Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 12

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 12

Post »

Jule pisze:...ale taka zone chciala bym miec ;:172
No ...to jest prawie , jak propozycja Jule ...a ciekawe , co na to Pan M - jak to przeczyta - ten , to ma szczęście - dziewczyna do tańca i do różańca ;:108 .
I co z tego , że ja świetnie gotuję , umiem wiele i robię wiele ; szyję , dbam o wszystko , sama uprawiam warzywa w szklarence itd, itp ......skoro mój Małż nie docenia tego .
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Jagodka, PanM wie, ze jestem nieszkodliwa posiadajac M. prawie doskonalego :wink: ale ja doceniam i ciagle chwale i pielegnuje jego zalety :;230 ale wiesz, moze zejdz na psy i przestan byc na troche doskonala ... taka terapia wstrzasowa. Moj M. jak zrobie mu kanapke raz na ruski rok, to cieszy sie jak sadysta scyzorykiem :twisted:
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aguś u Ciebie i pysznie i pięknie ;:138
Hortensje są zjawiskowe i przepięknie wyglądają wtulone w murek.....cudny zakątek :D
Awatar użytkownika
takasobie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2009, o 22:32

Post »

Piernik sama sobie mogę upiec, ale skad Ty masz słoneczny taras!? :;230
Chociaż u mnie dziś bedzie ładnie, ale ja w pracy muszę siedzieć! :evil:
Hortensje przy murku nad wyraz malownicze! Prosi się o romantyczną ławeczkę!
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Miłko, dzisiaj w Wawie przepiękny poranek - słońce na bezchmurnym niebie! To rzadki ostatnio widok... I ja też w pracy... a energia mnie roznosi... Chcę sadzić, przesadzać, ciąć, zamawiać, wąchać... ile jeszcze do tej wiosny pozostało? Zapraszam na filiżankę kawy :)
Aguś, ja też lubię ten zakątek, zwłaszcza gdy Vanille Fraise jest tak głęboko przebarwiona :)
Julek, Gosia, Jagódko - wczoraj się uśmiałam z Waszej pisaniny, bo sama jakiś czas temu prosiłam naszą Danę o rękę ;-)) Zgodziła się, o ile pamiętam :lol: Tak sobie myślę, że jest grupa kobiet, która dobrze się czuje w domu, a ja jestem stworzona do takiego stanu, w którym to nie muszę jeździć do fabryki, tylko sobie jestem i wszystko mam zrobione, pod kontrolą, w domu i zagrodzie... a że gotować przy okazji lubię, no cóż :) W sezonie zapraszam na coś na ząb ;-)) D. cieszący się z kanapki zrobionej przez Julkę, jak sadysta ze scyzoryka rozwalił mnie wczoraj na łopatki i poszłam spać z uśmiechem na ustach :lol: Jagódko, Jula dobrze radzi - a odpuść trochę! Gosik, ja czym więcej mam na głowie, tym się lepiej organizuję ;-) (zaraz tu PanM mnie wyprostuje ;-))
Evluk, piernik pachnie obłędnie - udał się cudnie... następnym razem dodam do niego trochę bakalii.
Jagódko, wiosną na pewno zamówię Pashminę... z Twoich typów mogę w pełni polecić Aspirin Rose oraz Sebastiana Kneippa.
Majutek, cieszę się że idzie ku lepszemu i posadziłaś francuzeczki! Dobrego tygodnia! :)
Kasiu, biała trawka Jackdaw's Cream sprawuje się świetnie... liczę na nią w przyszłym sezonie! Szarlotka z pianką - mniam :)
Ewa, to prawda - w kuchni łatwiej o porażkę, w ogrodzie wszystko uchodzi... Czy życzysz sobie jakieś patyki Vanille F.?

Miłego tygodnia wszystkim! :wit
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

aguniada pisze:Tak sobie myślę, że jest grupa kobiet, która dobrze się czuje w domu, a ja jestem stworzona do takiego stanu, w którym to nie muszę jeździć do fabryki, tylko sobie jestem i wszystko mam zrobione, pod kontrolą... a że gotować przy okazji lubię, no cóż :)
Oj, tak, to ja też bym tak chciała...zawsze chciałam być kurą domową... może w następnym życiu? :wink:

W wolnych chwilach cofam się o kila stron w Twoim wątku i doczytuję...już za 3 lata powinnam być na bieżąco :D I ta krążę wokół tych Twoich brzóz i krążę i oglądam ze wszystkich stron ten brzozowy zakątek, bo dojrzewa we mnie myśl o założeniu takiego u siebie. O hortensjach nawet nie wspominam...kiedyś nie lubiłam, ale FO potrafi człowiekowi gust do góry nogami wywrócić :roll:
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Kontakt:

