Natko , pogoda sprzyja i rośliny którym lekki mrozik nie szkodzi , prawie normalnie rosną. Część siewek koniczynki , zwłaszcza tych co nie kwitły okryj , będą miały większe szanse.
IPad ów i iPhon ów ,,wygrałem '' już kilka. Tylko nic jeszcze do mnie nie dotarło.
Marysi kochana ja do nazw to głowy nie mam
ale obstawiam ta różową
no to co może mały zakładzik
jak przegram to wyśle Ci sadzonkę swojej czerwonej
zgoda
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
Cześć Natuś ,a ja dziś spędziłam sześć godzin w kolejkach po skierowania i do ortopedy z córką-jestem padnięta i tak wkurzona na naszą służbę zdrowia że mam ochotę ze złości!
Bejka jak dobrze ze jesteś już miałam pisać SOS , długo nas zaniedbywałaś
a co się stało , jak zrozumiałam to córcia ma jakiś problem
wiem o czym piszesz nie na widzę służby zdrowia a jeszcze bardziej tej instytucji która im limituje zabiegi NFZ czy jakoś tak
po cholero to wymyślili , ja płace na ubezpieczenie to moje pieniądze powinny iść tam gdzie się leczę, tak jak w szkolnictwie pieniądze idą za uczniem
Wiolu nie ma problemu Tadzio podpowiedział jak mam je zabezpieczyć więc powinno być czym się na wiosnę dzielić
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
poczytałam sobie troszkę Twój wątek Renatko i teraz już rozumiem skąd tak dobrze wiesz czym kupa kupy dla ogrodnika. Dziwię się tylko, że Twój M ma jakieś obiekcje kiedy używasz jej w ogrodzie, tym bardziej , że leży trzy lata bezużytecznie. w ogóle dziwię się jak On może być niezadowolony, że Ty uprawiasz sobie ogród . Współczuję Ci , bo tu człowiek robi a już gdzieś podskórnie zastanawia się czy On wpadnie i znów zacznie działkać to przykre i frustruące, ale trzymaj się Dziewczyno i trzymaj się tego z czego masz radość. Ja na działce zapominam o całym świecie.
Renatko!... z rewizytą... jestem takiego samego zdania co Tadziu....nie gram w żadne gry ....i nie wierzę w żadne wygrane....jeśli nacokolwiek liczę ...to na pracę swoich rąk, jak na razie -sa niezawodne.
Renatko a jak wygrasz (czego Ci naprawdę życzę) to ja Ci swoją daję , bo dzielić nie ma jeszcze co. Wiolu wiesz jak z tymi świadkami jest Bejko pochodź po FO i przejdzie Ci złość, a załatwiłaś przynajmniej pozytywnie