tak Beciu
juz od 6 lat naleze do forum parenting jest to forum glownie dla mam zapisalam sie jak bylam w ciazy i z tamtąd mam kolezanke z Torunia niestety tylko jedna jet z TORUNIA ALE FAJNIE JEST NA BIEŻACO WIEMY CO SIE U NAS DZIEJE i odwiedzamy sie
teraz tu są spotkania ale tu mamy klan ogrodowy baaaardzo duzo nas
Kasiu ogladalam sprzet w internecie ,masz moze jakies propozycje zkąd kupić (a na raty tez mozna z internetu i gdzie)
ale wy tutaj robicie tych spotkań jak nie kujawiaków to i ty jakieś mini spotkanie urządzasz a ja sie dopiero na wiosnę załapałem na spotkanie Wrocławiaków
Ewciu siewki mi urosly kilka jest skalniakowatych a kilka nie wiem co wyroslo dopiero jak zakwitnie to sie okaze ,z tego co pamietam to byly trawki niskie ,gozdziki takie niskie ,kocimietka i inne nie znam nazw
Przemku Dzięki za miły wpis ,jest tu nas sporo z tego rejonu wiec mozna sie spotkac ,ja ogolnie lubie gosci wiec czesto ich mam
ja boje sie jezdzic w takie warunki a jadąc juz z Wronia z wywiadowki to mialam strachea jeszcze mi sie cos dzialo ze swiatlami po prostu gasły wiec podwojny strach