Arkadius121 dziękuję za odwiedziny oraz za miłe słowa, czekam na jakieś nowe zdjęcia Twoich storczyków, pozdrawiam
Marta25 4 pędy powiadasz ? To gratuluję, mi się to jeszcze nigdy nie udało, ale do niedawna miałam tylko 3 storczyki, teraz wolę nie liczyć. Już brakuje dla nich powoli miejsca, a mój S zapytał dziś, czy my mieszkamy w jakiejś Storczykolandii?

A ja na to jeszcze nie ... ale będziemy!

Teraz przy większonej liczbie storczyków, może i ja doczekam się 4 pędzików
amatorka015 Z tym maczkiem to była miłość od pierwszego wejrzenia, szybko wylądował w koszyku! Niestety jak to falki z przeceny, kończy się powoli jego kwitnienie
A teraz zdjęcie z sanatorium. Jeden z dzieciaków keików wypuszcza nowy listek! Czyli chyba podoba mu się w szklarence
A tu mój również kończący kwitnienie różowiutki falek(a to od niego wszystko się zaczęło)
Po zakończeniu kwitnienia czym prędzej zostanie przesadzony do świeżego podłoża oraz odłączony zostanie młody różowy, który pojawił się obok mamusi...
Na zdjęciu poniżej falek, który został już przesadzony, a w tej chwili wypuszcza nowy listeczek i korzonki.
Nie mogę się doczekać kwitnienia.Jego kolor jest biały z różową warżką, ale bardzo długo nie kwitł, był zaniedbany, ale teraz chyba zaczyna się budzić do życia!
A na koniec ostatnie szaleństwa, musiałam obiecać S, że będą to już ostatnie.. bo miejsca brak, chyba,że jakoś nowe miejsce wygospodaruję.
Oczywiście kwiatuchy z przeceny. Miltonię dorwałam za 9,99
Na dziś to tyle pozdrawiam wszystkich odwiedzających !