A ja wpadłam z ciekawości u Agnieszki wyczytałam: że w Modliszewicach kupiłaś białe ostrózki...czy tam mają też kwiaty przejeżdżam czasem tamtędy...
Pozdrawaiam serdecznie
Baśka
Kasiu za córcię pochwały przekazane, mam taką nadzieję że tegoroczna zima będzie łagodniejsza od poprzedniej, nie lubię strasznie okresu poświątecznego dla mnie to jest taki stan zawieszenia Aga dziękuje bardzo pracowałam teraz nad drugą połową, mam nadzieje ze też tak porosną tam to dopiero kamulce położyłam Basiu twój watek po cichu podglądam, Modliszewice mają zawsze co roku takie dni otwarte w tym roku były to 30 czerwca i 1 lipca jest tam wystawa zwierząt i coś dla nas pozytywnie zakręconych duży wybór roślin ja nigdy jeszcze nie wracałam stamtąd z pustymi rękami tzn bagażnikiem roślinki są niedrogie wart jechać Róża 333 dziękuję bardzo- karteczki są w dalszej produkcji i coraz ładniejsze.
i troszkę roślinek na pokrzepienie naszych serduszek
miłego wieczorku
Witajcie dziękuje za pochwały pod adresem kartek i pod adresem ogrodu.
Różyczka będzie u mnie pierwszy raz zimowała mam nadzieję że da radę. Marysiu po zimie nawet najmniejsza roślinka byle by ona tylko w ogródeczku rosła i kwitła a cieszy jak coś wielkiego.
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda. Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV Tak, lubię koty ;)
Kochani bardzo wam dziękuje za życzenia wam też życzę spokojnych wesołych i szczęśliwych świąt
przepraszam że dopiero dziś ale przygotowania do świąt u mnie są szalone i muszą być dopięte na cacy, co roku mówię sobie że już nigdy więcej i słowa nie dotrzymuję
Ula skąd ja to znam w tym roku mój m mnie troszku przystopował, bo inaczej bym chyba lodówkę musiała nową dokupić. A i tak jeszcze po świętach mnóstwo jedzonka zostało
Wszystkiego dobrego w Nowym 2013 Roku