Mili goście -
Moniko, Dana, Jagódko, Iwonko, Dorota, Magda, Tereniu (witaj!), Beatko, Doris, Jolu, Robaczku, Iza, Marysiu, PanieM, Małgosiu, Gosiu, Bogusiu, Tadziu, Asiu, Edytko, Ewa - dziękuję za liczne odwiedziny

Wybaczcie, że odpowiem zbiorowo...
Dzięki wszystkim za
głowisiową troskę - poprawa jest diametralna, co naprawdę wpływa niesamowicie na moje codzienne funkcjonowanie... Migrenowcy wiedzą, jak ból głowy potrafi zwalić z nóg... Mnie się to nie przydarza już od kilku tygodni, gdzie ostatnimi czasy miałam dwa razy w tygodniu dwu-trzy-dniówki...
Z panem Sową zaczynam sobie radzić pokazując mu siłę charakteru, argumentów oraz brak biernej uległości wynikającej z jego miejsca w hierarchii i sposobu zarządzania. Może jakoś się to ułoży, zobaczymy... Dziękuję Wam za zrozumienie i słowa wsparcia!
Pashminy nie udało się dostać jesienią; mam nadzieję, że francuska szkółka nie zawiedzie nas na początku roku i już podczas następnego lata wiele forumek będzie mogło cieszyć się jej pięknem
Remont w postaci odmalowania wnętrz szykuję na wiosnę... pewnie przy okazji wyjdą potrzeby różnych przeróbek, jak to widzimy na przykładzie
Jule ;-)) Póki co, myślę o kolorach, dodatkach i to wystarczy by odmienić świat... wiosną ważniejszy będzie już ogród
O świątecznych dekoracjach zaczynam myśleć w okolicy Mikołajek... zacznę powoli przystrajać dom, wieszać światełka, ocieplać... a potem od stycznia z górki ;-))
Co to jest 'heksa'?