A mnie się marzy...
Re: A mnie się marzy...
A widze ze obok Scindapsusa jeszcze zielistka jest
- masik
- 1000p
- Od: 4 wrz 2012, o 13:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Tak, taka zwykła. Swojego czasu we wszystkich urzędach i szkołach stały. Ja jestem "dziecię kryzysu" i to jedna z paru roślinek, które bez pudła rozpoznaję. Szkoda, że chociaż paseczka białego nie ma....ale rosnąć ma i basta. 

A zrób zdjecie tej pierwszej tak po długosci pewniej bedzie rozpoznac a skad jestes konkretnie bo z pomorskiego to widze a miejscowosc
- masik
- 1000p
- Kontakt:
Dorotka, tak? Już lecę po aparat, zmniejszę i zamieszczę łącznie z wymiarami. A mieszkam zaraz za Wejherowem, w Lęborku. Już się nawet zamierzałam, żeby napuścić na Ciebie swoją córcię, bo mieszka w Gdańsku w internacie (w celu obskubania Cię z roślinek. Śliczne są, "oblukałam" w wątku sprzedażowym
)

A co sobie upatrzyłaś z czego bys mnie chciała obskubac
Ale dokładnie wszystko opisałas a moze to jakas trzykrotka mam cos podobnego
- masik
- 1000p
- Kontakt:
Trzykrotki mają takie listki...mięciutkie, . A to ma listki sztywne, ciężko mi było je rozprostować do zdjęcia, bałam się czy nie połamię. Sama roślinka mateczna nie może być większa, musi rosnąć w zwartej kępce, ale też widzę, że tak jak Scindapsus ma mini korzonki na łodyżce. Takie "gzdynksy" korzonkowe. 

- masik
- 1000p
- Kontakt:
Przez Ciebie Dorotko wlazłam w wujka "wszystko wie", w grafikę i dostałam oczopląsu....
Przepraszam, autoironia, ale ja duuurna jestem. Przeczytałam to co napisałam powyżej i parsknęłam śmiechem. Zostawię, a co. W końcu piszemy "po polsku"

Przepraszam, autoironia, ale ja duuurna jestem. Przeczytałam to co napisałam powyżej i parsknęłam śmiechem. Zostawię, a co. W końcu piszemy "po polsku"

- masik
- 1000p
- Kontakt:
Że wlazłam w wujka. Organoleptycznie nie wiem, w którym miejscu mu siedzę, "ale utkłam" 

To nie ciezko cie rozbawic musisz byc wesoła kobitką 

- masik
- 1000p
- Kontakt:
Mam do siebie ogromny dystans, a śmiać się bardzo lubię. Nie twierdzę, że ze mną można konie kraść, ale na szaber jabłek to bym się wybrała. Nawet gdybym miała do domu wrócić w podartych gatkach i koszulką...rozdartą na płocie. 

Ostry byłby szaberek
A córcia studiuje w Gdansku

A córcia studiuje w Gdansku