Kasiu,też kocham pana Miodka.
Elizo,nie jesteśmy w stanie byc u wszystkich na bieząco,przy tylu wątkach nie jest to mozliwe,tym bardziej miło mi cie gościć i zapraszam częściej.
Tereniu,ja chodze w lycrowanych to do pewnego stopnia nie czujję ile jest mnie więcej.Ciasto pyszne i minuta roboty.Polecam wam wejść na wątek Marysi do kuchennej wyspy,miła atmosfera.
Lucynko,Marzenko,witam,zaraz lecę do koleżanki na imieniny pieszo w jedna strone 3 km,czyli bedę miałą 6 km spaceru.Spalę akurat sniadanie i ciasto,które jadłam od rana.
Romo,witam cie.Niestety nie mam nikogo do pomocy w ogrodzie,a M nawet nie jest sprzymierzeńcem,bo juz wychwala się do znajomych,ze na wiosne powyrzuca kwiaty,bo nie ma jak zejść z tarasu.Będę musiała kupic mu spadochron i przez zime ma czas zakupic kask sobie,bo bedzie wojnajak zniszczy mi chociażby jednego kwiatka.
Misiu,tych smetnych dusz mamy coraz więcej.Nie wiem czy to pogoda ma wpływ,czy po prostu jestesmy zmęczone.
Gosiu,serduszke kupowałam 2 lata temu u Szmita i na razie zimy przetrwała.Z tymi niespodziewanymi wydatkami tak jest,mało kto ma nieograniczony budżet.Ja na kuchnie wydałam ponad tysiąc zł więcej niz przewidywałam,teraz muszę troche się poszczypać przed jakimś wydatkiem.
Marysiu,święte słowa,że mężczyzni brzydko się starzeja.Mój M nie był kiedys taki,od pewnego czasu stał sie wręcz nieznośny z wiecznym krytykanctwem,nie dotyczy to tylko mojej osoby,ale nawet róznych sytuacji ogladanych w tv,normalnie stary zgorzkniały piernik

Czosnki podobaja mi się bardzo,zwłaszcza fajnie wygladały takie 2 przy sobie jak dziewczynka z chłopakiem,musze poszukac zdjęcia.
Monia,Dorotko,pocieszycielki moje
Geniu,wiekszość moich host to wiosenny zakup od pana Podstolca.Warto,bo ma naprawde ładne i zdrowe sadzonki.Biała jest piekna wczesna wiosną,potem robi sie zwykła zielona,ale dobry i ten krótki moment,zeby podziwiać jej inność.