomysł na rabatkę ma
Sama sobie się dziwię że do tej pory na to nie wpadłam . Wstyd że do tej pory tolerowałam takie coś w takim miejscu !!!!!!!!!
Przecież w tym miejscu mogą rosnąć hortensje , parzydło leśne ,rodgersja , trzmielina no i begonie .
To to miejsce ,tak się przyzwyczaiłam do tych bergenii że nawet ich nie zauważałam , mogę je przecież wykorzystać ale żeby tyle czasu takie miejsce się marnowało
Ale te bergenie są wspaniałe widocznie im pasuje takie miejsce na Twoim miejscu dodałabym parę akcesoriów jakieś kamienie parzydło lub inne cieniolubne Ale ciekawa jestem co wymyślisz
Rewi to prawda że im tam pasuje ,liściory okazałe rosną jak gł......I tak myślałam żeby część z nich wykorzystać i dosadzić właśnie parzydło , hortensje anabelke , żurawki , i kolorowy akcent begonie . I ładnie to ogarnąć . Ewa- oczywiście że odbiorę .