Post »

Miłko, dzisiaj w Wawie przepiękny poranek - słońce na bezchmurnym niebie! To rzadki ostatnio widok... I ja też w pracy... a energia mnie roznosi... Chcę sadzić, przesadzać, ciąć, zamawiać, wąchać... ile jeszcze do tej wiosny pozostało? Zapraszam na filiżankę kawy :)
Ale jaja, mam to samo!!! ;:138 Co prawda do ogrodu nie mam po co biec... ale mam inne przyjemności ;:65 Np. odwiedzę po drodze do starej Miłosnej ulubionego ogrodnika /sklep/ w Aninie. Pooglądam wszystkie świąteczne ogrodowe gadżety :tan
Niestety nic nie kupię ale co taaaam!
Miłego!
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Kasiu, zazdroszczę! Uwielbiam ten sklep zarówno ze względu na piękne ozdoby i dekoracje, jak i na wspaniały wybór w kwiatach doniczkowych... Dlaczego nic nie kupisz?? Ja bym wyszła z wiankiem adwentowym na drzwi :)
Pat, ja też marzę o byciu kurą domową... w ogóle nie muszę się już realizować, moje ambicje krążą wokół własnego ogrodzenia ;-))
Zakątek brzozowy zakłądaj wiosną - brzózki rosną szybko i w niedługim czasie osiągniesz zamierzony efekt :) Nie lubiłaś hortensji? Myślę, że przeciwnie, tylko po prostu o tym nie wiedziałaś :D
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Aguniu, jak ja bym sobie życzyła takiej zimy w mieście! Śniegi mogłyby być w górach :D
Nic nie kupię , bo mam w perspektywie albo zakupy albo kolejna tura basenu dla dzieci.... Co do wianka, to u Lulki w jej uroczej wsi :D w kawiarence będzie własnoręczne robienie wianków w sobotę i myślę o tym ;:131 czy się nie wybrać. Też nie jest za darmo , ale za to przyjemność jest.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Dziewczynki ja jestem kurą domową od lutego , powiem szczerze, że na początku bardzo było mi z tym bardzo źle.... zawsze byłam aktywna zawodowo, praktycznie od skończenia nauki. Los tak zadecydował, że pracować już nie mogę, muszę być w domku i na początku nie mogłam sobie znaleźć miejsca. Zawsze człowiek musiał się sprężyć, żeby było wszystko zrobione i do pracy zdążyć.....i wcale z tym nie było kłopotu..... później raptem tyle czasu się zrobiło..... na początku nie wiedziałam co z nim zrobić...... teraz moje ruchy chyba baaaardzo spowolniały, bo na ten nadmiar przestałam narzekać :roll:
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

aguniada pisze:(...) Chcę sadzić, przesadzać, ciąć, zamawiać, wąchać... ile jeszcze do tej wiosny pozostało? Zapraszam na filiżankę kawy :)
Aguś, jaka wesoła deklaracja! Od razu mi cieplej na strapionej duszy ;:131
Wpadłam na latte, a co ;:196
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Aaaa, zapomniałabym , Aga na rysunek mnie na razie nie stać....ale fotkę z odrestaurowaną rabata wkleiłam. Może coś dostrzeżesz :lol:
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

U mnie tez przepiękny poranek, a przede wszystkim cieplutko. Prognoza deszczowa nie spełniła się.
Agnieszko życzę pięknego i słonecznego dnia i samych miłych zdarzeń na dzisiaj i na cały tydzień!
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28

Post »

Witaj Agniesiu..jak miło słyszeć, że dolegliwości bólowe ustąpiły. Nie ulega wątpliwości, że stresowe sytuacje mają na to wpływ ...a i zmiany pogodowe w okresie jesienno- zimowym. Przerabiałam to...Aguś...przebrnęłam ponownie przez Twój ogród ...i westchnieniom nie było końca ...Kilka rozwiązań- jeśli pozwolisz- "odgapię "od Ciebie....ach jak ja lubię tu bywać... ;:215 Pozdrawiam cieplutko w przepiękny poranek i życzę kochana bezstresowego tygodnia!
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Aguś i u Ciebie energia aż kipi. Tak się cieszę. Dziś faktycznie piękny dzień i trzeba się nim cieszyć bo od weekendu to już zimowo zapowiadają.
Jak oglądam takie przekrojowe zdjęcia, wszystkich zmian w tym zesonie, to jestem pod ogromnym wrażeniem. Niesamowita ilość pracy ze doskonałym efektem końcowym ;:63
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”