Kasiulku , ...dziękuję za miłe słowa

...a powiedz mi , jak rośnie The Fairy ? Róże wybrałam ..kilka egzemplarzy ...np. Lincoln , Aspirin Rosse , Rhapsody in Blue , History , Erotika , Bailando , Novalis , Rosenfee , Schloss Eutin , Lions- Rose , Jugendliebe , Diamant , Petticoat , Garden of Cristal , Roses , Kosmos i Larissa . Jednak nie będę kupować ich w całośc , na wiosnę , tylko stopniowo ..., aby stworzyć najpierw po pięć , a potem uzupełniać w ciągu sezonu , aż do jesieni . Między nimi " rzucę " przetaczniki , lawendę , bodziszki , gipsówkę , by podkreślić ich " królewskość ". One mają dominować ponad wszystko - wszak to będzie " furtka " zapraszająca do wejścia , jakby wizytówka mego ogrodu .
Dziękuję za życzenia i nawzajem
Ewuniu...muszę ją wygooglać co ona za jedna ...nie chcę , by mi cokolwiek właziło na kostkę , bo potem robi się zielona , no i przeszkadzało by przy wejściu / wjeździe na posesję . Miła moja ....buziaczki niedzielne

....
Zibi...to jest myśl , a jeszcze nie mam kloników , ale tam się nie zmieszczą . Jednak rozważę Twoją propozycję , bo juz mi syn kiedyś szepnął , że coś mini iglaczki ( nie koniecznie na pniu ) i podsypane kamieniem ...to by pasowało nawet , bo obok rabata ma być różana i jest obwiedziona kamieniami . Dziękuję

...rzuć mi na tapetę Twoje miejsce trawiasto iglakowe . Gdzie kupowałeś iglaczki w takiej cenie - chyba nie w Krzywaczce ?
Pozdrawiam

...